Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

VIN wrzuć w tytule dla potomnych :nienie:

CCC

zresztą napisał przecież "Od kiedy mam to autko nie miałem kolizji" :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dobre :cool2:

może podoba się jej multipla? :mrgreen:

poza tym nie pisz wielkimi literami jak ktoś niedowidzi sam sobie powiększy obraz :shock:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Ja mam. Bezwypadek we fulu w cenie wyższej o 1 tys zł srebrna jest na otodrogo :mrgreen: i na gratce .

Przywiezione jak stoi .Bez niespodzianek.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Ok, a możesz coś więcej napisać? Bo mój 6-letni siostrzeniec ma podobny styl wysławiania się...

Nie bądź dziecko i napisz coś więcej - poza oczywiście tym, że to szrot i wart fubta kłaków.

Opublikowano
Ty jeszcze szukasz auta? z tego co wiem juz na jesieni gadalem z toba o e46? :D
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Zgadzam się. Jeżeli ktoś, mimo ostrzeżeń upiera się przy sztruclach, nie ma sensu ich od tego odwodzić bo i tak rzadko jest to skuteczne. A jeszcze można dostać reprymendę za zepsucie "wizji". Podkreślałem już to w wielu tematach, co chwila powracają na tapetę, omawiane już samochody. Naprawdę nie ma już innych?
Opublikowano
No bo tu by sie sprzedało bez problemu E46 330i po lifcie. We fulu za 15 tys zł :cool2:
Opublikowano
Wracajac do auta z tematu - widze rocznik 1999 - a kierownica taka wychodziła w e46 od czerwca 2000. Także kierownica wymieniana na bank.
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.