Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obok pełnej wersji nawet nie stała.

M-pakiet i chrom? Zderzaki dokładane (przedni zdecydowanie do poprawki), progi zostały z serii.

To już dwa kłamstewka ze słodkiego opisiku. Zamieniłbym 10 takich samych fotek z zewnątrz na jedną z komory silnika. Ciekawe, jak na żywo?

Opublikowano
szczerze mowiac nie chce wnikac az w takie szczegoly zwlaszcza wizualne jak dla mnie wszystko z zewnatrz jest ok z tym silnikiem celna uwaga bardziej chodzi mi o cene czy faktycznie jest jej wart bo jak dla mnie to troche zawyzona a chce jeszcze gaz wsadzic a moze macie jakies propozycje?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie chcesz wnikać w zmiany wizualne, a powinieneś, ponieważ 95% nieseryjnego wyposażenia trafia do auta po kolizjach, wypadkach itd. P za tym rzadko kiedy wraz z wymienionymi elementami nadwozia idzie komplet spinek, osłon plastików. Skutkiem tego jest potem trzeszczenie, skrzypienie, świsty. W przypadku tego auta za minus uwazam także zawieszenie i rozmiar felg. Na takim setupie nie da się jeździć na dłuższą metę.
Opublikowano

Jeśli nie chcesz wnikać, dlaczego zmieniono oba zderzaki, to ja nie mam więcej uwag.

Pozostaje życzyć, aby przyczyny były czysto wizualne.

Podtrzymuję twierdzenie, że sprzedawca kłamie i udanych zakpów życzę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najważniejsze, żeby robiło wow na dzielni :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Kolego Orzel1115 sugestie Kolegów trafne, za "Sztukowanym" wyposażeniem zewnętrznym po jakimś mniejszym/większym bum może przemawiać na odwal wsadzona poduszka kierowcy.

Gdybyś potrzebował pomocy przy oględzinach to zapraszam na PW.

Wszyscy staramy się sugerować wzmożoną ostrożność co do omawianego egzemplarza.

P.S. Zmień tytuł wątku aby był zgodny z regulaminem.

Opublikowano

Żanada niech jeszcze da znaczek M na klape i będzie 100% m-pakiet :mad2: i z jakim przekonaniem pisze wewnątrz m-pakiet widać, że ma pojęcie. Roleta cyt:"rarytas INDUVIDUAL" nauczył by się chociaż poprawnej pisowni :duh: jak już takimi wielkimi literami to pisze (individual poprawna pisownia) i jest to zwykła opcja za dopłatą a nie INDUVIDUAL :mad2: żal.... Najbogatsza wersja a świstak siedzi...nie mogę się doczekać jak sprawdze numer vin i historie :D Zdecydowanie cyt: "Jedyny taki model na allegro" a to, że przedni zderzak żle spasowany to już inna historia....

Pzdr!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żanada niech jeszcze da znaczek M na klape i będzie 100% m-pakiet

jak da znaczek to będzie już m-power :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
widze ze sie nie zrozumielismy chodzilo o to ze mi sie wizualnie podoba i to bardzo a ze sie nie znam to wlasnie pisze po to zeby sie dowiedziec czegos wiecej od ekspertow :) i dzieki ze uwagi moze macie jakies propozycje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak na mój gust zmieniona zawiecha plus te 19" wykluczają ten samochód z normalnej eksploatacji na naszych drogach.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam poszukuje e46 z silnikiem 2.0 benzyna lub benzyna plus gaz do 30 tys zł pomozcie cos wybrac bo jestem swiezy w temacie bmw z gory dziekuje

ocencie http://moto.allegro.pl/bmw-e46-coupe-m-pakiet-harmankardon-evoalu19-gwint-i2280049932.html

Popraw tytul, dodaj VIN do tytulu.

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł