Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co możecie powiedzieć o tych autkach:

1. http://allegro.pl/show_item.php?item=2289687075

2. http://allegro.pl/show_item.php?item=2287506763

3. http://allegro.pl/show_item.php?item=2294216713

4. http://allegro.pl/show_item.php?item=2293249752

Czy jest coś co budzi zastrzeżenie po samym oglądaniu zdjęć-powiedzcie coś bo nie mam kompletnie pojęcia :oops:

"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano
Ja nie wiem po co wprowadzono " usprawnienia" w regulaminie. Chłopaki z TVN przez tydzień męczyli się, żeby pokazać jak realnie mogą wyglądać przebiegi aut takich jak wrzuciłes. Wiedziałem, że takie programy nie zrobią "wrażenia" na kupujących okazje. Nie ma co z tą mentalnością walczyć, ale nigdy nie odmówię sobie odpowiedniego komentarza. Kulturalnie się nie da, więc może odrobina ironii. :mrgreen:
Opublikowano
adalbert co w takim razie proponujesz? Jestem otwarty na wszystko-podałem przykładowe samochody które zwróciły na mnie uwagę... :wink:
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano

Witamy Nowego Kolegę :wink: .

Kwestia formalna czyli poprawny tytuł wątku do weryfikacji ;).

Niestety nie Jesteś pierwszą osobą, która liczy na to że przechytrzy wszystkich i wklejając tanie/podejrzane autka wyrwie wartą uwagi sztukę :nienie: .

Skąd w ogóle Jesteś bo rozstrzał miejscowości dość duży :?:

Wrocław

- chyba najlepszy z możliwych przykładów autek sztukowanych bardzo na siłę :mad2: ;

- xenon dokładany "po taniości raczej";

- różne kolory kierunków;

- gałka zmiany biegów od innego modelu (ciekawe w jakim stanie była oryginalna ;) );

- mimo, że fotki podglądowe to przód a dokładniej spasowanie bardzo podejrzane;

- zderzak od benzyny w ogóle, a przypominam, że omawiamy diesla :mad2: ;

- brakuje trzech elementów plastykowych zewnętrznych, ale to szczegół :mrgreen: ;

- przednie opony pewnie do wymiany na już;

- wnętrze tu czarne a tam szare coś ............................ :mrgreen: .

Cena = stan itd., pewnie przy oględzinach ostatecznie za 15 tyś by poszedł, a do tego polift :norty: .

Kościan

- znowu przód podejrzany;

- przebieg na pewno skręcony oceniając wnętrze, ale to Wszyscy wiedzą ................;

- grill dokładany;

- lampy tylne chyba nie oryginalne.

Poznań

- jeśli podam pod wielką wątpliwość "bezwypadkowość przodu" to również Nikt pewnie nie będzie mnie pewnie krytykował;

- oooooooo jaki niski przebieg :mad2: najmniejszy w całej stawce :mrgreen: ;

- tylny zderzak z lewej strony "wsunięty" .........;

Radomsko

- przebieg x2, x3 a może i więcej;

- w realu tak ładnie jak na tych fotkach wyglądać nie będzie :mrgreen: ;

- może to być anglik, albo lewy słupek robiony :mrgreen: .

Shorty1988 osobiście uważam, że ewentualne oględziny tych czterech okazów to strata czasu i pieniędzy.

Gdybyś jednak chciał i potrzebował pomocy to się polecam, jest duża szansa iż Przejrzysz na oczy, że w tej cenie to dobrze się nie da i Zwiększysz budżet, albo inną marką się Zainteresujesz........

P.S. Jeden z Forumowiczów sprzedaje swoje 320d w podobnych $, może warto zainteresować się tym doinwestowanym egzemplarzem (niestety przed-lift :arrow: nie będzie takie ładnych przodów jak u omawianych rodzynków :mad2: ).

Opublikowano

Shorty1988 osobiście uważam, że ewentualne oględziny tych czterech okazów to strata czasu i pieniędzy.

Gdybyś jednak chciał i potrzebował pomocy to się polecam, jest duża szansa iż Przejrzysz na oczy, że w tej cenie to dobrze się nie da i Zwiększysz budżet, albo inną marką się Zainteresujesz........

dobrze kolega ci radzi dozbieraj troche tysi i poszukaj wsród droższych egzemplarzy , potargować zawsze się możesz.

lepiej kupic droższe i inwestować tylko w częsci eksplatacyjne niż taniej i mieć skarbonke.

wez jeszcze pod uwage że większość 10-cio letnich dyzi sprowadzonych ma w realu 500tkm i wiecej a także przeszłośc wypadkową

musisz uzbroić sie w cierpliwosc i szukać, pośpiech wskazany przy łapaniu pcheł a nie kupnie auta

interesujące cię auto obejrzeć osobiście i najlepiej z kimś kto zna się na rzeczy

NIE NAPALAMY SIE NA OKAZJE, OKAZJE TYLKO W BIEDRONCE (jak ktoś ładnie określił)

Opublikowano

skoro jesteśmy przy OKAZJACH powiedzcie mi czy jeśli miałbym kupować E46 z tego okresu tj 2001/02r to czy bardziej opłaca się kupować diesela czy benzynę? mówimy tu o 2.0l silnikach 150konnych w obu przypadkach tzn czy taniej i łatwiej będzie kupić Pb czy ON?

czy taniej będzie kupić e46 320D ale z silnikiem 136konnym-proszę o opinie

Opublikowano

kombinujesz :?:

okazje jak pisane wczesniej nie ma znaczenia dyzio czy benzin

w 2001 bodajże pazdziernik był lift modelu (poprawcie mnie jeżeli się myle) i musisz zwrócic uwage jaki model ogladasz

co do benzyny to na pewno nie będa miały takich przebiegów jak dyzie , może powinienes faktycznie benzin poszukac ,

czy taniej i łatwiej chyba podobnie trzeba szukac , mozesz nawet trafic auto krajowe :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Powiedźcie mi jak gość w ostatnim aucie (Radomsko) dał rade założyć 15 calowe felgi (dodatkowo oryginalne :norty: )? Z tego co kojarzę to 16 to minimum w polifcie :shock:

Mam nadzieję, że załapałeś, że za taką kasę nie kupisz sprawnego poliftowego 320d, są złożone z dwóch albo mają 3 razy większe przebiegi, a najpewniej jedno i drugie :mad2: za taką kasę szukaj dobrze utrzymanego przedlifta 320d 99-00, albo najsłabsze poliftowe benzyny z marnym wyposażeniem.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.