Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie o kilku dni zarnik migal lekko a od 2 dni musze kilka czasem kilkanascie razy wlaczyc swiatla zeby zaczol swiecic dzis zdechlo calkiem... nic nie pomaga to raczej zarnik czy przetwornice trafil szlak?

Mam lampy z helli z bialym kierunkiem i ringami

Opublikowano

Padło na przetwornice podlaczylem jakas chinska bo taka kumpel mial w garazu i jasnosc o godzinie 23 nastala haha:) chcialbym kupic nowa bo na tym chinczyku nie bede jezdzic.. co mozecie mi polecic bo w tym temacie jestem noga....

dzieki:)

Opublikowano (edytowane)

Jak chcesz to w domu mam na stanie przetwornicę od swoich poprzednich ksenonów. Mogę sprawdzić, czy wyjścia na kable i parametry napięć są takie same jak w D2S, moge ją podpiąć na próbę u siebie i można się zawsze dogadać bo lezy u mnie w domu i się kurzy. Nie jest to tania chińszczyzna bo za ten zestaw dawałem 699pln w http://www.well-done.pl (system WZ-06) - pod postem wrzucam link, w którym można przeczytać szczegóły. Ma już wbudowaną całą elektronikę, która nie powoduje żadnych błędów w kompie auta. Jeździłem na nich 2 lata i nigdy się z nią nic nie działo. W ubiegłym roku wymieniłem swoje fabryczne lampy poliftowe H7 na oryginalne D2S stąd pozostały mi przetwornice bo resztę odkupili ode mnie ludzie.

http://www.well-done.pl/component/page,shop.browse/category_id,6/option,com_virtuemart/Itemid,4/vmcchk,1/

Pzdr.

P.S. Musze jeszcze sprawdzić, czy ten kabel wyjściowy można odpiąć od przetwornicy bo jeśli jest na stałe z nią zespolony to niestety ta przetwornica nie podejdzie pod D2S.

Edytowane przez Manolito77