Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=211407632 interesuje mnie to auto. Zaznaczam ze auta nie sprowadzam i zostaje na hol. tablicach. Wiem ze w ogloszeniu jest blad bo to silnik n52 258pk a nie 272pk. Sprawdzilem to po numerach rejestracyjnych. Zastanawia mnie co oznacza ten wykrzyknik kolo przebiegu?? Czy auto warte ceny? Przebieg wyglada ok chyba. Po tablicach sprawdzilem ze auto zostalo sprowadzone do hol w 2009 roku. Bede jeszcze pisal do nich o VIN, moze uda mi sie sprawdzic jego cala historie od 2005 roku. Czy warto za takie pieniądze to auto? Moze cos sie uda zbic :oops: Edytowane przez feel_x

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze

W niemczech juz patrzylem, zeby wyjsc na tym dobrze to musialbym kupic 330 do 13000 euro, bo samo sprowadzenie jej do holandii (akcyza) kosztowalo by mnie 3500euro :? niestety ale import do holandii jest drogi. Czekam az mi odpisza i podadza vin, moze uda sie ja sprawdzic u dilera.

p.s. znów nowe reguły tytułowania :8)

Aha a ten trojkat kolo przebiegu co oznacza?? serwis ze mu potrzebny czy cos innego??

🙃🙃

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze

No mozna czekac :(

Geachte heer/mevrouw,

Wij geven per mail geen volledige chassisnummers door. Dit in verband met het feit dat in Nederland veel gestolen auto’s gekloond worden, die worden dus voorzien van bestaande chassisnummers.

Wij hopen op uw begrip. Op het moment dat u hier bent mag u best de dealer bellen en hun het nummer doorgeven om zo meer informatie te krijgen!

Met vriendelijke groet,

Kronenburg

To mi odpisali, w skrocie chodzi o to ze nie daja numeru VIN poniewaz niby wg nich duzo kradzionych aut jest klonowanych. Maja nadzieje ze rozumie i ze zawsze moge przyjechac i od nich zadzwonic i podac VIN dealerowi bmw zeby dowiedziec sie wiecej informacji. :shock: co mi po tym jak auto zostalo sprowadzone w 2009 roku do NL. wiec powiedza mi jego historie od 2009. Myslalem ze majac VIN podjade sobie do niemcowni bo mieszkam przy granicy i dowiem sie jego historie miedzy 2005 a 2009 no ale niestety nie otrzymalem VIN-u :shock:

jedyne co moge jeszcze zrobic to zadzwonic i podac sie za jakiegos handlarza :D moze wtedy podadza postaram sie do wtorku zdobyc VIN jak nie to mozna zamykac. Bo napewno nie pojade do nich bez sprawdzenia tego auta w niemczech

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
W sumie nie az tak daleko - ponad 100 km. Znalazlem ladna 325 za takie same pieniądze i przebieg o 40 tys mniejszy. Ciezko sie zdecydowac czy 325 czy 330 :-) 40 tys to dla mnie z 3 lata jezdzenia. Jedynie czego nie ma ta 325 to skory

🙃🙃