Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro jak zadzwonie to bede prosil rowniez o zdjecia srodka. Nie chce zawracac komus glowy w niedziele o 20.

Najbardziej interesuje mnie bezwypadkowosc auta i stan nadwozia.

Opublikowano

Najchetniej to bym wzial z m52b28 ale na dzien dzisiejszy nie mam 16kzl+ na niezajechane auto.

Pare aut juz ogladalem i niestety coupe upodobali sobie panowie w szeleszczacych spodniach i ciezko jest znalezc dobry egzemplarz.

To z ogloszenia przynajmniej na zdjeciach wyglada jak seria, a noz widelec ktos zna to auto bo glownie dlatego wkleilem linka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I zdjęcie komory silnika przyda się do oceny, ogromny plus za ori lampy, bo mało już tego jest. Auto wygląda tak jakby trzymało się kupy, ten rocznik w tej cenie raczej nie wróży super stanu, będą dokładniejsze zdjęcia, wtedy coś będzie widać. Jak autorowi zależy bardziej na stanie auta a nie na osiągach to zdecydowanie łatwiej będzie mu znaleźć coś sensownego w 316.

Piszesz rozsądnie, duży plus, bo mało jest takich kupujących e36 coupe.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Auto wygląda niezle jak na swoją cenę, ktora jednak jest dosc niska jak na sedana e36 z 1997 roku. Ciekaw jestem zdjeć wnętrza. Moze to byc całkiem ciekawa sztuka. Chyba warto jej się przyjżeć bliżej.
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Dzwonilem dzisiaj i uslyszalem, ze sprzedana chociaz rozmowca mowil to jakos bez przekonania.

Temat mozna chyba zamknac, wkrotce pewnie otworze nowy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.