Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
panowie, zamierzam troszke odmlodzic tyl z5tki.sa na portalach aukcyjnych ladne lampy roznych producentow....ale i stad moje pytanie, jedni podaja ze lampy od 2000-2006 roku, inni ze od 2000-2003.czy lampy tyl tez przeszly lift? nigdzie nie moge znalezc odp.na to pytanie? czym sie roznia jesli tak? na zdjeciach ksztalt jest taki sam a jak w rzeczywistosci?czy byly jakies zmiany? realoem nie daje takiej odpowiedzi.nie chce popelnic bledu przy zamawianiu.dziekuje.
Opublikowano

Roznily sie kolorem szkiel migaczy,i niczym wiecej.

Szkoda kasy na wymiane kolego.

Opublikowano
Nie szkoda ci kasy na ledy, i podrobki jakies lepiej wygladaja poliftowe i ori z bialymi kierunkami i napewno cena lepsza niz te!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
podobaja mi sie te pierwsze z dlugi bialym paskiem od wstecznego.to nie sa ledy.oczywiscie bialy kierunek.wiedzialem kiedys w x5 takie i wygladaly naprawde ladnie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tak jak wczesniej pisalem, nie mam zamiaru led zakladac.moje lampy na klapie bagaznika sa poprostu zmatowiale, takie lekko popekane wiec chcialem je zmienic i pomyslalem, ze cos innego zamatuje a zauwazylem ze sprzedawcy oferuja lampy inne dla aut przed i po lifcie i nie wiem dlaczego jesli sa takie same podobno?
Opublikowano
Mają inne szkło kierunku. A druga sprawa podróbki mogą różnie pasować, tzn mogą odstawać tu i tam. Kup oryginały w dobrym stanie. Tylnie lampy są tanie, gorzej z przodami, które lecą przy przednich kolizjach ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
chyba macie racje panowie.skupie sie na ori.musze ladne znalezc gdzies.dzieki za info
Opublikowano
Ja też myślę o wymianie swoich, bo jedna czarna w środku się zrobiła, druga ma zgnite styki (gdzieś się woda dostała), trzecia ma pęknięcie, więc również rozglądam się za ładnym kompletem :)
Opublikowano
Oki. Ale zdjecia za 2 miesiace beda bo jestem zagranica. Planuje tez przod przerobic na czarne tez ale nie chce tracic xenonow.
Opublikowano

wyglądają naprawdę super... ale tylko tylne lampy, bo z resztą lekko przegiął.

Ciekawe gdzie można je dostać i czy to LED neon czy zwykła żarówa...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no wlasnie tez mi sie bardzo lampy podobaja, reszta jest nieciekawa.takich lamp napewno nie mozna kupic.to sa ori przerobione, tak sadze.tylko nie wiem i tam nie daja odpowiedzi na to pytanie, czy sa pomalowane sprayem czy oklejone folia, noi ten pasek jeszcze.fakt, ze wsteczny jest czerwony ale nie wiem jak swieci po wlaczeniu...
Opublikowano
Ja bym obstawial ze ma folia walniete cale lampy i dodatkowo listwe chromowana zalozyl zeby wygladalo jak z E70. Wsteczny na czerwono troche musi lipnie swiecic i rozprasza na pewno kierowcow za nim ale w USA sa inne przepisy. Na bank u nas po zalozeniu czegos takiego by sie przyczepili.
Opublikowano

Kolego czerwone kierunkowskazy wychodziły na rynek USA

Co do lamp z białym kierunkiem to jeżeli ci się podobają a posiadasz z pomarańczowym to na Allegrosz jest tego od z....... . I moim zdaniem fakt z białym kierunkiem przednie jak i tylne lampy lepiej wyglądają ( ale to moim zdaniem ) chociaż być może jakiś Zbyszek lub Heniek albo i Stasiek wolą z pomarańczowym - i dla tego też o gustach się nie rozmawia tak jak dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach. :D

Opublikowano
Wiem ze w USA maja czerwone kierunki i trzeba zmieniac przyworzac je do Europy ale z tego co mi wiadomo to E53 przed liftem i po nie wychodzily z czerwonymi kierunkowskazami. Nowe E70 owszem. Poza tym sam autor postu pisze ze podobaja mu sie lampy i latwo je zrobic a takze chce zmienic przednie reflektory wiec mysle ze nie kombinowal z folia a poprostu je zamalowal. Ale tak czy inaczej kiche odwalil bo jak bedzie wyjezdzal z parkingu tylem to na bank go ktos skasuje :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wiecie panowie.to ze ma czerwony kierunek nie oznacza, ze kierunek swieci na czerwono.przeciez e70 maja czerwone cale lampy a kierunek swieci na pomaranczowo.ta sama sytuacja dotyczy wstecznego.moze byc lekko czerwony i swiecic na bialo,( nie jestem tego do konca pewny ).podoba mi sie wyglad i sam koncept tego.mam na to pomysla aby zrobic cos podobnego ale wsteczny bialy zostawic.podziele sie efektami pracy jak juz skoncze.