Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

auto ma wadę fabryczną z rozrządem - potwierdzone w aso.

obawiam się że to skreśla samochód - czytając co niektórzy przechodzą z tymi modelami

Opublikowano

Panowie- czy ktoś z Was zna użytkownika Robert-Lesiu? logował się niestety w 2010 roku

a co do kwestii prawnych tego auta - brak książki serwisowej, 5 właścicieli w kraju od 2006r, brak papierów skąd pochodzi

co o tym myśleć?

Opublikowano

ale czy historii serwisowej nie można sprawdzić w każdym aso po nr VIN?

Ponoć to 100pln kosztuje i chyba nawet bardziej wiarygodne niż książka w kórej często sa "dziwne" wpisy?

Opublikowano

Panie Aniu tak jak mailowo sugerowałem:

- 6 Właścicieli to masakra :/;

- Sprzedający "Kłamczuchy", Właścicielka mówiła przecież, że wszystkie dokumenty ma Mąż;

- największy niedosyt niestety pozostaje przez "Bez-wypadkowość" omawianego autka, która pozostawia dużo do życzenia, a oględziny wyglądały tak:

Sz. rzut oka na maskę, nadkola, komorę silnika............"tutaj coś się działo.........";

W. Nie, był tylko malowany lewy bok:

Sz. oglądamy dalej, miernik w ruch oprócz malowanej lewej strony malowanej przód autka również pozostawiał co nieco do życzenia.;

W. Nadal się upiera o tylko malowany lewy bok, możliwe powolne "przyznawane się" do malowanego przodu;

Sz. Bardziej wnikliwa analiza komory silnika i ukazuje się widok spawanych sanek silnika;

W. Faktycznie była "stłuczka".

Nic nie wskazywało na składanie z dwóch ........., takie drobne pocieszenie.

"Lipa", że Sprzedających trzeba "wymęczyć", pokazać niedoróbki/niedociągnięcia, aż w końcu się przyznają ............... , traktując "sensownych" Kupujących bardzo niepoważnie :mad2: .

Morał najważniejszy: "Trzeba wnikliwie analizować autko przed kupnem"

Opublikowano

auto już nie jest na sprzedaż - tak zostałam poinformowana przez właściciela

być może nie jest dla mnie na sprzedaż :roll:

pozdrawiam i dziękuję za wszystkie opinie

Opublikowano
Oj to nie wiem czemu przecież dokładna relacja nie została podana do ogólnej wiadomości :mrgreen: .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
beat it, mental retardation :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.