Skocz do zawartości

przekladka

luki0904

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.prosze o opinie tych ktorzy mieli stycznosc z wersjami angielskimi.a mianowicie czy kalkuluje sie zakup anglika pozniejsza jego przerobka na wersje europejska.czy duzy jest zakres przerobek jakies ciecia spawania ??nie ukrywam ze interesuje mnie zakup E39 po jak najnizszysz kosztach z gory dziekuje

siema

Moj kolega robi przekladki tylko w Bmw dla siebie powiem ci ze wyjdzie prawie to samo co europa ale masz lepiej wyposazony samochod.Powiem ci na przykladzie mojego kolegi kupil E46 2000 roku 2.3 pojemnosc w pelnej opcji skorka itp za 6 tysiecy ale maska i blotnik do wymiany plus przekladka wyszedl go po przekladce kolo 10 tysiecy ale on to sam robi takze koszty serwisu odpadaja.Najgorsze sa koszta przerejestrowania kosztuja tyle co przekladka.Nic nie trzeba spawac wszystko jest przygotowane na europe i anglie tzn otwory.Widzialem to auto jak on je przekladal i po przekladce.Kolega moj przelozyl E46 E39 i E38.Wiem ze Bmw land rover i subaru najlatwiej sie przeklada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.