Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie jestem w trakcie zamawiania samochodu 320d modern po bardzo atrakcyjnej cenie i chciałbym upewnić się czy na pewno warto w tej cenie i w takim wyposażeniu.

Wóz: BMW 320d

Linia: Modern

Wyposażenie dodatkowe:

lakier:Havanna Brąz

felgi aluminiowe 18'' Turbine Style

tapicerka skórzana DAKOTA

listwy ozdobne Fineline

lane departure warning

lane change warning

dynamic Safety

deska rozdzielcza o rozszerzonym zakresie

sportowa automatyczna skrzynia biegów

sportowa wielofunkcyjna kierownica skórzana

servotronic

czujniki parkowania z przodu i z tyłu

kamera cofania

przednie siedzenia ogrzewane

lusterka zewnętrzne składane elektrycznie, samościemniające się

samościemniające się lusterko wsteczne

czujnik deszczu i czujnik światła

pakiet dodatkowego oświetlenia

system nagłośnienia Harman/Kardon

Całość do zapłacenia z wszystkimi opłatami to 150.468 zł

Chcę wybrać te 320d bo ma wystarczające przyspieszenie 7,5s i średnie spalanie 5,4 l (realne przy jeździe w testach redakcyjnych)

Co o tym sądzicie?

Opublikowano
A X6M, 5GT i co tam jeszcze było już sprzedałeś? Poborów starczy na 320d?
Opublikowano
A X6M, 5GT i co tam jeszcze było już sprzedałeś? Poborów starczy na 320d?

Byłbym wdzięczny gdybyś pytając mnie o coś, pytał z sensem i logiką. Nie rozumiem o co Ci chodzi... Rozumiem, że to ironia do tego co napisałem wcześniej.

Jakie to polskie... Jak ktoś znajdzie możliwości, żeby coś kupić taniej niż normalnie dostępne to od razu zazdrość i takie komentarze... Tragiczna mentalność. Współczuje...

Taak to jakiś frajer robiący sobie reklamę... wywalić go :mad2: :duh: :mrgreen:

Widzę, że jest Pan członkiem klubu. No cóż... Widzę, że kulturalni ludzie są do niego zapisywani. Nie życzę sobie obrażania mojej osoby... Takie teksty możesz walić swoim kolegom z pod budki z piwem... Widzę, że w Twoim przypadku stereotyp typu kierowcy BMW sprawdza się w 100%, a szkoda.

Wiem, że ponad połowa populacji w Polsce nie potrafi czytać ze zrozumieniem, ale proszę postaraj się bardziej. Przeczytaj jeszcze raz ( a może i dwa i trzy) to co napisałem wcześniej a zauważysz, że nie ma tu żadnej reklamy, ponieważ nic nie sprzedaje. Reklamę to ja widzę w Pańskim podpisie dotyczącej sprzedaży używanego samochodu.

Liczę, że następne wypowiedzi będą z sensem i z kulturą. Nie zamierzam się już odnosić do wypowiedzi podobnych do tych dwóch powyżej.

Opublikowano

Nawet taki pajac jak ty może być członkiem tego klubu wystarczy 150zł ---- niestety, mam gdzieś twój "nowy zakup", widzę w tym tylko kryptoreklamę... Zaraz zacznie się... u którego brokera... A skoro naprawdę zamawiasz auto i tak zaczynasz swoje wypowiedzi na forum to lepiej podziel się informacją pod budką o której wspomniałeś... zaoszczędzając sobie niepotrzebnego czasu na tworzenie beznadziejnych wątków... Co do stereotypu to jesteś właśnie ostatnią osobą która powinna nabyć auto tej marki... Polecam ci forum "pudelka" tam małolaci ucieszą się z twojego zakupu.

Obrażania osoby ???? kogo "hansa klopsa" buhahah sam wystarczająco się pogrążasz...

Opublikowano

Ja tak na szybko policzyłem to co podałeś i wyszło, że w takiej konfiguracji w PL cena bazowa to około 200tys... Czy Tobie napewno wyszło 152tys brutto???? Ja Ci powiem wprost, nie chce mi się wierzyć w taką bajkę :) A jeśli tak jest naprawdę, to gratuluję szczęścia :)

P.S.

Temat zakupu przez brokera też przerabiałem :) I uwierz mi, że daleko było tamtej ofercie do tych 25% rabatu jakie Ty rzekomo dostałeś :)

Opublikowano
Bzdura roku chyba ze ktoś cię chce zrobić w konia podaj jaki broker zobaczymy kto dokłada do interesu tak doposazony samochód to u brokera cena 180 koła ja sprawdziłem 5 to rabat max 15 % ale cena sam ok 340.000 podaj co to za broker rozdaje samochody
Opublikowano

Koledzy spokojnie... Gdzie napisałem, że to standardowa cena u brokera? Po prostu mam znajomości i pewne możliwości :)

A ta cena jest prawdziwa. Niby czemu miałbym wypisywać brednie na forum gdzie nikogo nie znam... No chyba nie żeby się pochwalić, bo jak już to ludzie się chwalą przed znajomymi :mrgreen:

Opublikowano
Zapewne cena jak u "polskiego" brokera - przy 3 litrach nie obejmuje akcyzy, bo samochod sprowadzany na specjalny i tylko dla naszej wygody jest rejestrowany już w kraju, zebysmy czy leasing nie biegali, a jak 2 litry, to pewnie z VATEm kręcone. Taki life. Dałem se spokoj, salon, to salon, Ew. rabaty flotowe. Moze miało to sens z UK ciagnąć jak funt był rok temu po 4.3 ale nie teraz
Opublikowano
Dyskutujesz z trollem, który nawet jak jedno zdanie napisze to jest tak charakterystyczny, że da się go rozpoznać na kilometr. Ostatnio szalał w podforach F10, X6, X5 więc nie dziwota, że i tu zawitał. Wcześniejsze nicki to m.in. TZ-91 i deżewe
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Właśnie jestem w trakcie zamawiania samochodu 320d modern po bardzo atrakcyjnej cenie i chciałbym upewnić się czy na pewno warto w tej cenie i w takim wyposażeniu.

Koledzy spokojnie... Gdzie napisałem, że to standardowa cena u brokera? Po prostu mam znajomości i pewne możliwości :

Głupich szukasz? :duh:

Ban na wszystko póki mam jeszcze takie uprawnienia :duh:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.