Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem tutaj nowy, bo tez dopiero teraz stalem sie posiadaczem 318d ;)

Problem mam mianowicie taki.

Obroty lekko skaczą, raz na cieplym, raz na zimnym. Skoki sa lekkie, z 800 na 900 obrotow maksymalnie, i krotkie momenty.

Raz skacza raz jest znowu wszystko wporzo.

Najdziwniejsze jest to ze gdy auto stoi na wolnych obrotach jakas chwilke, chwyta zamula, zapala sie kontrolka DDE i nei da sie jechac. Gdy go przegazuje, albo zgasze i zapale znowu wszystko jest ok. Auto znowu w pelni sprawne. Elektryk wymienil swiece zarowe, sterownik tych swiec, i nie wyswietla zadnego bledu.

Nie wiem co moze byc spowodowane tym problemem, czytalem juz kilkanascie tematow ale nie znalazlem zadnego uzytkownika, ktory mial cos podobnego w swojej buni...

Macie jakies pomysly?

Opublikowano
Kup własny interfejs i będziesz wiedział co jest nie tak z autkiem. Bo te wszystkie uniwersalne "liczydła" to jakoś widzę, że nie chcą współpracować z BMW :lol: Nie możliwe, żeby przy informacji CHECK nie zapisało błędu w rejestrze.
Opublikowano
Pojade jeszcze najwyzej do jednego elektryka. Nie wiem ten mial sie znac na BMkach no a po kontrolce napewno slad zostal, wiec nie wiem z czym ma poblem?! Ale raczej cos powazniejszego z t tego nei wyniknie?