Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ciekawi mnie jak będzie głośno :cool2: Dawaj znać jak odbierzesz, przyjadę do ciebie :mrgreen:

Wizualnie Paskudnie :cool2: :wink:

Ja ci dam paskudny :twisted: :!:

:mrgreen:

Zapewne będziesz jednym z pierwszych z KoKoSem ;)

Mega sprawa ten wydech :cool2:

Chcialbym zobaczyc Twoje BMW na zywo ;d moze zdaze zakupic e92 i skocze z wami na Nurburgring

No problemo jak będziesz w Krk daj znać ;)

Będziesz miał porównanie przed zakupem e92 :)

A co do RINGu dawaj z nami nie będziesz żalowal :cool2:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jak była w Dynosoft to próbowali już coś podkręcić, czy tylko tam postała? No nic trzeba kolejny tydzień czekać. :( Może żeby umilić życia forumowiczom w końcu ja się zbiorę i zrobię sesję mojej Beatce. :mrgreen: Zamówiłem ostatnio parę rzeczy więc i u mnie zacznie się coś dziać. Może aż tak daleko jak ty z modami nie zajdę, ale myślę że parę ciekawszych i ważniejszych rzeczy uda mi się zrobić. Planuję tak aby było się czym pokazać w Poznaniu na torze. :twisted:
Opublikowano

Klagosz

20-stki w e92 to dla mnie za wiele...

ale ten Mod robi na mnie wrażenie... :cool2: :shock:

Ciekawy jestem efektów, więc jeśli coś będziesz wiedział to pisz i nie trzymaj nas w niepewności ;)

pozdr. :)

Opublikowano
jak była w Dynosoft to próbowali już coś podkręcić, czy tylko tam postała? No nic trzeba kolejny tydzień czekać. :( Może żeby umilić życia forumowiczom w końcu ja się zbiorę i zrobię sesję mojej Beatce. :mrgreen: Zamówiłem ostatnio parę rzeczy więc i u mnie zacznie się coś dziać. Może aż tak daleko jak ty z modami nie zajdę, ale myślę że parę ciekawszych i ważniejszych rzeczy uda mi się zrobić. Planuję tak aby było się czym pokazać w Poznaniu na torze. :twisted:

E92 jest przez najbliższy tydzień w Dynosoft i na razie były sprawdzane parametry i układ doładowania turbo.

Zostały wymontowane turbiny które poszły do regenracji. Jak przyjdą mają być wymienione nowe uszczelki i węże od turbin.

A na końcu indywidualne strojenie :8)

Ty to już powinieneś dawno galerie założyć :twisted: :cool2:

Klagosz

20-stki w e92 to dla mnie za wiele...

ale ten Mod robi na mnie wrażenie... :cool2: :shock:

Ciekawy jestem efektów, więc jeśli coś będziesz wiedział to pisz i nie trzymaj nas w niepewności ;)

pozdr. :)

Sam nie wiem jak te 20-stki się spiszą ;)

Oczywiście opiszę wszystko po zmianach :cool2:

Opublikowano

Witam!

Tak sie patrze na zdjęcia z 1 strony i te co teraz dodałeś to aż trudno uwierzyć, że to ten sam samochód.

Genialnie go przerobiłeś. Ten szary kolorek co masz teraz robi niezłe wrażenie na zdjęciach. Na żywo pewnie o wiele lepsze.

Gratuluje.

pzdr Michał

Opublikowano

Witam.

Trochę już na forum jestem ale dopiero wczoraj wrzuciłem swoje auto do galerii i od razu rzucił mi sie tamat twojego auta i zaczałem czytac twój wątek od samego początku aż do tej strony i powiem ci że to auto jest mega wypasione i jest po prostu, brak mi słów :duh: :cool2:

Ja akurat miałem w swojej modzonej E46 robiony tylko down pipe i robota zrobiona profesjonalnie w każdym calu a cena oczywiście była przystepna bo końcowy załozyłem eisenmanna, soft robiony u aligatora w Dynosofcie i powiem szczerze prawie cały dzień spędziłem na ten zabieg ale się opłacało bo autem zrobiłem 50 tysiecy i zero problemów. Właśnie ostatnio tzn. w poniedziałek dzwoniłem do aligatora na lekki soft i mówił mi o czwartku że ma jakiegoś Pana z 335d do roboty i jak chcę to moge podjechać i po południu mógłby ogarnąć mój wozik i od razu kazał mi sprawdzić turbiny w jakim są stanie a zwłaszcza mała turbinka bo podobno wytrzymuje 150 tysiecy i dlatego w sobote wymontowałem turbinkę ale okazała sie w porządku i zmontowałem ją ponownie, chyba sie również u niego w tym tygodniu zjawię lekki sofcik, mam pytanko jesli mozesz napisać w wątku lub na priv, jaka cena wydeszki i jaka cena za Icek i gdzie robiony bo Icek to na pewno zrobię a wydeszek na razie mi pasuje, jeszcze jedno DPF został?

Jak się dogadam z aligatorem to w przyszłym tygodniu podjadę i zobacze sobie to twoje cudeńko, jesli stoi na warsztacie u aligatora i oczywiście jeśli pozwolisz.

Po takich modach i regeneracji turbin to w granice 380 kucy możesz smiało liczyć, ja w swoim byłym E46 po modach wymiany na FMIC i wyrzuceniu kata i zrobieniu wydechu osiągnąłem prawie 300 kucy i 618 Nm i prawie bez dymu jakbym dołożył wtryski z 535d to można byłoby sie pokusic o więcej ale auto sprzedane i teraz przyszła kolej na 335d.

Pozdrawiam Mario.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Witam!

Tak sie patrze na zdjęcia z 1 strony i te co teraz dodałeś to aż trudno uwierzyć, że to ten sam samochód.

Genialnie go przerobiłeś. Ten szary kolorek co masz teraz robi niezłe wrażenie na zdjęciach. Na żywo pewnie o wiele lepsze.

Gratuluje.

pzdr Michał

Dzięki wielkie ;)

Witam.

Trochę już na forum jestem ale dopiero wczoraj wrzuciłem swoje auto do galerii i od razu rzucił mi sie tamat twojego auta i zaczałem czytac twój wątek od samego początku aż do tej strony i powiem ci że to auto jest mega wypasione i jest po prostu, brak mi słów :duh: :cool2:

...

Dzięki,

tak to moja 335d stoi u aligatora w dynofoft, będzie stała cały tydzien bo mała turbinka się pociła i postanowiłem zregenerować obydwie i dopiero zrobić softa.

Jak będziesz u niego to i tak ją zapewne zobaczysz ;)

reszta na PW.

Opublikowano
mała turbinka się pociła i postanowiłem zregenerować obydwie i dopiero zrobić softa

Lekko to już mi podjeżdża perwersją... :duh:

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano
kolego wyzej jak sie dba to sie ma :> kazdy robi dla siebie nie dla kogos ...skoro chcee miec wszytko na tip top to chyba na plus nie na minus
Opublikowano
No niestety taki juz jestem - wolę zopobiegać niż leczyć :mrgreen:

I to się ceni, zrobiłbyś małe turbo, a po 2 miesiącach by się duże skończyło, a tak będzie spokój z obiema na jakiś czas

Opublikowano (edytowane)

Masz jakieś wieści z MG. Wyrobią się do końca tego tygodnia?

@down

Sorki. :oops: Chodziło mi właśnie o Dynosoft. No to trzymam kciuki, aby wszystko się udało i w końcu żebyś odebrał auto. :wink:

Edytowane przez jarnet86
Opublikowano

MG swoja robotę zrobiło w zesżlym tygodniu ;)

Teraz auto stoi w Dynosoft gdzie wymieniam turbiny z podzespołami i na koniec ma być strojenie auta.

Mam nadzieje że odbiorę tak jak się wstepnie umawiałem na piątek wieczór.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zygzak McKlagosz ;)

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
MOTYWACJO WROC! To chyba przez ta pogode...

http://666kb.com/i/cccg062di6wssspwm.png

JESTEŚ PRZE KOZAK :clap: :modlitwa: :clap:

REWELACJA poprawiłeś mi humor na MAXA :cool2: :mrgreen: :cool2: :mrgreen: :cool2:

DZIEKI

ps: ale mi będą zadrościć forumowicze że mi się przekozacki grafik zabrał się za moje auto :8)

Zygzak McKlagosz ;)

DOBRE :cool2:

HEHE swietne fotki ;P

Klagosz a jesli mozna wiedziec czym sie zajmujesz? (cos zwiazane z grafika ?)

To nie ja :!:

Patrz wyżej to kol. fatgrandma :wink:

Widze mamy dobrego grafika na forum:D fajne :cool2:

Oj mamy :cool2:

Opublikowano

To nie ja :!:

Patrz wyżej to kol. fatgrandma :wink:

HAHA sorry u mnie jeszcze 8 rano niema, dopiero co wstalem. Dzis wolne od pracy ;D ale inne obowiazki czekaja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.