Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oglądał może już ktoś to auto ??

Macie jakieś zastrzeżenie do niego z widocznych zdjęć w ogłoszeniu??

Ciężko u nas kupić zadbane e39, a mam sporo km do przejechania żeby zobaczyć to bmw

Link:

http://motoallegro.pl/bmw-525i-lift-xenon-skora-pdc-klimatronik-m-pakiet-i2287809371.html

Edytowane przez AdrianXSpeed
Opublikowano
Co to za dziwna zaślepka przy lewym kierunkowskazie :duh: Skóra jakby zdjęta z jaj wielbłąda i oczywiscie 199 tys przebiegu :lol: Ja myślę, że trzeba dorzucić minimum 150tys. Auto może gorzej wyglądać na żywo, do tego jeszcze "coś" i samochodzik sobie stoi i czeka na niewidomego i głuchego.
Opublikowano

Na pewno ma powyżej 300tys.

Przy oględzinach przez podpięcie pod komputer da się sprawdzić oryginalny przebieg czy tylko w aso ???

W tym kraju to już chyba nie da rady kupić normalnej Beemki. :roll:

Opublikowano

Co tu dużo pisać:

- przód podejrzany ogólnie;

- ciekawe czemu brakuje fotek komory silnika, wydaje mi się że coś tam można dojrzeć, bez nich nie wybrałabym się na ewentualne oględziny :wink: ;

- tylne opony marki avon, no ja nie wiem co myśleć :mrgreen: (mogę się czepiać);

- co do przebiegu zależy jak "bystry" był "regenerator licznika"/ile ta usługa kosztowała :nienie: ;

- ewentualną historię serwisową (z bazy danych) w ASO można sprawdzić, usługa płatna i trzeba "zjawić się" z Właścicielem oraz dowodem rejestracyjnym.

Opublikowano

Nie zapamiętałem :mrgreen: , ale pokazana stacja regeneracyjna w miejscowości Boczów rzuciła mi się w oczy (bardzo dobry "kebabik" w restauracji obok był/pewnie jest jeszcze serwowany).

Pracując przy budowie A2 z Lepszą Połówką czasami się tam stołowaliśmy, niestety pogardliwy wyraz twarzy "handlarzy" już po całej naprawie :mad2: nie do zapomnienia .......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.