Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Brak opcji o bezwypadkowości - przynajmniej tutaj nie ma przekłamania. Przednie kierunki różnego koloru - nie można już było założyć takich samych? Poducha na kierownicy odstaje. Sama kierownica wytarta na tyle, że przebieg pewnie x2.
Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano
Panowie w tej cenie to chyba nie można wybrzydzać .............
Opublikowano (edytowane)
Dzięki za pomoc :) Mam pytanko jeszcze jedno mianowicie czy ktoś widział jakąś e39 2.0 lub 2.5 z lpg do max 14k zł w którą na start nie trzebaby inwestować kupę kasy ? ps. koniecznie sedan. (Dodam jeszcze , że jestem z głogowa , a do tej pory wszystkie najładniejsze egzemplarze widziałem w okolicach gdańska bądź lublina , a 500km to daleko jak na jazdę po coś czego zakupu nie jest się pewnym , wiec najlepiej jakby było jak najbliżej , z zakupem mie sie nie śpieszy ) Edytowane przez lukasz3004
Opublikowano

Kolego tak to się niestety nie da.

14 tyś = schodzisz z rocznika i wyskakują kolejne usterki mechaniczne adekwatne do wieku itd. :| .

Omawiana E39 pod względem mechanicznym może nie być zła (wątpię w to osobiście), jak Masz blisko to podjedź, zobacz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak sprzedawca nie jest w stanie wskrzesić z siebie dwa zdania o aucie to ja bym się nie interesował :nienie: chociaż określić stan czy coś, ale wszyscy teraz tacy zabiegani to nie mają czasu :norty: tym bardziej jak osoba prywatna sprzedaje, bo bełkotu handlarzy nawet nie ma co czytać :?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Poducha w kierownicy pewnie kiedyś była. Ja już naprawdę nie mogę oglądać, różnych kierunków przód-tył. Według mnie auto może się okazać jeszcze większym trupem niż wygląda.
Opublikowano

Też jestem z Głogowa :)

Powiem Ci, że u nas ciężko coś kupić w okolicy. Byłem po wieeeele e39 w okolicy 120km po ładnie wyglądające na allegro egzemplarze z początku produkcji sięgającej ceny 16tys bez gazu. I często była kicha. Albo zawieszenie wykończone albo przebieg widać, że kosmiczny albo silnik chodził jak traktor. W końcu udało mi się na miejscu w Głogowie dopaść ładną e39 ale z silnikiem którego nie chciałem. Teraz po czasie nie żałuje :) Ja dałem 14 włożyłem gaz za ponad 3,6tys Amorki tysiak

termostat płyny oleje jakieś 900zł

piasta 400zł

Jak do tej pory koniec, ale za 14 tys naprawdę z gazem będzie ciężko. Ja za swoją dałem ok 19tys licząc kupno założenie gazu i pierwsze naprawy które wiedziałem, że trzeba zrobić. (nie liczę do ceny oleje filtry itd a to też prawie kalfa trzeba wyłożyć) :)

Opublikowano
2.0 bez gazu tez mógłbym wziać , a po czsie sobie założyć tylko codziennie robie 15 km do roboty wiec na benzyne drogo wyjdzie , a powiem szczerze , że sie w e39 zakochałem , a nie chce się w zbyt wysoki kredyt ładować albo brać na dłużej niż to auto pojeździ, bo to nie ma sensu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak za e39 z gazem dasz 14 tysi to będzie zakup ratalny, kwota za auto pierwsza rata a na doprowadzenie jej do stanu używalności jakieś 70% jej ceny i będziesz miał drugą ratę :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Właśnie kolego, odsyłamy do tematu o najtańszych sztruclach - przeczytaj i przemyśl sobie to i owo.

Moje zdanie jest takie - wyżej pupy nie podskoczysz, jeśli chcesz bmw serii 5 to znajdź sobie E34 - w tych pieniądzach po poszukiwaniach powinieneś kupić bardzo ładny egzemplarz.

Jeśli koniecznie chcesz E39 to licz się albo z dokładką do budżetu albo ze skarbonką czasami bez dna.

Galeria samochodu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=157&t=246628

Komputery, konsole, gry - sprzedaż, serwis. http://WWW.ZETCOM.ORG

Opublikowano

Na długi weekend na 90% będę u rodzinki w miejscowości oddalonej do Chich o 4 km, jeśli się uda to podskoczę i zobaczę co z tym autem, ale to jak coś 2-3 maj.

Pozdrawiam

Uwielbiam BMW... czuje się jakbym siedział przy najlepszym stoliku w eleganckiej restauracji.

Pamiętasz z Panem Kleksem, przygody w kosmosie? Spójrz, je.b.... dzisiaj wciska kredyty na procent.

http://demotywatory.pl/3801128 szczena opada...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.