Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sk#%¥n upier#%¥elilbym mu palca jakbym go złapał :evil:

Qwa antena 200zl kosztuje!

Tylko w PL!

PS: 3 lata na swoim aucie nie chowalem i sie mi przydarzyło :/

http://img59.imageshack.us/img59/8119/59900151657960838323721.jpg

Opublikowano

Ja bym dzwonił z reklamacją do dynosoftu , zrobili Ci program latasz po 300 km/h i anteny gubisz :D

a tak serio , jak już rozmawialiśmy telefonicznie - dramat że ktoś się szmaci za takie pieniadze

Opublikowano

:duh: ............... :duh:

Galeria zdjęć jest nie aktualna bo nastąpiły modyfikacje :evil: Dobrze że nie zniszczyli lakieru, ani nic przy aucie. Mojemu sąsiadowi w piątek wyrwali zderzak w hondzie (obok stało moje bmw), więc on ma większy kłopot bo jeden czujnik to koszt ok.200zł. Dlatego myślę o kamerce w aucie tak jak w Rosji, niech się nagrywa. Ciesz się że jak wróciłeś to nie zastałeś samej anteny bez samochodu.

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano
Dramat :!: Jak chcesz mam nową antenke President Missouri możemy się wymienić za coś co masz w garażu :norty: :norty: :norty: :wink: paskudnego :mrgreen:
Opublikowano
kamerka nic Ci nie da, nawet jak nagra już złodzieja to na YT jest pełno takich filmów. Ja po trzeciej antenie zacząłem kupować w okolicach 100 zł, bo takich jednak mniej szkoda i ostatnia ze mna już 1,5 roku. Jak się dorwie takiego to tylko wp...l spuścić bo inaczej nie zrozumie.
Opublikowano
Ja po trzeciej antenie zacząłem kupować w okolicach 100 zł

dokładnie ja po 2

Mam teraz jakąś za 80zł odbiera ok i nikogo nie kusi

no ale do 335 nie przystoi antena za 50zł Panowie.... :!: :wink:

Opublikowano

Karać powinno się również tych co potem to kupują. Jakby nie było komu sprzedać to by nie kradli, ale oczywiście to nie usprawiedliwia złodzieja.

Ja tylko raz zostawiłem auto w mniej bezpiecznym miejscu na noc. Oczywiście rano miałem już lusterka poskładane, :evil: :mad2: ale na szczęście nic nie uszkodzili.

Opublikowano

Co zrobisz :evil:

Antenkę mam w garażu jeszcze jedna w zapasie tylko że floride także muszę podmienić.

Wracając do tematu że 335d nie pojedzie 300km/h

to piszę, że po rozmowie z Michałem z MG dowiedzialem się o filmiku zrobionym podobnie e90 335d na 350KM (trochę mniej koni) no i pojechało 300 ;)

Opublikowano
Patabum tsss, and the winner is... Jak to twoje autko tak jeździ, to aż mnie wzięła ochota na mocnego diesla :D.
Szerokości przyczepności i wszystkiego dobrego.
Opublikowano

to licznikowe 300;D przeklamanie 5% daje 285 km/h pi razy oko ... ;)

304 licznikowe to ja mialem przy 330 koniach... zaden wyczyn:D

wspolczuje antenki... ale ciesz sie ze nic z autem nie zrobili...

Opublikowano

No właśnie chodzi o to że to nie licznikowe ;)

Gość mierzył to urządzeniem pomiarowym :twisted:

To stały bywalec w MG teraz to e90 ma zestrojone na 380KM a na zawody ma program na 450 :)

Opublikowano

No da się jak widać :)

Klaudiusz podesłał mi na FB filmik gotowego prawie nowego LAMBO co widziałem w MG (dokładnie w tym miejscu) w czasie robienia jak odbierałem swoje 335d:

PIĘKNA BESTIA :cool2:

Waldek zbieraj :wink:

Swoją drogą te cztery ściany/garaż wPL widziały chyba najwięcej ciekawych aut w PL :8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.