Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zaliczka to zaliczka, zadatek zadatek, no ale wiadomo ze jak ktoś ma oddać to zawsze pojawia się problem, na razie nie myślę o tym, gadałem z gościem i powiedział ze bez problemu mogę umawiać się na serwis, więc mam nadzieję ze auto jest czyste
Opublikowano
zaliczka to zaliczka, zadatek zadatek, no ale wiadomo ze jak ktoś ma oddać to zawsze pojawia się problem, na razie nie myślę o tym, gadałem z gościem i powiedział ze bez problemu mogę umawiać się na serwis, więc mam nadzieję ze auto jest czyste

Handlarz już wie, że te 3.5k są jego więc możesz ten samochód ciągnąć, gdzie tylko zechcesz na sprawdzenie. Wyjdą jaja i fury nie weźmiesz to on będzie miał w kieszeni twoje pieniądze i dodatkowo pozna historię samochodu, której jak wspomniałeś nie zna dokładnie. W tej chwili jest on podwójnie na plusie. Tak się kończy niestety jak człowiek kupuje wypasioną(chociaż ta jest uboga, ale z zewnątrz nie wiadać :cool2: ) furę z nadzieją, że sąsiad osiwieje z zazdrości. Współczuje sytuacji i liczę, ze się z tego wygrzebiesz, a jeżeli nie, to niech to auto przynajmniej okaże się dobre, bo jak ma być "warte swojej ceny" to przygotuj się na niefabryczne spawy w podłodze.

http://www.lastfm.pl/user/lolcatiero - aktualnie słucham:

http://lastlabs.pl/musicbar.php?username=lolcatiero&color=red&unicode=no

Pozdrawiam, Michał.

Znany również jako delano @E46Forum.PL

Opublikowano
życze ci kolego oby to auto okazalo sie cale, z przerysowanym blotnikiem czy cos. Nawet jesli przebieg to ok 300 tys to nie ma biedy. Wazne aby buda zdrowa, nie brakowalo plastikow, wiazki cale a mechanicznie to mozna doinwestowac.
Opublikowano

napisze co i jak, a wy trzymajcie kciuki, choć to już trochę za późno

te spawy o których mówisz, tez chodziły mi po głowie

zobaczymy, puki co wpłaciłem zaliczkę,

Opublikowano

O kurde jak to wszystko czytałem to nieźle poleciałeś! trzymam kciuki, bo 60tyś to lekką ręką się nie wydaje, zwłaszcza jak się nie śpi na kasie :D

tak btw. czy kierownica nie jest z początku produkcji, czy później też taką paskudną montowali?

i jeszcze jedno:) autostradowe przebiegi dla 3-4 latków to często grubo powyżej 200tys. km

POZDRO!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
podjade tam dziś z miernikiem - ale jak dostanę w zęby to dajesz na nowe ;)
Opublikowano
mnie to się w głowie nie mieści, żeby być tak "ufnym" ( żeby nie powiedzieć brzydko), żeby wpłacać kase za auto którego się nawet nie widziało, i to w dodatku handlarzom. To tak jakby pożyczyć pieniądze osobnikowi "narodowości romskiej".
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
spoko stary płace za twoje nowe uzębienie, gotówką heheh

umówiłem serwis na czwartek na 11,o wcześniej się nie dało

niestety musiałem zostać w pracy bo zmiennik mi zasłabł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ee tak mocno chyba nie biją.

w środe mam do 15:00 ale co to da... tyle już wytrzymasz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam, jestem zainteresowany kupnem tego e60 cena jest dobra i dlatego mam pewne obawy, może ktoś go już sprawdzał, podaję link do aukcji:

http://allegro.pl/wzorowe-czarne-520d-e60-2008-lift-jedyne-takie-i2261111427.html

i nr VIN: WBANX31070C086758

dzięki za informację

Zedytuj tytuł wątku i wrzuć tam VIN, możesz go też rozkodować i wkleić do pierwszego posta.

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
witam, jestem zainteresowany kupnem tego e60 cena jest dobra i dlatego mam pewne obawy, może ktoś go już sprawdzał, podaję link do aukcji:

http://allegro.pl/wzorowe-czarne-520d-e60-2008-lift-jedyne-takie-i2261111427.html

i nr VIN: WBANX31070C086758

dzięki za informację

Zedytuj tytuł wątku i wrzuć tam VIN, możesz go też rozkodować i wkleić do pierwszego posta.

viewtopic.php?f=44&t=72889

dzięki, jakbym tylko wiedział co Ty do mnie mówisz "rozkodować i wkleić do pierwszego posta" :?:

Opublikowano
ale w tym linku który podał Nurek jest wszystko ładnie opisane co jak i o co kaman (pkt 1, 4 linijka) wystarczy chcieć popatrzeć... przeczytaj, zrozum, zastosuj :mrgreen:
wwo_j
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:shock: dobry Kubuś z Ciebie - płacić w ciemno zaliczkę :mad2: ...

chińskie opony, tablice podrabiane samoróbki z datą do 31 maja 2012 roku i zapewnienie o autostradowym przebiegu handlarza który nie zna kompletnie historii auta to już powód żeby patrzeć na to auto z podejrzeniem - no nic powodzenia - do odważnych świat należy!!!

po czym poznajesz ze tablice samoróbki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.