Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czerwony jest najładniejszy, ale nie do każdego auta pasuje. Mam w domu Mini Coopera, czerwonego z czarnym dachem. Myję go prawie codziennie...tam mi się ten kolor podoba :)
  • Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

W trakcie Moich poszukiwań rzuciło Mi się w oko te auto lub bardzo podobne.

Zapamiętałem je bo oprócz koloru wszystko Mi pasowało.

Przekopałem ciut archiwum i proszę --> http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C21078722&t=bmw_330_mpakiet_sedan_manual_231_km

PJ Patrząc jak pikuje w dół cena to musiałeś mieć wyjątkową OKAZJE kupując ten samochód od właściciela :think:

Edytowane przez aditonie
Opublikowano
tak okazja była zaj...a bo kosztowała 9000 eur, biorąć pod uwagę cenę rzędu 11 tys w tamtym czasie. Do auta były 3 komplety kół, z czego 2 pogoniłem ale musiałem zrobić dwumasę... Sprzedaję z duża stratą, ale cóż nie na wszystkim można zarobić. Poza tym, cena 44 obejmowała początkowo auto zarejestrowane.
PJ
Opublikowano

"PJ" Powiem że i 11K euro to też okazja.

Jak chciałem zamówić podobne auto na indywidualne zamówienie to kwota zaczynała się od 15K euro. :mad2:

Ale życze Ci byś sprzedał te BMW bo naprawde jest super. :cool2:

Pozdrawiam.

Opublikowano

A propos czerwonego.... przejeżdżając codziennie do domku widuję zaparkowane czerwone Z3. Muszę przyznać, że wygląda naprawdę godnie.

Dlatego też w dobie czarnych, srebrnych i granatowych BMW kolor czerwony robi wrażenie i nadaje autu niepowtarzalność.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
ja się też w tym kolorze zakochałem i mimo, że mam piękne granatowe to mogąc wybierać celowałbym w czerwień. Nie dziękuję, mam nadzieję że auto wkrótce przejdzie we właściwe ręce.
PJ
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

powoli robi się towarzystwo wzajemnej adoracji i dobrych chęci, a kupca ni ma.

może pół roku po euro jak ludzie odkują się z kasy to sprzedasz.

albo pod stadionem w Wawie wystaw dla zagranicy.

przepustkę załatwię :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
ciul z tym, zostawię dzieciom będą miały pamiątke po tacie, mimo że już nie będzie paliwa to sobie chociaż w niej kwiatki zasadzą, może jakieś dzieci spłodzą, ot taki stalowy namiot na podwórku :)
PJ
Opublikowano
ciul z tym, zostawię dzieciom będą miały pamiątke po tacie, mimo że już nie będzie paliwa to sobie chociaż w niej kwiatki zasadzą, może jakieś dzieci spłodzą, ot taki stalowy namiot na podwórku :)

Jakie auto byłbys w stanie wziąść w rozliczeniu za czerwoną? Jest ktos ewentualnie zainteresowany 330d (choc bardziej nastawial sie na 320d), ale ma podobny problem jak Ty - ciezko mu pozbyc sie dotychczasowego auta...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z tych dokonanych wymian rozumiem, ze wymieniles dwumas wraz ze sprzęgłem czy sam dwumas, a sprzeglo zostało ori ?

Opublikowano

kup kup będziesz zadowolony. Co do rozliczenia, to generalnie auto do 15 tys zł dla mojej żony do śmigania, musiałbym rozważyć propozycję.

Wymieniłem dwumasę bo sprzęgło było ok

PJ
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do wrzesnia raczej nie dostoi :) ale tak za dwa miechy to i ja bym sie zastanowił... tylko pozniej zabawa z szukaniem ori M felg bo te mi sie nie widzą i są za duże zdecydowanie,,, :)
Opublikowano
No to gratulacje,to ile czekałes?dużo zjechales z ceny?

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
7 miesięcy lekkie plecy, ale nie najgorzej. To był jedyny klient i wziął bez wachania. Auto pojechało do Czech.
PJ
Opublikowano
Gratuluję sprzedaży, chociaż miałem trochę "chrapkę" na oględziny czerwonej ze względu na lepszą mapę :wink: .
Opublikowano
PJ, poszla czerwona sztuka w m-paku? Kilka dni temu polecilem Twoje autko na innym forum BMW i chlopak wydawal sie byc konkretnie zainteresowany.
Opublikowano

Trza pakować walizki i zamykać forum. Co my będziemy teraz czytać? :mrgreen:

Gratsy PJ.

Opublikowano

hahahaha nie dziękuję ale ale...

ZOSTAŁA JESZCZE GRANATOWA!!! więc będzie o czym czytać :P

PJ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.