Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...

"oho, waldek popi34d4Ia" ;)

hehe :lol:

Ale chyba rezygnuje ze sprzedaży nawet myślałem ściągnąć ogłoszenie ale jak już jest to niech sobie wisi ;)

Dzisiaj odebrałem auto po wymianie zawieszenia na seryjne sportowe i parę słów o aucie tylko mnie utwierdziło w tym że szkoda jednak mi tego auta w takim stanie sprzedawać :duh: :wink:

Wleci jeszcze wydech i remapik i będzie pięknie :8)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szykuje się kolejny diesel killer.

Na forum BMW sport jest taki koleś: Palladium, ma 335d z nowiutkimi turbinami i po chipie, to szedł równo ze mną. (100-240) (ale z michałem już nie:P)

Bdb wynik jak na diesla, aż mi mina tęga się zrobiła :)

Także jak zrobisz sobie takiego potworka to też fajnie. Autko masz ładne... od początku jestem fanem projektu.

Za wyjątkiem kierownicy i krzywego napisu MPerformance na desce :D a co:d trzeba sobie trochę ponarzekać ... hehe ;)

Opublikowano

No ja myślę że mały killer z niego będzie ;)

Napis jest prosty - to tylko złudzenie bo listwa idze "wykrzywiona"

A w kierownicy co ci nie pasuje :twisted: :!: :?:

Opublikowano
Dzięki :cool2:

Ostatnio pojawiły się fotele ale gość nie spuści ani zlotówki więc nie kupuje :twisted:

http://allegro.pl/fotele-bmw-performance-m3-e92-nowe-i2808722271.html

Z drugiej strony 10 tys.zł za fotele :roll: mam dwa nowe środki z M3

Swoja droga to ladnie chlopa zrobili w konia, jak takie fotele kosztuja 1.500 EUR za sztuke a on dal 24.000 zl za komplet...

Opublikowano
Załóżmy że masz M3, po roku użytkowania M3 widział bym u Ciebie taki opis:

http://moto.allegro.pl/bmw-m3-e92-2008-edc-m-drive-i2813549715.html (zamienie na...)

HEHE no fajne fajne :wink:

Dzięki :cool2:

Ostatnio pojawiły się fotele ale gość nie spuści ani zlotówki więc nie kupuje :twisted:

Swoja droga to ladnie chlopa zrobili w konia, jak takie fotele kosztuja 1.500 EUR za sztuke a on dal 24.000 zl za komplet...

1500 EURO gdzie?

z drugiej strony to tak

1500 EURO ~ 6500zł sztuka plus mocowania plus montaż ~ 9tys.zl

Opublikowano

Wszedzie ;). Przynajmniej tutaj w Austrii czy Niemczech... http://www.leebmann24.de/bmw-performance-sportsitze.html

1500 EUR to cena z poduszkami, podgrzewaniem, szynami/mocowaniami i wszystkim. Wiec jak chlop zaplacil 11000 za zalozenie tego to nie mam pytan.

Edit: tutaj na forach pisza ze robocizna (nawet w ASO) to 20 min od fotela. Wiec wychodzi mi ze 275 zl za minute ;) - niezla stawka... chyba czas zmienic fach. ;)

Opublikowano

Karol Tobie te fotele do miodowego środka by nie pasowały. Gdybyś chciał grubo polecieć po bandzie to kupił bym tam takie fotele jak Maksss, z tym że obszył siedzisko alkantara łączona ze skórą ( kolor taki jak masz teraz ) a tył ze skóry karbonowej jak listwy. Ale by du** urywało :mrgreen:

wujekwadus jaki krzywy napis :twisted: chyba się muszę do tej warszawy przejechać wytłumaczyć Ci że jest prosty :mrgreen: A tak na poważnie, napis idzie razem z listwą która jest zaokrąglona.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Karol Tobie te fotele do miodowego środka by nie pasowały. Gdybyś chciał grubo polecieć po bandzie to kupił bym tam takie fotele jak Maksss, z tym że obszył siedzisko alkantara łączona ze skórą ( kolor taki jak masz teraz ) a tył ze skóry karbonowej jak listwy. Ale by du** urywało :mrgreen:

wujekwadus jaki krzywy napis :twisted: chyba się muszę do tej warszawy przejechać wytłumaczyć Ci że jest prosty :mrgreen: A tak na poważnie, napis idzie razem z listwą która jest zaokrąglona.

Kwestia gustu, jak wszystko. Moim zdaniem ciemne fotele w miodowym otoczeniu moga wygladac oblednie i mam na to dowody ;)

http://666kb.com/i/c96wsidw8ynrkq8me.jpg

Opublikowano
Kokos: ty się miałeś wybrać do warszawy ale po co innego ;)

hehe, no nie wiem może krzywo patrzę po prostu ;)

Jeszcze wczoraj było już postanowione że jadę, ale niestety wypadło mi coś pilnego i pojechałem... :roll:

Ale myślę że będzie jeszcze okazja.

Do sprzedania:

Opublikowano
Kokos: ty się miałeś wybrać do warszawy ale po co innego ;)

...

Jeszcze wczoraj było już postanowione że jadę ...

A ja miałem z nim jechać ;)

...

Kwestia gustu, jak wszystko. Moim zdaniem ciemne fotele w miodowym otoczeniu moga wygladac oblednie i mam na to dowody ;)

http://666kb.com/i/c96wsidw8ynrkq8me.jpg

Ten samochód znam od dawna :wink:

Jak dla mnie modzony z głową i w moim guście :cool2:

PS: to faktycznie cena foteli za granicą rewelacyjna :cool2:

Opublikowano

Cena jest i tak dobra wg mnie, bo na rynku wtórnym takich foteli poprostu nie ma :)

Srodki od m3 nie umywaja sie do Performance, tak samo jak jazda i waga :)

Kolejnym plusem jest tez to, że fotele Performance, czy też Recaro Cs, jak kto woli, bo to to samo, mozesz zamontowac w kazdym aucie spod znaku Bmw, no i na tym nie stracisz, takze dobra lokata kapitału :8)

1500 EUR to cena z poduszkami, podgrzewaniem, szynami/mocowaniami i wszystkim

no to jest normalna cena, po kursie euro wychodzi okolo 12500 zl za komplet + transport = +/- 13 tys czyli o 3 taniej niz w PL

Wiec jak chlop zaplacil 11000 za zalozenie tego to nie mam pytan.

sciemnia, fotele w ASO bez znizek kosztuja 16 tys za komplet :)

Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
Opublikowano

Ja rozumiem, ze wyglądają dobrze i trzymają super na boki.

Ale do codziennej jazdy (gdy nie jeździmy choćby co tydzień po torze) wsiadanie i wysiadanie "16" razy dziennie z samochodu z tych foteli nie jest już takie komfortowe. Fotele są dodatkowo twardsze od standardowych, dokładając do tego obniżone zawieszenie, komfort kierowcy i zdrowie naszego kręgosłupa mocno spada - chyba :d

Opublikowano

Pytanie co kto lubi, do czego jest przyzwyczajony i co dla niego znaczy komfort :)

Siedziałem u Maksss'a w jego CS'ach i nie uważam żeby były twardsze ani mniej wygodne od sportowych foteli w Porsche. Wsiadanie może minimalnie trudniejsze, ale w autach sportowych normalnym jest że wsiadając pierwsze sadzamy cztery litery a potem wchodzą nogi. :)

Do sprzedania:

Opublikowano

szkoda, że nie mam wolnej dzyszki na zbyciu :wink:

zgadzm sie z tym, że w codziennym użytkowaniu mogą one delikatnie przeszkadzać ale do auta nie na codzien lub jako drugiego w obejsciu są super...zaczynają mi chodzić po głowie :lol:

Opublikowano
jason pisał że nie sprzedaje swojej 335d a jednak ogłoszenie jest i nawet chwali się w nim nową M-ką.

:?:

Pomimo że wcześniej myślałem o pozostawieniu 335d ostatecznie jednak uznałem, że ponieważ nie będę miał czasu ani ochoty na jeżdżenie nią, lepiej niech ktoś inny korzysta z jej osiągów. Mając do wyboru M albo 335d, diesel zawsze przegrywa. Zapuściłaby korzenie w garażu.

Pierwotnie miało być odwrotnie M w garażu a diesel na co dzień, ale po dwóch tygodniach uważam że M jest idealne każdego dnia pomimo oczywistego, większego spalania.

Opublikowano

Nie wiem czemu wszyscy się tak jarają (za przeproszeniem) tymi fotelami z bmw performance.Moim zdaniem są okropnie niewygodne i twarde jak beton.Siedziałem w takich tylko i wyłącznie na postoju ale gdybym miał w nich przejechać choćby nawet 2 kilometry to po kilkuset metrach bym wolał wyskoczyć przez okno.Ławka w parku już chyba jest wygodniejsza :duh:

sory za OT.

Opublikowano

Hej kolego,

po pierwsze świetne auto ! Nie przekombinowane, ale też bez sztampy :)

Mam pytanie czy dyfuzor i lip na tylna klapę podchodzą plug&play, czy coś trzeba rzeźbić w zderzaku/klapie ?

Masz może numery części ?

Dzięki i pozdrawiam !!

P

Opublikowano
Nie wiem czemu wszyscy się tak jarają (za przeproszeniem) tymi fotelami z bmw performance.Moim zdaniem są okropnie niewygodne i twarde jak beton.Siedziałem w takich tylko i wyłącznie na postoju ale gdybym miał w nich przejechać choćby nawet 2 kilometry to po kilkuset metrach bym wolał wyskoczyć przez okno.Ławka w parku już chyba jest wygodniejsza :duh:

sory za OT.

no mnie tez te fotele nie przekonuja... siedzialem chwile, dobre na tor i po bulki do sklepu . Jak ktos ma wnich zrobic 600km no to chyba ciezko :D

Opublikowano
Nie wiem czemu wszyscy się tak jarają (za przeproszeniem) tymi fotelami z bmw performance.Moim zdaniem są okropnie niewygodne i twarde jak beton.Siedziałem w takich tylko i wyłącznie na postoju ale gdybym miał w nich przejechać choćby nawet 2 kilometry to po kilkuset metrach bym wolał wyskoczyć przez okno.Ławka w parku już chyba jest wygodniejsza

Performance według mnie tez klapa , miałem okazję jezdzić M5 e60 z fotelami performance i mam zdanie podobne do Krzyśka

no mnie tez te fotele nie przekonuja... siedzialem chwile, dobre na tor i po bulki do sklepu . Jak ktos ma wnich zrobic 600km no to chyba ciezko :D

Panowie, za przeproszeniem - pierd...cie :D jaki beton :?: jaka ławka w parku :?: takie porównania ok można robić, ale do foteli typowo kubełkowych, używanych do rajdów :) Performance, czy jak kto woli Recaro CS to chyba najwygodniejszy pseudo kubełek, bo według mnie jest to poprostu fotel sportowy, sam już zrobiłem przeszło 1500km w tych fotelach i w porównaniu do zwykłych sportów to jest niebo, a ziemia, ale każdy ma swój gust i pojęcie wygody, jednak porównywanie ich do deski lub ławki w parku jest co najmniej śmieszne :)

Jak będe robić dłuższa trase to zapraszam na pokład, będzie można przekonać się na własnym kregosłupie, że jest wygodnie :)

Sorry Klagosz za OT :)

Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
Opublikowano
Nie wiem czemu wszyscy się tak jarają (za przeproszeniem) tymi fotelami z bmw performance.Moim zdaniem są okropnie niewygodne i twarde jak beton.Siedziałem w takich tylko i wyłącznie na postoju ale gdybym miał w nich przejechać choćby nawet 2 kilometry to po kilkuset metrach bym wolał wyskoczyć przez okno.Ławka w parku już chyba jest wygodniejsza

Performance według mnie tez klapa , miałem okazję jezdzić M5 e60 z fotelami performance i mam zdanie podobne do Krzyśka

Panowie, za przeproszeniem - pierd...cie :D jaki beton :?: jaka ławka w parku :?: takie porównania ok można robić, ale do foteli typowo kubełkowych, używanych do rajdów :) Performance, czy jak kto woli Recaro CS to chyba najwygodniejszy pseudo kubełek, bo według mnie jest to poprostu fotel sportowy, sam już zrobiłem przeszło 1500km w tych fotelach i w porównaniu do zwykłych sportów to jest niebo, a ziemia, ale każdy ma swój gust i pojęcie wygody, jednak porównywanie ich do deski lub ławki w parku jest co najmniej śmieszne :)

Jak będe robić dłuższa trase to zapraszam na pokład, będzie można przekonać się na własnym kregosłupie, że jest wygodnie :)

Sorry Klagosz za OT :)

To jeszcze ja dorzucę coś od siebie. Jedziecie po tych fotelach Performance jak po burej suce, a tak prawdę mówiąc to pewnie każdy z Was chciałby je mieć w swoim aucie.

Sorry za OT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.