Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ktoś zna może ludków którzy wymienią mi laser w cd ponieważ słabo czyta płyty, czyściłem i nic to nie dało :mad2: , najlepiej w okolicach Łodzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na allegro znalazlem ogloszenie, gosciu dojechal wymienil laser. Trwalo to max z 15 min. W tej chwili nie pamietam, ktore to ogloszenie - podzwon, popytaj, bo jezdzi po calej polsce. Objawy mialem te same, navi na poczatku slabo czytalo plyte, a pozniej w ogole jej nie widzialo.

Pozdro

Opublikowano
faktycznie dość łatwo i szybko się to robi, potrzeba paru małych torxów i tyle nie ma jakiś wielkich komplikacji. posiadam przetestowany wkład czytnika na sprzedaż, jak byś reflektował pisz na pw
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Jaki laser może być w E60 2005.03 navi prof. czy taki np.Sf-Hd88?
Opublikowano
Na allegro znalazlem ogloszenie, gosciu dojechal wymienil laser. Trwalo to max z 15 min. W tej chwili nie pamietam, ktore to ogloszenie - podzwon, popytaj, bo jezdzi po calej polsce. Objawy mialem te same, navi na poczatku slabo czytalo plyte, a pozniej w ogole jej nie widzialo.

Pozdro

Jakbyś mógł odnaleźć tego gościa z allegro, ktory Ci to robił i jesteś zadowolony to wklej tu jakiś kontakt, cene. To na pewno pomoże wielu użytkownikom.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

ja przeczyściłem laser i dużej poprawy nie ma

a na tą wymianę lasera na allegro daje ktoś jakąś gwarancje?

czy wkładają chiński laser który może będzie działał miesiąc