Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie.

Przymierzam się do zakupu BMW E90, jako ze to będzie mój pierwszy samochód tego typu prosiłbym o opinie na temat tego egzemplarza:

http://otomoto.pl/bmw-320-C22872522.html

Co o nim sądzicie, może ktoś już go wcześniej oglądał??

Do miejscowości sprzedającego mam około 600km, więc nie chciałbym, żeby ogłoszenie okazało się Totalna porażką, co niestety w większości przypadków się sprawdza.

Z góry dziękuję za pomoc.

Edytowane przez wojnarjaslo
Opublikowano
Nie znajdziesz nic bliżej siebie ? Akurat 320d z roczników 2005/6 jest multum....600km w jedną stronę..1200 km w dwie to kilkaset zł wydanych na paliwo...nie wiem czy warto tyle jechać..gdybyś miał pewność, że auto jest dobre...jedyne wyjście to żeby ktoś z forum grzecznościowo ci auto wstępnie obejrzał.
Opublikowano

Zdjęcia widzę. To autko jest w ogłoszeniu kilka miesięcy. Pamiętam bo sam je zimą przeglądałem.

Nie zaszkodzi rozkodować VIN, a potem uzupełnić tytuł wątku o numer i miejscowość.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Kuszący jest przebieg pojazdu, a i cena nie jest zbytnio wygórowana. A te 1200km skłonny jestem przejechać, tylko jest ryzyko wielkiego rozczarowania na miejscu, niestety.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak kupiony w Polsce to bez problemu sprawdzisz historię serwisową po vin-ie, jak weźmiesz od kupującego, już to może rozwiać wątpliwości co do przebiegu :roll: ja po swój jechałem 500 km w jedną stronę i się nie zawiodłem, ale to wyjątek potwierdzający regułę :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Będę dzwonił do właściciela, póki co telefon nie odpowiada;/

jeszcze mam pytanie odnośnie zdjęcia:

http://photos03.otomoto.pl/photos/original/C22/87/25/C22872522_10.jpg

czy coś z tym spalaniem nie jest nie tak? ponad 38l/100km, coś mi tutaj nie gra

czy może mi ktoś wytłumaczyć? w kilku innych ogłoszeniach widziałem podobne spalanie, a może to nie jest średnie spalanie< myśli >