Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
330d z manualem jest rzadziej spotykany i dlatego jest droższy. Ja tak to rozumiem choć wielkim erudytą nie jestem.
  • Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W BMW serii 5 manual jest rzadki jak sądzę, ale w 3er ????? tu raczej mamy przewagę manuali...
Opublikowano
Znajdź M pakietowego manuala w 1 kawałku ponizej 10K euro
PJ
Opublikowano

Przepraszam, ale czasu nie było żeby przysiąść na chwile...

hah właśnie dzisiaj przeprosiłem czerwoniutką i się nią bujam. Supcio, jak masz jakieś pytania najlepiej dzwoń.

i jak wrażenie? w porównaniu z tą kombi?

Opublikowano
A ja uważam ze automat jest droższy od manuala wiec jednak bez sensu :D

ps. TO JA ZECH MYSLAL ZE TO ZAREJESTROWANE JEST :(((( czyli dochodzi 1,5k na duzy przegląd olejowo płynowo filtrowy ...

Auto ma wszystkie płyny i oleje świeżutkie, filterki też są nowe taki byłem widzisz naiwny i to porobiłem... :(

PJ
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bynajmniej jak widzę w ogłoszeniu "AUTO DO OPŁAT" to od razu włącza się czerwona lampka, ale może niektórzy lubią kupować od handlarzy...
Opublikowano (edytowane)

Prawda taka,ze wolą kupić swieże auto z Niemiec,tez mam auto do opłat Yarisa do dziś miałem 6 kupców i nie sprzedałem bo szukają gupców a ja do nich nie należę zebym oddał za pół darmo....najlepsze są teksty od kupców..."Panie silnik i zawieszenie super...ale żona twierdzi ze deska ma parę rysków nie bierzemy...a potem gadają ze możemy dać 1000zł mniej...podziękowałem,kazałem szukać tanszego lub nowego yarisa bez rysów

Albo drugi klient był z Piekar Sląśkich taki ze obejrzał,sprawdzał,pojezdził sprawdzali może 20 minut i mówi do mnie panie no zderzak ma parę podrapań,a ze auto nie ma dywaników,a to ze zakurzony myslałem ze jaja robi a tu powaga;)powiedzialem ze to naturalne auto bez podpicowań i używane to odesłałem z powrotem do domu;)więc jednak wolą od handlarzy jako tańsze,podpicowane,polakierowane wszystkie elementy bo ma wyglądac jak nowy?

Także kupujący mają wymagania do aut używanych jakby kupowali nowe w salonach :duh: Brak słów

Edytowane przez radziu77

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano

Oli, ja handlarzy z daleka. Od zawsze.

Ale najpierw źle, że manual, potem, że do opłat, następnie, że olej nie wymieniony...

To ja dopiszę, że za duża felga i lipa, że czerwony i mamy już z głowy?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale najpierw źle, że manual, potem, że do opłat, następnie, że olej nie wymieniony...

skrzynia to kwestia gustu; za to silnik bajka, natomiast oplaty, duza felga, czerwień - to zdecydowanie na minus :) aczkolwiek ideałów nie ma na świecie :)

Opublikowano

Możemy Wszyscy "się czepiać" o kolor, felgi itd. .................

Kakson jeśli PJ (mam nadzieję że nik się czepiać nie będzie :wink: ) wydał się wiarygodny z ewentualnej rozmowy telefonicznej to Podjedź, Zobacz autko, kupować od razu nie Musisz.

Wszelkie kolejne uwagi "monitorowe" to według mnie wróżenie z fusów.

Opublikowano
Jasne tak jak szymon-o pisze. Nic na siłę, zapraszam do oględzin a będziesz wiedział czy go chcesz. Mnie na przykład kolor strasznie urzekł, z tymi kołami wygląda obłędnie a jeszcze lepiej jeździ. Poza tym koła zawsze mozna zmienic i cos na chleb zostanie
PJ
Opublikowano

kolego nic straconego zbliża się piękna majówka zabieraj kolegów ,koleżanki i ruszaj oglądac brykę

jeżeli szukasz 330 to myslę że ta propozycja jest godna uwagi :cool2:

pamiętaj na kolorach się nie jezdzi ,kupując uzywane auto to najważniejszy stan techniczny a do koloru trzeba sie przyzwyczaić

czerwona bunia wyglada całkiem całkiem :cool2:

Opublikowano
Panowie Kakson i Bolo73 jesteście z Wawy, na Ziemi Lubuskiej mam bardzo ładne jezioro Niesłysz ..............
Opublikowano

skrzynia to kwestia gustu; za to silnik bajka, natomiast oplaty, duza felga, czerwień - to zdecydowanie na minus :) aczkolwiek ideałów nie ma na świecie :)

Eh, wedle siebie widzę dużo więcej plusów niż minusów:

kolor - jak najbardziej za;

felgi - za;

manual - za;

silnik - bardziej za - osiągi świetne, (tylko mały uraz do wysokoprężnych - ale to nie do tematu);

sprzedający - za, w końcu auto od użytkownika forum, a do kogoś trzeba mieć zaufanie;

jedyny minus to tapicerka, ale na jednego minusa można przymknąć oko - przecież to nie auto z salonu.

Warto obejrzeć.

Szkoda, że moja poległa bez żadnego ubezpieczenia, bo by była wycieczka...

Opublikowano

No ja - żeby była jasność - napisałem wyżej w formie ironii. Żeby koledze malkontentowi pomóc wyliczyć na raz wszelkie wydumane wady, co by nie musiał dorzucać po kawałku.

Bo jak tania od dziadka zza Odry to źle, jak z forum i w porządnej cenie to też źle... Jeśli manual, to źle, że nie automat. Jak automat, to lipa, bo lepszy manual. Tak można w nieskończoność ciągnąć swoje żale. Z mojej strony koniec i powodzenia w zakupie/sprzedaży :cool2:

Opublikowano
Ironia przeze mnie została zrozumiana, dlatego moja wypowiedź miała charakter pozytywny. Uważam, że taki koncert życzeń: kolor, skrzynia, silnik, felgi, tapicerka - to tylko w salonie. I naprawdę, jeżeli auto jest w dobrym stanie technicznym, a zaczynamy się zastanawiać nad tym, czy warto jechać je oglądać, tylko ze względu na jakieś powiedzmy drobnostki..., to zastanawiam się w jaki sposób niektóre auta znajdują nabywców?
Opublikowano
Uważam, że taki koncert życzeń: kolor, skrzynia, silnik, felgi, tapicerka - to tylko w salonie.

Kiedyś jeszcze można było w Erze :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Dla mnie ten samochód to prawdziwy rodzynek :cool2: (nie wnikam w stan techniczny). Bardzo trudno taką wersję znaleźć w Niemczech. Same plusy (felga za duża ale to pikuś). Za takie pieniądze nie widzę dla niego konkurencji na rynku jeśli chodzi o samochód do jazdy na co dzień (wygląd, wnętrze, osiągi, spalanie, itd).
Opublikowano
Uważam, że taki koncert życzeń: kolor, skrzynia, silnik, felgi, tapicerka - to tylko w salonie.

Kiedyś jeszcze można było w Erze :mrgreen:

No można tu pominąć kwestie silnika, bo raczej wyszukiwanie auta zaczyna się od modelu i silnika - a reszta to kwestia zdroworozsądkowego podejścia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam pytanie do właściciela ''PJ'', a dokładnie czy auto jest wystawione na mobile.de??aczkolwiek sądzę, że na 99.9999% przez Ciebie nie jest wystwaione...http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330d-m-paket-n%C3%BCrnberg/160293739.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine

Teamt tego typu przekrętów kiedyś był poruszany na forum...

Opublikowano
Oczywiście że ja to wystawiłem. Jest mój nr tel, jest mój opis...
PJ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.