Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ty myslisz ze sprawdzenie glowicy ja naprawia i wzmacnia? sprawdza sie aktualny stan glowicy a nie wrozy co bedzie pozniej pozatym samochod mial byc podstawiony do zdjecia glowicy ale nie zostal dostarczony a jezeli chodzi o pieniadze to mowilem ze jezeli przyczyna jest nieprawidlowy montaz to nie placisz nic a jezeli wina lezy w glowicy to zaplacisz mi za usluge to chyba logiczne ze prezentow nie bede robil!!!

mysle ze sprawdzanie glowicy jak sama nazwa mówi daję jakas pewnosc ze jest sprawna

Oczywiscie moge postawic ale ja sprawdzam głowice bo niestety nie zaufam ci juz na tyle zebys dał ja do x zakładu na sprawdzenie i powiedział ze jest niesprawna.. zeby wyjsc z twarza z tego..

z tego co sie orientuje robi sie wiecej niz planowanie.. i wymienia sie to i tamto no ale myslalem ze nie musze ci tego mowic.. a poruszyles pozniej temat uszczelniaczy..

na ta chwile sprawa ma sie naprawde kiepsko..

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
byla sprawna, a przez te 20 km nie wiem co zrobiles ze ja uszkodziles... zreszta taka glowice sobie kupiles... nie mam zamiaru rozstrzygac tego na forum bo nie do tego ono sluzy!

TC-performance Bydgoszcz - Hamownia Podwoziowa

Warsztat, chiptuning, diagnostyka, dpf off-wszystkie marki,

regeneracja vp44

regeneracja turbospreżarek

http://www.TC-PERFORMANCE.eu

https://www.facebook.com/TeCebydgoszcz

725 537 442

Opublikowano
byla sprawna, a przez te 20 km nie wiem co zrobiles ze ja uszkodziles... zreszta taka glowice sobie kupiles... nie mam zamiaru rozstrzygac tego na forum bo nie do tego ono sluzy!

".. taka głowice sobie kupiłes..." a co mówiles ??? ze jest elegancka... nie no rece mi totalnie opadaja... czemu sie bronisz w tak kiepski sposob i nie poczuwasz wcale do odpowiedzialnosci stanu auta ??

noo jechałem 300...

nawet dobrze auta nie rozbujałem bo jak widziales jechalismy z kumplem na dwa auta.. jak sie orientujesz droga do torunia jest w polowie przez lasy i tego feralnego dnia było pełno sarenek przy drodze..

co ja... nie mam co robic tylko co tydzien wymieniac glowice bo taki mam kaprys ??

cały czas twierdzisz ze zrobiłes wszystko ok..

powiedz mi jak człowiek co ja mogłem z tym autem zrobic jak widzialem ze jest cos nie tak.. KOMEDIA

ja chce to rozstrzygnąc bo inaczej juz sie z toba dogadac nie moge..

Opublikowano
jak człowiek Ci mowie a raczej pisze ze glowica ktora sobie nabyles w momencie sprawdzania byla szczelna czyli sprawdzona cisnieniowo nie bylo ubytku cisnienia w kanalach wodnych po zamontowaniu samochodzik chodzil jak igielka ale ze aluminium ma spora rozszerzalnosc temperaturowa powstaja roznego rodzaju naprezenia przez ktore slabsza czesc kanalu wodnego mogla sie rozszczelnic, mogla byc oslabiona bycmoze byla juz kiedys przegrzana i oslabiona... teraz rozumiesz czy jeszcze nie?

regeneracja vp44

725 537 442

Opublikowano (edytowane)
jak człowiek Ci mowie a raczej pisze ze glowica ktora sobie nabyles w momencie sprawdzania byla szczelna czyli sprawdzona cisnieniowo nie bylo ubytku cisnienia w kanalach wodnych po zamontowaniu samochodzik chodzil jak igielka ale ze aluminium ma spora rozszerzalnosc temperaturowa powstaja roznego rodzaju naprezenia przez ktore slabsza czesc kanalu wodnego mogla sie rozszczelnic, mogla byc oslabiona bycmoze byla juz kiedys przegrzana i oslabiona... teraz rozumiesz czy jeszcze nie?

chodził jak igiełka...

mi tez chodzi po odpaleniu przez 20 minut.. co ja k... mogłem z tym samochodem zrobic powiedz mi...

ja to oddam to osoby która sie naprawde zna i wtedy zobaczymy co sie stało.. i w malutkich szczegółach opisze to tu.. przede wszystkim nie zostawie sprawy tez tak ze ty oddajesz mi niesprawne auto.. dobrze wiesz ze jest taka mozliwosc ze wystawie ci rachunek za [bAD].. robote jezeli okaze sie to jest twoja wina oczywiscie

z innej beczki..

jezeli ktos sie zna bardzo dobrze i wie co sie robi przy wymianie uszczelki pod głowica i głowicy prosze ponizej napisac liste i porównamy z tym co ty zrobiłes...

z jakiej racji mam ci placic jak po 20 km auto kopcilo jak szalone.,.

Edytowane przez paulmiller
Opublikowano
przeciez mowilem i pisalem ze jezeli to moja wina to nic Cie to nie bedzie kosztowalo...

ale ty przeciez twierdzisz ze jest wszystko spoko wiec jak mam wierzyc ci ze powiesz ze jest glowica rozj.. z drugiej strony jak po 20 km mogła sie popsuc..

przeciez koles dal mi 30 dni gwarancji...

wiem ze sa rozne cuda... ale sam sobie przeczysz bo przeciez ja niby sprawdzales

Opublikowano

dokładnie...

ale z drugiej strony jakby wiedzial ze sprzedaje lipe by sie nie afiszowal ogłoszeniem z gwarancją bo wie ze art 286 p1 jest scigany z urzedu.. a mówimy tu o oszustwie.

nie wiem jak to załatwimy ale ja nie moge sobie pozwolic na wymiane glowicy co dwa tyg a jak wiesz po remapie musze wymienic sprzeglo...

Opublikowano
mnie winisz, a bronisz tego co Ci sprzedal i dał gwarancje... :cool2:

nie bronie, nim sie zajme jak bede pewny ze przyslana glowica byla uszkodzona

ty na 100% jestes pewny ze głowica padła... dobrze wiesz ze mozna uszkodzic głowice podczas montazu.. i co wtedy ?

czemu kazdy mechanik mnie odsyla do ciebie a co mówili to juz jest objete mega cenzurą..

po raz kolejny powtarzam sprawdzałes glowice.. była ok odjechalem i po 20 km padła.. nie no super historia..

Opublikowano
tego nie wiem jak przy montażu uszkadza sie glowice... moze powiesz jak bo ja nie wiem... uszkodzic mozna owszem ale nie tak zeby doprowadzic do jej rozszczelnienia naprawde nie chce mi sie juz czytac tych bzdur

regeneracja vp44

725 537 442

Opublikowano
tego nie wiem jak przy montażu uszkadza sie glowice... moze powiesz jak bo ja nie wiem... uszkodzic mozna owszem ale nie tak zeby doprowadzic do jej rozszczelnienia naprawde nie chce mi sie juz czytac tych bzdur

przeczytaj ostatnia swoja wypowiedz.. piszesz ze nie mozna... a za chwile ze owszem..

nie musisz czytac..

wiec robimy tak.. ja daje do warsztatu gdzie koles robi tylko bmw bo taka osobe udalo mi sie znalesc w toruniu

jezeli okaze sie ze popelniles bład wystawiam ci rachunek..

jezeli okaze sie ze glowica byla zrobiona na sztuke do sprzedazy to zwroce honor i postawie dobra flache..

przykro mi ze az tu musialem tak temat poruszyc ale zwracam sie teraz do osób postronnych.. prosze o zrozumienie bo dogadac sie inaczej nie mozemy a polskie złote poszly w las

Opublikowano
po pierwsze nie pije, a po drugie nie bede placil za czyjas naprawe i albo ja zrobie ten samochod albo rob z nim co chcesz moglismy to rozwiazac w normalny sposob...

regeneracja vp44

725 537 442

Opublikowano
po pierwsze nie pije, a po drugie nie bede placil za czyjas naprawe i albo ja zrobie ten samochod albo rob z nim co chcesz moglismy to rozwiazac w normalny sposob...

nie interesuje mnie co z nia zrobisz...

orientowalem sie w tym temacie juz.. i wiesz ze taka mozliwosc jest jak najbardziej...