Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem zaczerpnąć waszej opinii. Kupiłem e46 320i z silnikiem M52 dwa vanosy.Touring rok 2000 przedlift. Wyposażenie: Skóra szara, kierownica od poliftu bez multifunkcji, climatronik, grzane pufy, elektryka z przodu. Skóra w dobrym stanie. Lekkie przetarcie na fotelu kierowcy. Wydaje się że nie bite chociaż takie ciężko znaleźć. W każdym razie jest równe, szyby oryginalne. Felgi 15 oryginalne BMW (stan oceniam na 4-) i nowe opony Michellin letnie. Czy 15tys to dobra cena?
Opublikowano
Chciałem wiedzieć, bo kupiłem ją troche tak ''na wariackich papierach''. Widzę mniej wiecej za ile są w ogłoszeniach ale to nie jest adekwatne do tego za ile się sprzedają. A jaki masz z tym problem kolego jeden z drugim? Oczekuje prostej odpowiedzi. :?:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też tak myślę, że za tanio. Pewnie jakiś przewał jak 90% aut sprowadzanych do PL. :)
Opublikowano (edytowane)

Nie chcę zakładać nowego tematu, podłączę się pod ten.

Sprzedałem ostatnio e46 320i z silnikiem M52 dwa vanosy.Touring rok 2000 przedlift. Wyposażenie takie tam...

Auto ze Stanów po total loss, ale dospawaliśmy tył i było proste. Prawie całe autko zostało wyklepane przy użyciu podróbek blacharskich więc nie ma obawy, że ktoś wynajdzie czujnikiem lakieru łączenie na zakurz. To co zostało w oryginale spolerowane do odpowiedniej grubości. Zgrzewy perfekcyjnie zostały rozwiercone a po wstawieniu nowych blach bez ocynku tak delikatnie “pocykane”, że nikt się nie zorientuje iż auto ma nowy przód wraz z “girami”Kontrolki “pogaszone” timerami – zawsze zgasną, nawet jeśli spłoną sterowniki. Nie trzeba wydawać kasy na diagnostykę i nie zrobią kuku na jeździe próbnej. Airbag i pironapinacze zastąpione rezystorami, gwarantują dożywotni spokój. Na pewno nie wybuchną i ponownie nie zniszczą kokpitu, nie wybiją przedniej szyby i nie porozdzierają foteli, tapicerki.

Papier "dostaliśmy" od jednego znajomego turasa, ale wszystko ok, zduplikowałem brief bo nie było się czym chwalić – firma i trzech turków. W książce serwisowej ostatni wpis z przed trzech lat, bo Turcy nie jeździli po autoryzowanych serwisach, więc na ten przebieg lada została zrobiona.

Szwagier latał nią dwa lata, kręciła się jak złoto nawet na suchym. W skrzyni wyskakuje 3 bieg – ale po zalaniu trzykrotnie gęściejszym olejem zdarza się to wyjątkowo rzadko. Ostatnio szwagra dopadła powódź i trza było ożenić lalkę. Przelot skorygowaliśmy i od razu trafiliśmy klienta za 15000, był bardzo chętny więc poszła, ale tak się zastanawiam czy może trzeba było poczekać na lepszego... klienta? Co myślicie?

Edytowane przez monogramus
Opublikowano
Nie chcę zakładać nowego tematu, podłączę się pod ten.

Sprzedałem ostatnio e46 320i z silnikiem M52 dwa vanosy.Touring rok 2000 przedlift. Wyposażenie takie tam...

Auto ze Stanów po total loss, ale dospawaliśmy tył i było proste. Papier "dostaliśmy" od jednego znajomego turasa, ale wszystko ok, szwagier latał nią dwa lata (kręciła się jak złoto nawet na suchym), ostatnio dopadła go powódź i trza było ożenić lalkę. Przelot skorygowaliśmy i od razu trafiliśmy klienta za 15000, był bardzo chętny więc poszła, ale tak się zastanawiam czy może trzeba było poczekać na lepszego... klienta? Co myślicie?

Tą akurat z Francji przyjechałem. Ale ciekawa historia. Pozdrowienia dla szwagra, mam nadzieje że mu domu nie zalało chociaż. Pewnie tez byś odmalował i popchnął :) Polak potrafi

Opublikowano

Nie traktuj tego jako złośliwość, ale to tak jakbyś napisał na forum: Mam dziewczynę, nazywa się Ola, czy będzie dobrą żoną towarzyszką, będzie mnie wspierała w trudnych chwilach, czy mogę jej zaufać? :)

Tak samo ocenia się samochody używane po zdjęciach/opisach.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja tylko dorzucę 3 grosze, że w USA nigdy nie było E46 kombi w sprzedaży, więc pewnie to faktycznie z Francji było. ;) :mrgreen: