Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chce założyć do auta żółte amortyzatory i zostawić stare sprężyny seryjne, opłaca mi się to czy lepiej założyć cccnowe oryginalne? Chcę aby moje BMW trzymało sie dobrze drogi a zarazem nie chcę zrobić trzepaka ponieważ w drodze mam dziecko... Nie wiem co zrobić, proszę o w miarę szybką odpowiedź... dzięki
Opublikowano

Amortyzatory mozesz wlozyc nawet rozowe, istotna jest ich twardosc. Domyslam sie ze mowisz o sportowych ale jakis tanich chinskich. Do sportowych amorow potrzebujesz sportowe sprezyny. Jak chcesz zostawic zwykle, to montuj zwykle amory ale markowe (sachs, bilstein, kyb). Tanie sa meyle, jak dla mnie to takie minimalne minimow wsrod amorow. Utwardzanie a co sie z tym wiaze obnizanie auta to w naszych realiach niestety masochizm. Moze to ladnie wyglada, ale walczy sie z kierownica, plaby z zebow wypadaja i latwo cos uszkodzic- ja stanowczo odradzam.

Edyta: Mam doswiadczenie z TaT i SLR w e36 kumpla. Jakosc marna, trwalosc zadziwiajaco niska. Komfort jak dla mnie nieakceptowalny, generalnie odradzam choc cena kusi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.