Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
HEHE swietne fotki ;P

Klagosz a jesli mozna wiedziec czym sie zajmujesz? (cos zwiazane z grafika ?)

Wiec jezeli o mnie chodzi to - jak zreszta widac - placa mi za siedzenie na forum i szeroko pojete opierdzielanie sie. Ale spoko bo jestem wlasnym szefem, wiec zawsze moge przeprowadzic ze soba powazna rozmowe i wtedy biore sie w garsc ;)

MOTYWACJO WROC! To chyba przez ta pogode...

http://666kb.com/i/cccg062di6wssspwm.png

JESTEŚ PRZE KOZAK :clap: :modlitwa: :clap:

REWELACJA poprawiłeś mi humor na MAXA :cool2: :mrgreen: :cool2: :mrgreen: :cool2:

DZIEKI

ps: ale mi będą zadrościć forumowicze że mi się przekozacki grafik zabrał się za moje auto :8)

Nie ma za co, ty jakos masz najwiecej fotek w dobrej jakosci wiec latwo cos dobrac.

Widze mamy dobrego grafika na forum:D fajne :cool2:

Zebys ty widzial co ja potrafie jak mi za to zaplaca ;)

moze kolega fatgrandma bedzie tuningowal nasze fury wirtualnie :> !!!!! warsztat intrnetowy :>

Chetnie, ale z gory ostrzegam ze nie zawsze mi sie chce ;)

Opublikowano

Ehh dobrzy graficy to na wagę złota :)

U nas przez baardzo długo szukałem dobrego grafika, 95% była niesłowna lub tylko nazywała się grafikami.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Ehh dobrzy graficy to na wagę złota :)

U nas przez baardzo długo szukałem dobrego grafika, 95% była niesłowna lub tylko nazywała się grafikami.

Takie czasy teraz. Tak samo jest teraz znalesc dobrego klienta "bo przeciez jego bratanek tez ma komputer to mu zrobi". Na szczescie jak juz sie przebrnie przez takich klientow to zostaja ci dobrzy ktorzy wiedza ze powodzenie ich biznesu w naszych czasach w duzej mierze zalezy od tego jak sie zaprezentuja.

Zreszta z fotografami to samo. Po co komu profesjonalny fotograf, jak corka dostala nowego nikona na 13ste urodziny...

/offtopic

Opublikowano
Motywacji do pracy brak wiec ci przerobilem auto na takie bardzie miejskie ;)

http://666kb.com/i/cccd0r4szobhhplie.png

tylnia linia przypomina compacta e46 :P

Opublikowano

fajny masz ten watek Klagosz . Tu chyba bylo juz wszystko :D . na 525 stronie bedzie mozna znalesc odpowiedz na pytanie jaka pralke i jaki mixer kupic do domu :wink: .

a tak calkiem serio to czekam na to co wymodzi Ali .

Opublikowano

Dzięki Panowie za spotkanie " KoKoS , Klaudiusz , Klagosz " jak zawsze było fajnie :)

wykresik piękny , końcówki wydechu również a i dżwiek znakomity

Ale z navi to dowaliłeś hahah :D

Opublikowano

Również dzięki za spotkanie :cool2:

Napisze tylko że jestem bardzo zadowolony i nie żałuję żadnej złotówki ze zrobionych modyfikacji :8) :8) :8)

WKRÓTCE RELACJA ;)

PS: z nawi nie przypominaj :evil: wszystko przez KoKoS-a że zwerbował nas do twojego auta :twisted:

a trzeba było iść od razu do Jeff-sa...

Opublikowano

Haha - wiesz jak by ta navi do Ciebie pasowala , filmiki , teledyski - że Ty jeszcze tego nie masz .... :D

Mogliśmy iść do Klaudiusza on miał dużo miejsca ale nie byłoby tam fajnej Kingi ;)

Opublikowano
Również dzięki chłopaki, oby więcej takich spotkań jak już będzie cieplej :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

nie znam sie na wykresie, ale na cyferkach tak i powiem łołoooooooooooooooooooooooooooooooooo -skrzynia to wytrzyma :>?

a i czy juz zaczołes sprzedawac bilety na przejazdzki? bo zapewne znajdzie sie duzo ludzi na KLAGOSZ RING

892880_426925774058656_1492320116_o.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.