Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

widział ktoś to autko? może ktoś się nim interesował? Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie... nie mogę się przekonać co do tego koloru ale E39 530i albo 528i to jest to czego szukam :)

na pierwszy rzut oka odstrasza mnie sama nazwa komisu PERFEKCYJNE AUTA z Radomia :lol: hmmm... czekam zatem na opinie, a może ktoś jest chętny obejrzeć?

link:

http://otomoto.pl/bmw-530-niemcy-stan-perfekcyjny-C23571015.html

Opublikowano

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S360A LM RAEDER/STERNSPEICHE 81 BMW LA wheel, star spoke 81

S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S555A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy V z pilotem

S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S630A AUTOTELEFON MIT SCHNURLOSEM HOERER Telefon samoch. z słuchawką bezprzew.

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH/BETRIEBSANL./SERVICEHEFT Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki

S970A BUSINESSPAKET Pakiet Business

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Składanie Information

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD

Ciekawa :D a kolor....mój ulubiony :cool2: :cool2: :cool2:

http://www.ermail.pl/images/linkbanners/eRmailBannerSmall2.jpg">

Opublikowano

Kolor ładny, wnętrze już gorsze...

Cena trochę oderwana od rzeczywistości, ale może tak trzeba wysoko cenić żeby klienta zainteresowac.

Opublikowano

Kolega wyżej wkleił listę wyposażenia ale zapomniał o danych pojazdu z których wynika, że jego produkcja to 2000 a nie 2001.

Art.

Wartość

Numer podwozia WBADT51010CE71108

Kod typu DT51

Typ 530I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ROYALROT METALLIC (390)

Tapicerka STOFF RIPS DIAGONAL/GRAU (F4TT)

Data prod. 2000-12-04

Opublikowano
w aukcji wyraźnie napisane: data produkcji grudzień 2000 dokładnie 4 grudzień :lol:

Opublikowano
Nie to żebym się czepiał, ale dla mnie 4 grudnia nadal jeszcze nie jest końcem grudnia :D

no fakt :)

Opublikowano
Czemu?

cena hmm wiadomo chciałoby się mniej ale 530i bardzo pożądana jednostka... moim zdaniem tak ok 20-24tyś zł jest ok.

za 24 tys 01r to jest ok?

Wiadomo zależy od wyposażenia, stanu technicznego auta i wizualnego, historia bezwypadkowości i serwis czy nie były wsadzane tanie chińczyki. Jak wszystko jest jak się należy i do tego dobrze wyposażona np. M-pakiet to czemu nie?

Za te auto raczej nie dałbym 26600 ani 24tyś zł warto jednak podjąć rozmowę i ocenę auta, z racji tego że choćby na naszym rynku do sprzedania jest nie więcej jak 10 szt. z manualem i w sedanie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Opublikowano
w aukcji wyraźnie napisane: data produkcji grudzień 2000 dokładnie 4 grudzień :lol:

Przyznaję, że nawet nie przeczytałem opisu aukcji mimo to dla wszystkich wygodniej jest gdy wklejamy cały VIN a nie tylko listę wyposażenia, ponieważ z danych o pojeździe czasem wychodzą różne kwiatki jak zmieniona tapicerka, układ kierowniczy RL czy chociażby właśnie zaniżony rok produkcji.

Opublikowano
to mało czy dużo? bo już zgłupiałem;p ... tak to wszystko się dzisiejszych czasach zmienia:)

Jak na ideała wg mnie dosc mało... jak na przecietne BMW z Radomia - dużo za dużo. Trzeba jechac i zobaczyc na zywo, bo wybór 530i w manualu w Polsce jest marny raczej.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Dobra Gorik79 ,

zmieszałeś mnie z błotem, przyznam się szczerze, że zanim to napisałem nie spojrzałem na mobile.de W takim razie wycofuje mój przedział cenowy :cool2:

co nie zmienia faktu, że dalej mnie interesuje zakup 530i, a o handlarzach z Radomia się naczytałem już trochę na forach, jednak nie można od razu przekreślać auta bo jest z Radomia. Jak nie ta to inna za jakiś czas pewnie, ciśnienia nie ma.

Opublikowano
Cena jest w miarę niska ale i wyposażenie nie powala... poza tym weźcie pod uwagę, że taki handlarz raczej nie jedzie po 1 auto. Biorąc kilka z jednego miejsca napewno ma taki upust, że on i tak swoje zarobi.

Opublikowano

To spróbój w PL sprzedać E39 530i z 2001 powiedzmy za 35- 40 tys zł, ...Ciekawe czy byś sprzedał do końca roku....

Nie żeby nie było warte, bo jak dla mnie dobre, zadbane 530i z np 2002 z przebiegiem powiedzmy 150 tys jest warte 8-9 k Euro, ale sam wiesz jak wygląda sytuacja w Polsce...

U nas NIE ma praktycznie rynku zbytu na 8-10 letnie auta za 35-40 tys zł. Oczywiscie mowa o tzw normalnych samochodach.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobra Gorik79 ,

zmieszałeś mnie z błotem, przyznam się szczerze, że zanim to napisałem nie spojrzałem na mobile.de W takim razie wycofuje mój przedział cenowy :cool2:

co nie zmienia faktu, że dalej mnie interesuje zakup 530i, a o handlarzach z Radomia się naczytałem już trochę na forach, jednak nie można od razu przekreślać auta bo jest z Radomia. Jak nie ta to inna za jakiś czas pewnie, ciśnienia nie ma.

wcale nie zmieszałem Cię z błotem próbuje tylko Ci uswiadomic pewne sprawy. Vystelior masz racje ale o 24 do 35 jest jeszcze cos posrodku