Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co myślicie o tym samochodzie? http://allegro.pl/bmw-330ci-shadwoline-zadbane-i2299034150.html Dobry tekst o właścicielu w Niemczech :D

Pozdrawiam

Art.

Wartość

Numer podwozia WBABN51010JT67289

Kod typu BN51

Typ 330CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STANDARDLEDER/GRAU (N6TT)

Data prod. 2001-10-02

Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S434A INTERIEURLEISTEN Wyp. wn., powierzchnia aluminium

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S789A M LM-RAEDER MIT MISCHBEREIFUNG Obr. BMW, st. le. indywid.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Edytowane przez Broql
Opublikowano
Myślę, że na początek zadzwoń po nr VIN. Rozkodujemy i zobaczymy co zacz :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
w niemczech to przecież każdy dziadek 75 letni przechodząc na emeryturę kupuje sobie trójkę w coupecie. No i mało jeździ bo się ciężko wsiada i wysiada w tym wieku
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co myślicie o tym samochodzie? http://allegro.pl/bmw-330ci-shadwoline-zadbane-i2299034150.html Dobry tekst o właścicielu w Niemczech :D

Pozdrawiam

Myślę że powinieneś zapoznać się z regulaminem tego działu zanim coś napiszesz :evil:

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Mnie zastanawiają te "carbonowe" listwy, kierownica bez multifunkcji. Nie twierdzę, że musi być ale..... dziwne.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie jest to tzw. carbon z m-pakietu, można spotkać takie tylko częściej ciemniejsze, więc możliwe, że tak wyszedł z fabryki.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Ta czarnula nie wygląda źle .............. razi tylko boczek siedzenia kierowcy .........

Trochę zastanawiają mnie listwy okienne i zderzaki standardowe a nie M-Pakietowe ....... :arrow: vin.

Jeśli pierwszy raz została wystawiona to radziłbym czym prędzej wybrać się na oględziny, mimo że w Pl wieczny kryzys :mad2: to dużo osób szuka 330i .......... :wink: .

P.S. Oczywiście wcześniej sprawdził vin i w miarę możliwości postarał się sprawdzić historię serwisową :) .

Opublikowano
Jest w ogole teraz w Polsce jakas coupe z silnikiem 2.5 wzwyz niekombinowana na sprzedaz?! Tragedia... W niedziele wybieram sie na ogledziny kolejnej, ale juz na pierwszy rzut oka widac, ze cos nie halo. Aczkolwiek warto sprobowac, przynajmniej kolejna padaczka z cofnietym licznikiem wpadnie do doswiadczenia jako obejrzana ;). Aby nie robic offtopu to patrzac tylko na zdjecia tej tutaj nie wydaje mi sie zeby auto bylo godne zainteresowania. Wszystko jakies takie nie pasujace do siebie... Kierownica, te listwy wewnatrz...
Opublikowano

Moja rada - czujnik lakieru w rękę, do tego diagnostyka. Potem ASO, skoro jeden właściciel to auto powinno być serwisowane w jednym serwisie a nie u pana waldka z suwmiarką :)

EDIT:

domyślam się, że książka serwisowa jest prowadzona do końca, do tego komplet kluczyków..... Ordnung muß sein :)

Freude am fahren

Opublikowano

Krzysiu, jeśli ma być Ordnung, to po ostatniej reformie gramatrycznej z 96' trza pisać muss :wink:

O co wam chodzi z tą multifunkcją?

Opublikowano

właścicielem (podkreślam właścicielem, nie użytkownikiem) mojego poprzedniego auta, też był Pan z 1937 roku, a dokładnie mój Tata :)

jeżeli jesteś zainteresowany, to jedz oglądać, to podstawa, a później marudzić, że właściciel nie taki, że za mały/duży przebieg itd.

Opublikowano
O co chodzi z tą multifunkcją na kierownicy? W vinie nie ma więc chyba wszystko gra. Dla mnie dziwne są te listwy bo to nawet nie jest karbon z m-paku, oraz nigdzie indziej takich nie widziałem.
Opublikowano

Koledzy nie wiem o co Wam chodzi, oprócz tych listew wewnętrznych to autko z vinem się zgadza............

Ocenianie fotek przed kompem to jedno :mrgreen: , a oględziny na żywo to drugie :wink: .

Opublikowano
Krzysiu, jeśli ma być Ordnung, to po ostatniej reformie gramatrycznej z 96' trza pisać muss

Niestety edukację zakończyłem w latach 80tych :) ale zapamiętam.

Freude am fahren

Opublikowano
O co chodzi z tą multifunkcją na kierownicy? W vinie nie ma więc chyba wszystko gra. Dla mnie dziwne są te listwy bo to nawet nie jest karbon z m-paku, oraz nigdzie indziej takich nie widziałem.

oj bo poleciałem po wyposażeniu z ogłoszenia napisał że jest tempomat jak kiera łysa ( czyli handlarski szablonik )

a poza tym czy nie uważacie że ta kiera pasuje jak wół do karety :?: no cóz moze kasy nie starczyło :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmm, to jak to w końcu jest? Czarne listwy /shadow line?/ i srebrne wkłady lamp? Bo już się pogubiłem. Zderzak niby ze srebrnymi wstawkami. :?
Opublikowano

BaX w vine jest info "S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line", srebrne wkłady w reflektorach pasujące do wersji 330i.

Obejrzy ją Ktoś w realu ......... :mrgreen: :?:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w niemczech to przecież każdy dziadek 75 letni przechodząc na emeryturę kupuje sobie trójkę w coupecie. No i mało jeździ bo się ciężko wsiada i wysiada w tym wieku

:mrgreen:

jak taka deklaracja niech skan briefu Ci przyśle zobaczymy co to za dziadek

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BaX w vine jest info "S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line", srebrne wkłady w reflektorach pasujące do wersji 330i.

Obejrzy ją Ktoś w realu ......... :mrgreen: :?:

To ja w vin-ie widze, tyle że już pare razy ktoś tu pisał, że jak jest shadow line to i czarne środki lamp.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja mam blisko po blachach sądząc.

tylko na majówkę jadę do Niemiec.

więc jak Ci pasuje następny weekend mogę podjechać.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Sprawdze jutro historie jeżeli będzie ok to jeżeli masz daleko i Ci zależy to mogę go oblukać jakoś w przyszłym tygodniu natomiast jeżeli z histori będzie, że ma przelotu 230 tys jak ja ostatnio sprawdzałem jakiś to nie pojade :P