Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIĘKI ZA KOMENTARZE :cool2:

Felgi wyglądają na aucie świetnie w pudełku nie wyglądały tak dobrze... ich plusem jest niepowtarzalność... :cool2:

Nie mogę... to raczej u Ciebie powinno być biało a nie u mnie na nizinie :mad2: :wink:

...

tyle napadało od wczoraj i ciągle pada...

P.S. tak wyglądają auta których kierowcy za wcześnie zakładają letnie opony ;)

HEHE mam nadzieje że już moja nie zostanie w tym roku tak zaśnieżona.

Nawet pasuje twojemu malemu bolidowi taka śnieżna kołderka :cool2:

...

Nie no ja widzę Twoje auto na jakichś Breytonach czy CH-R. Tak tak wiem ze zaraz milion osób napisze, że są oklepane. Moim zdaniem są poprostu ładne i dlatego ludzie je zakładają :).

Nie wszystko co jest unikalne jest najlepsze :). Na różowo nikt by auta nie pomalował przecież (chociaż może to aż zbyt daleko idący przykład w stosunku do Twoich nowych felg ;) - Sa w miare , są spoko - ale nic poza tym. Twoje auto zasługuje na więcej :).

ECH.....

Pierd.....e o chopenie :duh:

Felgi jak dla mnie to są te które szukałem i już na pewno nie będzie zmiany kół letnich - mój ideał koniec kropka.

Na aucie wyglądaja juz nieco lepiej niż w kartonach :wink: , zwracam część honoru :lol:

Musze zobaczyć na żywo, żeby się przekonać czy na prawdę robią efekt WOW

:wink:

A tak przy okazji:

Będziesz wcześniej w PL czy dopiero na RINGu się zobaczymy?

Felgi pięknie siadły ! Ciekawy jestem wytrzymałości ich na Polskich drogach, czy faktycznie austriackie certyfikaty zrekompensują wschodnie pochodzenie... W każdym razie wyglądają przepięknie ! I ja bym wrócił do czarnego koloru bo do tego średnio pasują :) Albo pomyślał nad jakimś innym jeśli Ci się czarny nie widzi :D

Dostałem takie info o produkcji że felgi sa produkowane w Taiwanie - nie CHINY.

W tej samej fabryce produkowane sa inne felgi mniejszych producentow. W wiekszosci szwajcarskich. Barracuda Wheels i inne

Więc powinno być conajmniej OK z jakością.

dla mnie fajnie. bo mi zawsze podobało się niskie et. Co do koloru to jednak czarnych trochę jeździ... takiego drugiego nie ma.

No i czarne letnie juz miałem a takich nie :wink:

W ogóle są to pierwsze w PL te Z Performance więc jeszcze jakiś czas będą podwójnie oryginalne

...

Filmik już dodałem na 118 stronie

Nie powiem bo on m.in. mnie zainspirował :twisted:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

prezentują sie światnie :!: ...chyba bym zostawiłe ten kolor jednak no i z centymetr w dół mogłaby zjechać ale też niekoniecznie.

W czasie delikatnego toczenia sie auto muszą urywać szczeny, a cycki same ze stajników wylatują :lol:

Opublikowano

hehe

dzięki ;)

Wczoraj właśnie zamówiłem springi EIBACHa Pro Kit pod 335d?

Ty masz te same? Jesteś zadowolony?

Bo te z HAMANNa co miąlem za dużo obniżaly przód i zrezygnowałem z nich.

Opublikowano
hehe

dzięki ;)

Wczoraj właśnie zamówiłem springi EIBACHa Pro Kit pod 335d?

Ty masz te same? Jesteś zadowolony?

Bo te z HAMANNa co miąlem za dużo obniżaly przód i zrezygnowałem z nich.

tak mam pro-kit i jest bardzo dobrze - wręcz bardziej komfortowo vs ori springi z M-pak'a.

Niektórzy sie dziwią, że tak siadła na pro-kit'cie ale to chya kwestia masy e91 335d....

Opublikowano

No to ja tez je założe mam nadziej że będzie OK

Bo HAMANN był dedykowany pod 330i i 335i i przód właśnie za dużo mi siadł.

Opublikowano
:wink:

A tak przy okazji:

Będziesz wcześniej w PL czy dopiero na RINGu się zobaczymy?

Będę wcześniej :) , może w Toruniu się pojawię jak będzie tylko taka mozliwość :wink:

Opublikowano
Bardzo wporzo wyszło :cool2: :cool2: :cool2: Na samochodzie zupełnie inne koło! Chyba lepiej niż 313 :evil:
Opublikowano

... może w Toruniu się pojawię jak będzie tylko taka mozliwość :wink:

Jaka możliwość masz być i koniec :twisted: :!:

Nie no tak na serio mam nadzieje że się pojawisz :cool2:

Bardzo wporzo wyszło :cool2: :cool2: :cool2: Na samochodzie zupełnie inne koło! Chyba lepiej niż 313 :evil:

Nie chyba tylko na pewno :cool2:

Opublikowano
Felgi pięknie siadły ! Ciekawy jestem wytrzymałości ich na Polskich drogach, czy faktycznie austriackie certyfikaty zrekompensują wschodnie pochodzenie... W każdym razie wyglądają przepięknie ! I ja bym wrócił do czarnego koloru bo do tego średnio pasują :) Albo pomyślał nad jakimś innym jeśli Ci się czarny nie widzi :D

Dostałem takie info o produkcji że felgi sa produkowane w Taiwanie - nie CHINY.

W tej samej fabryce produkowane sa inne felgi mniejszych producentow. W wiekszosci szwajcarskich. Barracuda Wheels i inne

Więc powinno być conajmniej OK z jakością.

Tak tak dokładnie chodziło mi o Taiwan :) Ciekawy jestem po prostu, czy tamtejsza produkcja jest już na tyle dobra, żeby wytrzymać polskie drogi. Czy będą te felgi na tyle wytrzymałe jak felgi producentów niemieckich czy chociażby OEM. Bo jeśli tak no to jest to rewelacyjna alternatywa cenowa dla drogich felg niemieckich lub OEM :D

Opublikowano

Pojeździmy zobaczymy :wink:

Te z zachodu i niemiec jak piszesz w większości też są ze wschodu albo mają tylko wybite pochodzenie Made in Germany.

Oczywiście nie ogólniam.

Koniec dywagacji, czas pokaże ;)

Opublikowano

Karol klient chce tyle samo ile Ty chciałeś czy mi się wydaje ? :)

Kurde strasznie zniszczony fotel kierowcy jak na 124 tyś km :roll:

A opis skopiował od Ciebie, i zapomniał w nim przebiegu zmienić :mrgreen:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

No faktycznie :)

Moja 1,5 roku temu ;)

Wyglad i opis aukcji jak moje, nawet cena się nie zmienila :P

Opublikowano
Karol klient chce tyle samo ile Ty chciałeś czy mi się wydaje ? :)

Kurde strasznie zniszczony fotel kierowcy jak na 124 tyś km :roll:

A opis skopiował od Ciebie, i zapomniał w nim przebiegu zmienić :mrgreen:

u mnie przy 196 tys wygladal lepiej ten fotel:D

hehe no prosze, koles nie chce na aucie nic stracic:D hehe....

Opublikowano

Z przebiegiem raczej nic nie kręcił.

Ja jak kupiłem ją miała 87 tys.km przejechane a jak sprzedawałem miała poniżej 100tys.km

Wszystko miałem udokumentowane.

Panowie to jest Cabrio wiec specyficznie sie go użytkuje.

Ale tak powrocilem na chwilę do mojej galerii i fotel i ogolnie auto wyglądało na bardziej zadbane więc może to TO ;)

Dobra koniec OFFTOPa

Opublikowano

Nowa ANTENA CB President FLORIDA po kradzieży GEORGI:

(z obydwu jednakowo jestem zadowolony zasięg do 5km dobry i dla mnie wystarczający :cool2: )

http://img51.imageshack.us/img51/2999/img1119u.jpg

Opublikowano

Doskonale wiem o tym :cool2:

Zobacz na moje byłe zawsze miałem naklejke pod miejsce magnesu :cool2:

Opublikowano (edytowane)

a folia się nie rysuje??

będziesz zadowolony z tej anteny, używałem jej i używam w drugim aucie i jak dla mnie jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o małe anteny

Edytowane przez mroczeq
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.