Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Darek dzięki za opinie, też uważam że galeria jest po to aby w niej pokazywać to co się przy aucie robi. Jeden wkleja wykres z hamowni i jest szpan inny zdjęcia z modów :D Co do przebiegu to musisz uważać bo zegar cyka :) Darek a gdzie twoja galeria 545i ? Chętnie bym obejrzał
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Boski, masz jakieś zdjęcie podświetlenia tablicy w nocy? bo poszukuje jakiegoś dobrego białego podświetlenia...w ogóle zadowolony jesteś z niego ?
wwo_j
Opublikowano
wiesz co mam gdzieś ale mega kiepskie bo robione telefonem z ręki. Swieci tak jak na fotach z allegro. Ogólnie jestem zadowolny bo wygląda bardzo fajnie a dodatkowo zastępuje swiatło wsteczne :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Pomimo że auto ma 8 lat to wygląda [bAD] :)

Na tych felgach w pierwszym poście pięknie wygląda

dzięki za komentarz, ostatnio dostałem ofertę na nią ale mam dylemat czy sprzedawać. Póki co do f10 za dużo by trzeba dołożyć a na allegro bardzo mało e60545i

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pomimo że auto ma 8 lat to wygląda [bAD] :)

Na tych felgach w pierwszym poście pięknie wygląda

dzięki za komentarz, ostatnio dostałem ofertę na nią ale mam dylemat czy sprzedawać. Póki co do f10 za dużo by trzeba dołożyć a na allegro bardzo mało e60545i

A nie lepiej jest w DE poszukac?Tylko ta zlodziejska akcyza zabija cene auta.

P.S.Auto naprawde kosa. :cool2:

Opublikowano
Wiesz co szukam i w DE ale po peirwsze nie wiele jest ciekawych a po drugie nie wiem czy bym przełknął to że mam im dać prawie 19 % tylko dlatego że jest większa pojemność
Opublikowano
Ja raz zrobiłem taki interes , sprzedałem motor z którego byłem bardzo zadowolony bo trafił się napaleniec a do dziś załuje swojego wyboru , więc jeżeli z samochodem jest wszsytko ok to nie warto
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

gratki. na prawdę fajne autko.

Dobrze że już "Pan" z poprzedniej strony się nie odzywa bo coraz gorzej się czytało jego błazenadę..

ps. wstawiaj nawet najmniejsze mody bo po to jest galeria a po zakupie e60 człowiek będzie mógł sobie właśnie wybierać to co mu odpowiada. (tylko muszę zbierać całość bo mojego e39 z relanym przebiegiem już nikt nie kupi - chyba że niemiec.. :P )

Edytowane przez bng
Opublikowano
gratki. na prawdę fajne autko.

Dobrze że już "Pan" z poprzedniej strony się nie odzywa bo coraz gorzej się czytało jego błazenadę..

ps. wstawiaj nawet najmniejsze mody bo po to jest galeria a po zakupie e60 człowiek będzie mógł sobie właśnie wybierać to co mu odpowiada. (tylko muszę zbierać całość bo mojego e39 już nikt nie kupi - chyba że niemiec.. :P )

dzięki kolego za miły komentarz. Pozdrawiam

• 5 lat później...