Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie: do czego jest złącze 4 wtykowe za prawym reflektorem?

złącze mam rozpiete i troche strach podlaczac :) z tego co wypatrzylem jedne przewody prowadza do takiego urzadzenia na chlodnicy...

dodam ze ucieka mi plyn od wspomagania i nie wiem czy czasem ktos specjalnie tego nie rozlaczyl...

z gory dzieki za podpowiedz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A klima działa?
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

tak klima działa

za to nie wyskakuje komunikat na komputerze pokladowym ze jest za malo plynu od wsp kier. zadna kontrolka z tego tytulu tez sie nie zapala...

wg mnie powinna byc jakas sygnalizacja braku plynu

Opublikowano
Nie jest to czasem kostka od czujnika smrodku. Współdziała z przyciskiem A w kółeczku na panelu klimatronika.
Opublikowano
kable ida do jakiegos czujnika zamontowanego na wentylatorze od klimy. zrobilbym foto ale jest ciemno. na probe chcialem to podlaczyc i sprawdzic co sie dzieje ale lekko sie boje bo auto eksploatowane na codzien i jak mi komp jakis blad pokarze...kontrolka od A w koleczku mi sie zapala i zadnych bledow nie pokazuje(w sumie nie wiem czy powinno blad pokazac :( )
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pisząc wentylatora chłodnicy, chodziło mi o ten elektryczny (do klimy), wiadomo że do wisko nie ma połączenia elektrycznego. :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej,

to jest wtyczka wentylatora,

też miałem wypiętą i wyskakiwał błąd, a wentylator się nie uruchamiał,

podłączyłem, błąd zniknął, a i wentylator się uruchamia jak trzeba,

pozdrawiam,

Jedyne wiarygodne media....:Woda, prąd, gaz...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

wtyczka jest od wentylatorka klimatyzacji, podlaczylem i teraz wszystko ladnie sie zalacza i pracuje.

dzieki wszystkim za podpowiedzi.

zdjecia mam porobione takze zalacze je jak znajde troszke wiecej czasu.

pozdrawiam