Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:mrgreen: w końcu gałka, i jak robiłeś? Tak jak mówiłem czy inny patencik? :)

No i widzę nowa antenka od CB ;)

Pzdr.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak zawsze niesamowicie

Natomiast co do wlepek , sam nakleiłem wczoraj na swoją ale ..... 10 minut i zerwałem :D

Jedyną rzecz którą chyba za niedługo nakleję to emblemat 316d :D

Opublikowano
Karol, imponujące jest Twoje zacięcie do modów w aucie i większość jest fajnych i trafionych, ze smakiem. Jedną rzecz o którą bym sie pokusił w tak dalekiej "przyjaźni" z autem - mianowicie porządna korektę lakieru z porządnym zabezpieczeniem typu CQuartz albo coś w podobie. Na wielu zdjęciach widać że lakier juz swoje przeszedł i myślę że po operacji rewitalizacji wszystkie mody by nabrały zupełnie innego wymiaru :) Przy tym co w niego władowałeś $$$ to to akurat drobny wydatek :8)

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano
Lampy ok :cool2: pasują do auta

ale naklejki bym wywalił :mrgreen:

Naklejki chyba dzisiaj ściągam, nie pasują faktycznie do calości.

Zrobie własne na szybu boczne albo tylnią ;)

:mrgreen: w końcu gałka, i jak robiłeś? Tak jak mówiłem czy inny patencik? :)

No i widzę nowa antenka od CB ;)

Pzdr.

:D

Nie mogłem ze starej gałki/pokręta wyciągnąć mocowania wię przerobiłem metodą prób i błędów nową :twisted:

Spostrzegawczy :wink: antenka nowa bo kiedyś wyjąłem radio i poszło do innego auta więc musiałem kupić nowy zestaw, ale antenka zbiera rewelacyjnie :cool2:

Jak zawsze niesamowicie

Natomiast co do wlepek , sam nakleiłem wczoraj na swoją ale ..... 10 minut i zerwałem :D

Jedyną rzecz którą chyba za niedługo nakleję to emblemat 316d :D

Dzieki :)

Z naklejkami dzisiaj tak samo postąpie :wink:

A ja mam z tyłu naklejkę z torem, fajnie wygląda.

:lol:

Karol, imponujące jest Twoje zacięcie do modów w aucie i większość jest fajnych i trafionych, ze smakiem. Jedną rzecz o którą bym sie pokusił w tak dalekiej "przyjaźni" z autem - mianowicie porządna korektę lakieru z porządnym zabezpieczeniem typu CQuartz albo coś w podobie. Na wielu zdjęciach widać że lakier juz swoje przeszedł i myślę że po operacji rewitalizacji wszystkie mody by nabrały zupełnie innego wymiaru :) Przy tym co w niego władowałeś $$$ to to akurat drobny wydatek :8)

Dzieki :oops: to już taka choroba :mrgreen:

Myślą cały czas nad porządną korektą lakieru ale taż zastanawiam się nad zmianą koloru i dlatego się waham.

Z drugiej strony zanim ja sie zastanowie to chyba faktycznie warto zrobić to wcześnie bo auto na to zasłużyło :wink:

Auto nawet nie było chyba jeszcze ani razu porzędnie wypolerowane :evil:

Opublikowano

No i naklejki poszły w kosz :twisted:

http://img823.imageshack.us/img823/172/img2660mk.jpg

Opublikowano
myślałeś coś o tych fioletowych czujnikach PDC? u mnie też takie się zrobiły i nie wiem czy można to czymś pomalować czy nie będzie zakłóceń czy tylko wymiana na nowe pozostaje..
Opublikowano

BMW takie wkladało w fabryce przy czarnym lakierze nielakierowane więc nie zmieniły koloru :wink:

Mi to nie przeszkadza :)

Opublikowano

Dużo osób o tym nie wie i głupio się pyta dlaczego one takie są :twisted:

Także zostaw je i nie kombinuj ;)

Opublikowano

kurde ja mialem czarne jak smola od poczatku ... hmmm moze ktos je przedemna lakierowal .

Zdjecia jak zawsze u Klagosza ...pierwyj sort :cool2: :cool2: :cool2: . fajnie ze usunoles te naklejki tak troche pasowaly jak ...swini siodlo czy jakos tak :roll: :roll: .

Super samochod , super zadbany to lubie :cool2: :cool2:

Co do lakieru myslisz o obklejeniu na szary mat :norty: :norty: ?czy biel z czarna felga ?

Opublikowano

Z tymi czujnikami to zależy od roku produkcji i modelu.

Zwykle po 2008 są już lakierowane.

Dzięki za opinie :wink:

Co do obklejenia mam 100 pomysłów ale najbliższe realizacji to:

- ........... :mrgreen: mat

- biały mat

- pomarańczowy mat

- niebieski połysk (taki odcień jak na śmigle BMW)

- szary mat

dokładnie w takiej kolejności się zastanawiam pierwszego nie zdradze :twisted:

Opublikowano
Z

Co do obklejenia mam 100 pomysłów ale najbliższe realizacji to:

- ........... :mrgreen: mat

...

dokładnie w takiej kolejności się zastanawiam pierwszego nie zdradze :twisted:

Coś mi się wydaje ze jednak to będzie Różowy Mat . Mi się najbardziej chyba podoba kolor z M3 GTS (pomarańczka) z czarnymi kolami :) ogień by był

Opublikowano
...

Coś mi się wydaje ze jednak to będzie Różowy Mat . Mi się najbardziej chyba podoba kolor z M3 GTS (pomarańczka) z czarnymi kolami :) ogień by był

HEHE :lol: :lol: :lol:

Nie wiem czy taki kolor mieliby w ofercie :mrgreen:

Co do pomarańczu to jest mega ale coraz więcej tego jeździ.

A ja wymyśliłem sobie coś oryginalnego i mysle ze też przykuwającego uwagę :wink:

Opublikowano
No to mowie ci różowy mat i będziesz się wyróżniał i każdy będzie znał twoje auto w KRK. Pewnie jak nie mają w ofercie to by załatwili. PŁACISZ WYMAGASZ :) :norty: :norty:
Opublikowano
Nie dzięki :) jednak wole zostać przy Czarnym. U mnie w niemczech za dużo jeździ już aut białych połysk(sraudi , viejskiewagony ) i szarych mat. Nawet jest jedno m3 w szarym macie:) Ładnie się nawet prezentuje, jak spotkam gdzieś to zrobię fotkę.
Opublikowano

Zieleń by była perfekt ale ta a'la kawasaki Ninja :) Kiedy masz plan zmieniać kolor ? Pewnie jeszcze w tym miesiącu (znając ciebie)

Pozdro

Opublikowano
A ja bym koloru nie zmieniał spier.... cała prace jaką dotąd wykonałeś ! Autko jest boskie ! Zastanów się nad odświerzeniem lakieru i nabłyszczeniem go tą powłoką diamentową Diamond Bride czy cos w Wawie to robią koszt operacji 1200-1500 a efekt nie ziemski jest na to bodajże 6 lat gwarancji na powłokę ! zadnych pomarańczy zieleni czy matów to autko ma lśnić ekstraklasą a nie wyglądać jak brudnawy klaun !
Opublikowano

hehe no taka opinia też się liczy :wink:

Spokojnie na razie sie zastanawiam :)

Jak się będę decydował to dopiero we wrześniu albo październiku podobnie z wydechem.

Teraz planuje wakacje i mam sporo pracy.

Jedynie co to car-spa będzie i serwisy :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja bym koloru nie zmieniał tylko zrobił korektę lakieru i nałożył powłokę kwarcową.

Było by pięknie.

Ale decyzja należy do Ciebie.

Jak zdecydujesz zmienić kolor to mało spotykany jest SANTORINI BLUE

http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw-santorini-blue.jpg

Z czarną felgą wyglądało by ciekawie.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.