Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

po zakupie 320d z końca 2003 mam problem z kluczykiem dostałem 4 klucze z tym że wszystkie padnięte jeśli chodzi o pilota to działa raz na jakiś czas,zrobiłęm ponad 200 mil i wcale sie nie podładował,akumulator w kluczyku nie będzie raczej padnięty iż klucz był dorabiany 2.5 roku temu(mam fakture).Problem jest taki że mam zepsutą wkładkę i nieraz nie mogę dostać się do auta,a prawdopodobnie jest też akumulator w samochodzie paddnięty iż po 2 nocach już nie pali a jest to jeszcze oryginał BMW.Pytanie jest czy przez główny akumulator że jest na wykończeniu może się źle ładować kluczyk?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem to samo, drugim kluczek mogłem tylko odpalić auto, otwieranie i zamykanie nie działało, jeździłem na tym kluczyku chyba dwa miesiące i nic. Musisz zakodować kluczyk, albo sam, jest instrukcja w "sam naprawiam..." i pewnie na forum gdzieś lub podjechać tam gdzie dorabiają klucze do nowszych aut, koszt jakieś 30-50 zł.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Miałem to samo, drugim kluczek mogłem tylko odpalić auto, otwieranie i zamykanie nie działało, jeździłem na tym kluczyku chyba dwa miesiące i nic. Musisz zakodować kluczyk, albo sam, jest instrukcja w "sam naprawiam..." i pewnie na forum gdzieś lub podjechać tam gdzie dorabiają klucze do nowszych aut, koszt jakieś 30-50 zł.

kodowałem,zadziałało iż drzwi się zamknęły z tym że dalej raz chodzi raz nie,tak samo miałem w e39 tylko tam wystarczyło jak zmieniłem sobie baterie w pilocie,dlatego zapytam jeszcze raz czy może być wina akumulatora w aucie?