Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jakbyś miał więcej postów to obejrzałbym darmo, a tak - jak odpalisz na paliwo to obejrzę :twisted:
Opublikowano
nie ma problemu, odpalę a nawet mogę Cię zawieźć,ten samochód stoi w Mysłowicach na sosnowieckiej, jak możesz to podaj nr tel. przedzwonie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

aaaaaaaa to widziałem ją. cóż za tania zagrywka z tymi zdjęciami pod czyjąś willą...

Stoi w dołku koło ronda przy giełdzie.

oglądałem akurat auto obok dla śwagra (saaba).

Wynikła nie miła sytuacja.

Jedno ci powiem.

Sprawdź auto w aso i w ogóle nie słuchaj co mówi do ciebie sprzedający.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak bedziesz zdecydowany to szykuj portfel i do bmw, ja nie jade bo ten pajac mnie chciał doktoryzować nt dwumasów, i to jeszcze we fiatach/oplach/saabach, gdzie 5 lat pracowałem w aso opla i teraz 2 lata we fiacie..... rozstaliśmy się w gniewie

tylko nie daj się namówić na sprawdzenie w warsztacie na przeciwko bo to ziomki.

aha, wszystkie auta to polizigówki

Opublikowano
nie koniecznie, mogę nie odebrać i stracić 3500zł, ale dzwoniłem do bmw i ostatni serwis był w październiku na 173 tys przebieg by sie zgadzał, ale czy było coś robione z blachą to nie wiadomo, bo nie maił w komputerze danych na ten temat. powiedz mi jeszcze, jak pojade do nich to oni są w stanie ustalic czy ten samochód był bity i w jakim stopniu jak wszystkie np blacy były wymienione?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

sprawdzili ci przez telefon??

przebieg się zgadza??? no nie wiem. mi wychodzi ponad 200 000 ?

mam czujnik, ale nie mam na aluminium a maska i błotniki przód to aluminium

Opublikowano
no niby nie chciał powiedzieć przez telefon ale w końcu powiedział, a jak Tobie wychodzi ponad 200? skąd masz takie informacje
Opublikowano

Dales 3500 za samochod ktorego w zaden sposob nie sprawdziles!? Wez go chociaz do tego ASO tam ci go dobrze sprawdza. Lepiej stracic 3,5k niz 60k

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
dokładnie, dzięki za info, umówię się jutro do BMW, kosztuje to 600zł a będę miał pewność, a gdzie jest ASO w razie czego /
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

gorzej bo terminy mają ze dwa dni do przodu.

kurde, ja tam byłem w sobote. jeszcze świeża sprawa.

kiedy masz to odbierać??

Opublikowano
Myślę, że jak nie kupisz tego samochodu, to będzie problem z odzyskaniem tych 3,5tys Nie lepiej było wyłożyć na podróż i sprawdzenie? Byłoby taniej i pewniej. W ogóle kupujesz od "drugiej" strony, ale jak taka strata pieniędzy nie robi na tobie wrażenia, to można i w ten sposób.
Opublikowano
na czwartek się umówiłem, bo te 3500 to była zalicza na przygotowanie auta do rejestracji i w czwartek mają być papiery. Podobno tylny błotnik był odarty i był malowany, kurde auto wygląda dobrze, tylko ze cena za niska i tak dzisiaj siedzę i myślę co zrobić
Opublikowano
na czwartek się umówiłem, bo te 3500 to była zalicza na przygotowanie auta do rejestracji i w czwartek mają być papiery. Podobno tylny błotnik był odarty i był malowany, kurde auto wygląda dobrze, tylko ze cena za niska i tak dzisiaj siedzę i myślę co zrobić

Tak jak myślałem. Pieniądze na pewno będą potraktowane jako zadatek. Zadzwoń do nich i się dopytaj- ustal. To tylko dobra rada, o takich rzeczach trzeba wiedzieć wcześniej, bo inaczej się obudzisz z ręką w klozecie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

spokojnie, ja oglądałem saaba. na bmw tylko popatrzyłem dookoła.

goście to cwaniaki i tyle. te auto może akurat ok...

Opublikowano
niestety wiem, nigdy tego nie robię, raz zabrałem się od d... strony i jest widać problem , ale gdyby samochód okazał się nie ok. to zaliczkę zgodnie z prawem musi oddać, a jak się będzie opóźniał to będzie ego to jeszcze więcej kosztować.
Opublikowano
no wiem buraki straszne, też z nimi gadałem, tak to jest jak się Pan zrobi z Dziada. Niestety właściciela nie było wtedy, bo to jakiś ich kumpel
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie wiem kto tam jest szefem. jeśli taki mały rudy to przyjeżdżał do mnie do aso po części jak jeszcze targali vectry C.

heheh

ja

18:39:46

i jedziemy po saaba

18:39:54

na dołek

tomuś

18:40:14

hahahahhahahahaha

18:40:26

wypierdoli nas na pyski

18:40:28

:D

ja

18:40:38

jeszcze w morde dostaniemy

tomuś

18:40:42

hahahahha no

ja

18:40:44

ancymonowi opowiadałęs

tomuś

18:40:48

taaa

18:40:52

polew

18:40:58

mówi:

18:41:13

darcyn pewno cwaniakowal ze sie zno

18:41:15

:D

ja

18:41:33

a ja żem się słowem nie odezwał. ty chyba wyjebałęś z dwumasem?

18:41:40

czy on sam

tomuś

18:41:40

hahahah no no

18:41:47

ja glosno do ciebie

18:41:49

ze slychac

18:41:56

i on sie wtedy wjebal

Opublikowano

:shock: dobry Kubuś z Ciebie - płacić w ciemno zaliczkę :mad2: ...

chińskie opony, tablice podrabiane samoróbki z datą do 31 maja 2012 roku i zapewnienie o autostradowym przebiegu handlarza który nie zna kompletnie historii auta to już powód żeby patrzeć na to auto z podejrzeniem - no nic powodzenia - do odważnych świat należy!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.