Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na początek VIN.

rozkodować i do tytułu.

zobaczymy co jej z fabryki zostało.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Z fabryki na pewno nie wyjechało z tak wytartą gałką zmiany biegów :mrgreen: :

- lewy przód coś musiało się zdarzyć ( nie koniecznie "dużego" ale coś na pewno ...........);

- mimo tego, że rocznik omawianego autko = 01 ( ewentualnie 00 :wink: ) a przebieg deklarowany 214 tyś to klosze przednich reflektorów wyglądają na więcej;

- pod lewa tylną lampą coś jest ( wgniecenie/rysa .....);

- tylne zderzak z prawej strony "za mało" dosunięty a z lewej trochę za bardzo wisi;

- niestety nie podoba mi się pas przedni a dokładniej "czołowe" odbojni-ki, bardziej wyglądają na po lift-owe "kwadraty" niż przed lift-owe "kółeczka" (a omawiany samochód to teoretycznie przed lift).

Dodam, że przydało by się "pomarudzić" od sprzedawcy o dokładniejsze fotki przodu bo łatwo "zjechać" autko siedząc sobie przed monitorem z kawusią ;) itd. niż dokładnie obejrzeć autko na żywo i wyrazić rzeczową opinię.

P.S. Coraz bardziej podoba mi się "przed lift-owy", zewnętrzny M-Pakiecik ............ w czarnym "turasku" byłby w sam raz :) .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bardziej wyglądają na po lift-owe "kwadraty" niż przed lift-owe "kółeczka" (a omawiany samochód to teoretycznie przed lift).

może to akurat różnie było bo ja mam polifta i kółeczka.

ale to "tylko" kompakt więc może się różnić :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wciąż czekamy na VIN :!:

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pisałem maila z prośbą o podanie VIN, niestety nie uzyskałem odpowiedzi.

Myślałem że ktoś może po samych zdjęciach coś zauważy...

To zadzwon dosprzedajacego, niech Ci poda. A jak nie zechce to daj spokoj sobie z tym autem :?

pozdrawiam

Paweł