Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
za golasa 15 tys euro? za te pieniadze znajdziesz o rok mlodsze i z lepszym wyposażeniem - oszywiscei w niemczech bez kombinacji. tablice cos dlugi termin waznosci mają, hehehe :mrgreen:
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
juz skojarzyłem przeciez są z zołtym paskiem :wink:

z żółtym paskiem z terminem do końca maja :lol: :lol: - ciekawe ile takie kosztują w D :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
za golasa 15 tys euro? za te pieniadze znajdziesz o rok mlodsze i z lepszym wyposażeniem - oszywiscei w niemczech bez kombinacji. tablice cos dlugi termin waznosci mają, hehehe :mrgreen:

może masz i racje, ale ja nie znalazłem tam takiej, w takich pieniądzach, poza tym trzeba mieć czas żeby jechać szukać itd. No i trzeba wyłożyć tą kasę w gotówce, a nie zawsze jest to wygodne.

Opublikowano

witam,

dopiero teraz wróciłem

ale muszę wam powiedzieć, chyba to jeden z niewielu handlarzy "nie kłamców" wszystko się zgadzało tak jak mówił, czyli malowany tylko tylny błotnik. Co prawda była mała afera bo powiedzieli, że maska i błotniki przednie były malowane , no ale jak się okazało to mieli kiepski miernik i źle pokazywał. Jak gość z komisu przyjechał ze swoim, zrobił aferę na salonie i zaczął i im mierzyć grubość lakieru samochodów na serwisie to, kierownik serwisu kłaniał się w pól i przepraszał heheh.

Tak na prawdę gość który sprawdzał grubość lakieru spieprzył sprawę bo nie porównał próbki aluminium przed pomiarem, pokazało mu 200 i stwierdził ze było malowane.

Co do pozostałych spraw to na prawdę igła, bo nie dostałem nawet kosztorysu z rzeczami, które nadają się do wymiany, bądź w najbliższym czasie będą się nadawać.

jedynie co, to klocki przód wymiana za około 6 000, tył za 8 000. Generalnie gość z serwisu sam stwierdził, że bardzo dobry stan, bo nie ma się do czego przyczepić.

Jedna mała uwaga w serwisie się pomylili i zamiast wpisać 144 tyś wpisali na przeglądzie 414 tyś drobny szczegół :)

no ale 2 miesiące wcześniej był przegląd na 136tyś a kolejny po (414tyś)- chyba ze 2 tyg później 146tyś i potem już dobrze szło.

Tak, że chyba to jednak dobry zakup, choć przez ten tydzień to trochę się wkurw.... czekając na ten przegląd hehe.

Jutro odbieram auto.

Opublikowano

ufff no to całe szczęście - miłej i bezawaryjnej jazdy

P.S. w Lotto już nie graj w tym roku, bo limit szczęścia wykorzystałeś :mrgreen: :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kilometry chyba :norty: swoja drogą to chyba jasnowidze.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
witam,

dopiero teraz wróciłem

ale muszę wam powiedzieć, chyba to jeden z niewielu handlarzy "nie kłamców" wszystko się zgadzało tak jak mówił, czyli malowany tylko tylny błotnik. Co prawda była mała afera bo powiedzieli, że maska i błotniki przednie były malowane , no ale jak się okazało to mieli kiepski miernik i źle pokazywał. Jak gość z komisu przyjechał ze swoim, zrobił aferę na salonie i zaczął i im mierzyć grubość lakieru samochodów na serwisie to, kierownik serwisu kłaniał się w pól i przepraszał heheh.

Tak na prawdę gość który sprawdzał grubość lakieru spieprzył sprawę bo nie porównał próbki aluminium przed pomiarem, pokazało mu 200 i stwierdził ze było malowane.

Co do pozostałych spraw to na prawdę igła, bo nie dostałem nawet kosztorysu z rzeczami, które nadają się do wymiany, bądź w najbliższym czasie będą się nadawać.

jedynie co, to klocki przód wymiana za około 6 000, tył za 8 000. Generalnie gość z serwisu sam stwierdził, że bardzo dobry stan, bo nie ma się do czego przyczepić.

Jedna mała uwaga w serwisie się pomylili i zamiast wpisać 144 tyś wpisali na przeglądzie 414 tyś drobny szczegół :)

no ale 2 miesiące wcześniej był przegląd na 136tyś a kolejny po (414tyś)- chyba ze 2 tyg później 146tyś i potem już dobrze szło.

Tak, że chyba to jednak dobry zakup, choć przez ten tydzień to trochę się [bAD].... czekając na ten przegląd hehe.

Jutro odbieram auto.

Tak czytam co napisałeś i nie bardzo kumam akcji z tym przebiegiem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie ma co kumać

jeśli tylko vat był odprowadzony od niej to już można spać spokojnie

Opublikowano
witam,

dopiero teraz wróciłem

Tak, że chyba to jednak dobry zakup, choć przez ten tydzień to trochę się [bAD].... czekając na ten przegląd hehe.

Jutro odbieram auto.

Tak czytam co napisałeś i nie bardzo kumam akcji z tym przebiegiem.

:?: :!: :norty: faktycznie namotane z tym przebiegiem i przeglądami :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

co nie jasno?

ktoś wprowadził przegląd zamiast 140 tyś 410tyś, klocki tarcze do wymiany, wg aso to 6000zł (nie wiem dlaczego)

Opublikowano
co nie jasno?

ktoś wprowadził przegląd zamiast 140 tyś 410tyś, klocki tarcze do wymiany, wg aso to 6000zł (nie wiem dlaczego)

wszystko się zgadza, po prostu "literówka" zamiast 144 wpisał 414, ale wymiana za około 6000 km, nie zł

Opublikowano
Ponawiam pytanie. Dostałeś kwit z przeglądu?

jaki kwit, mam opis i tyle, jak miałem dostać coś więcej to powiedz, pojadę jutro i zabiorę

Opublikowano

:mad2: ludzie ,pytam poco tracić nerwy na wesołków w polsce ,łudząc się że wszystko jest ok, skoro polisingowych ,pofirmowych bmw pełno jest w niemczech ,w normalnych autohandlach przy aso -

ale powiecie zaraz że tam jakieś ceny z kosmosu - ale większość wklejanych tu kawałków blachy /to nie bmw/ pochodzi właśnie z niemiec- polski handlarz ma oczywiście swoje sposoby żeby mu sprzedali za super niską cene -----------a niemiec tylko traci -super bajka ,podobnie jak bajka o litwinach co mają wejścia i kupują w super cenie-----pełno było debili co uwieżyli w tą bajke o okazjach na litwie - :duh:

gratulacje / super sztrzał ale w kolano :cry2:

Opublikowano
:mad2: ludzie ,pytam poco tracić nerwy na wesołków w polsce ,łudząc się że wszystko jest ok, skoro polisingowych ,pofirmowych bmw pełno jest w niemczech ,w normalnych autohandlach przy aso -

ale powiecie zaraz że tam jakieś ceny z kosmosu - ale większość wklejanych tu kawałków blachy /to nie bmw/ pochodzi właśnie z niemiec- polski handlarz ma oczywiście swoje sposoby żeby mu sprzedali za super niską cene -----------a niemiec tylko traci -super bajka ,podobnie jak bajka o litwinach co mają wejścia i kupują w super cenie-----pełno było debili co uwieżyli w tą bajke o okazjach na litwie - :duh:

gratulacje / super sztrzał ale w kolano :cry2:

Byłeś oglądać takie samochody, czy zgadujesz ?

jedz, kup i pochwal się, gdyby to było takie proste, dawno bym kupił.

Opublikowano
Tak już poza tematem. Wspomniałeś o niby okazjach na Litwie. Nie wiem czy takie tam były, ale osobiscie widziałem jak to wyglądało w Szwajcarii. Litewskie lohry krążyły non stop, w niektórych miejscach stały kolejki po załadunek samochodów. Brali takie ilości, że co 10-te auto mieli za friko, a pozostałe z dużym upustem. Zaopatrywali kraje nadbałtyckie i część Rosji. Więc żeby to szybko spieniężyć, być może były okazje. Już ich tam rzadko widuję, natomiast "okazje" są teraz w kierunku Bułgarii, Rumunii I państw byłej Jugosławii.
Opublikowano

byłem i jestem tam często i widze gdzie kupują litwini i nasi -wyłącznie u czarnych bo renomowana firma nieskupuje szrotów /nawet paroletnich/ porządny haus bmw ma pożądne auta i pożądne ceny

im dalej od niemiec D /czyli tureckiego hamburga i berlina tym lepiej - zabrzamiało jak slogan ale to fakt -są jescze normalne miejsca z normalnymi bmw -bo niemcy też kupują gebrauchtwagen .

jak byś się postarał to byś znalazł dobre bmw ale to gruba kasa / wiesz jak dzwoni do mnie gość i prosi żebym mu sprowadził solidne e39 w dieslu po lifcie za 15000 ,bo widział takie ceny w necie to odpowiadam że psychiatra przyjmuje gdzi indziej i chyba mu się popier..... numery- to chyba dobry przyklad ,nawet całkiem świeży.

sprowadziłem wiele aut po firmach ale ludzie są zadowoleni- ceny zawsze odbiegały i odbiegać będą od allegro- a mimo to mam ciągle zamówienia -jakość musi kosztować jasne :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.