Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wystawił gość taką sztuke jak ją oceniacie

http://otomoto.pl/bmw-325-325i-C23536681.html

Napisałem bo słabo widać na tych zdjęciach pogadałem na gg i tak mam takie zdjęcia

http://imageshack.us/f/204/zdjecie4ad.jpg/

Jeszcze posiadma to co on dostał z serwisu

http://www.uploader.pl/?d=4F78A1B02

Troszkę cena duża

Dowiedziałem się tak za 2 tys km dolewka oleju około 200 ml jaki olej jest zalewany ma się dowiedzieć bo ma jakiegoś mechanika który to mu robi.

Jest problem z kluczykiem bo nie otwiera i nie zamyka nie zawsze mówi coś o baterji w nim czy akumulatorku że do wymiany.

Generalnie samochód sprawny i jeździ bez wkładu bez rdzy.

Wiem też że były wymienione lampy na dymione dołożone radjo to navi i system harman kardon

Spalanie LPG max 13 litrów normalnie 11.

I coś tam z szperą mi tłumaczył że na 40 % ale nie kumam heheheheeh

Oto rozkodowany VIN

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAV31070FX00744

Kod typu AV31

Typ 325I (EUR)

Typoszereg E E46 (4)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M54

Pojemność skokowa 2.50

Moc 141

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)

Tapicerka STANDARDLEDER/GRAU (N6TT)

Data prod. 2000-10-16

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S715A M AERODYNAMIKPAKET Pakiet areodynamiczny M

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S772A INTERIEURLEISTE ALU BLACK CUBE Listwy wewnętrzne Alu Black Cube

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S788A M LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. indywid.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH/BETRIEBSANL./SERVICEHEFT Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Siemka

Gdyby w tytule znalazły się jeszcze vin a dokładnie 7 znaków to był by wypas.

Co do autka :

- przed-lift robiony na po-lifta;

- samochód ewidentnie dopieszczany pod gust właściciela;

- jeśli opis jest zgodny ze stanem faktycznym to cena przynajmniej według mnie zrozumiała..

Opublikowano

Gościu pisze, że jest osobą prywatną i sprzedaje samochód, który był dla niego oczkiem w głowie, a nie wie jaki olej ma zalany??

Ogólnie połowa tego ogłoszenia to wygląda, jak by to był wklejony email od poprzedniego właściciela, który może faktycznie dbał o auto. Takie odnoszę wrażenie.

Zresztą auto moim zdaniem zrobione kompletnie bez gustu, dołożyć do tego LPG i już się rysuje obraz właściciela... Ale może się mylę.

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano

Żaden. Musiałbym jeszcze spojrzeć na Twoje auto. Nie mam nic przeciwko LPG.

Natomiast faktem jest, że często tuning w złym guście + LPG w parze, to domena osób zupełnie nie dbających o samochody tylko o przysłowiowe błyśnięcie pod remizą i jedynie to miałem na myśli. I napisałem, że może się mylę, więc proszę o niełapanie za słowa.

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano
Tuning w złym guscie rozumiem bo to widać, ale co tu ma do rzeczy LPG. Czy to samo idzie w parze z silnikiem benzynowym lub dieslem. Nie bardzo rozumiem jakie masz intencje, podkreslając tylko ten rodzaj paliwa. Gdybyś podszedł do tematu ogólnie, to nawet bym się nie odezwał. :D
Opublikowano

Czy tam siedzą zegary od emki? W dodatku z wersji angielskiej? Oraz zwykła kierownica obszyta i z dołożoną po chamsku lerą od tejże samej emki (średno pasującą do starych elementów zresztą)?

Jeśli tak, to rozumiem przeszczepy na żywioł, ale nie za taką cenę.

Z opisu to sam nie wiem, z czego się bardziej śmiać. Czy z pełnej prawdziwej opcji, czy z po lifcie, czy może z pełnego m-pakietu wraz z kierownicą. Ogólnie auto poskładane, teraz tylko zdecydować, czy takie nas interesuje. Mnie nie.

Opublikowano

Moim zdaniem wkładanie do BMW LPG to profanacja tej wspaniałej marki :( jak kogoś nie stać na zalewanie to niech sobie kupi taki samochód na którego utrzymanie go stać.

Natomiast odnośnie tej sztuki tak jak napisałem na wstępie dla mnie to auto już jest skreślone przez LPG. Samochód wygląda na zadbany z tych kilku zdjęć poniżej natomiast te zamieszczone w aukcji to jakaś pomyłka... :mad2: chce kupić samochód a nie krajobraz.. felgi to porażka oczywiście to kwestia gustu ale bez przesady..i uważam, że cena za wysoka minimum o te 5 tys. Podsumowując jeżeli jesteś poważnie zainteresowany samochód trzeba zobaczyć na żywo i koniecznie do sprawdzenia na serwisie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jakiś pseudoartysta robił te fotki.

nic nie widać.

a ten skan z serwisu z przed dwóch lat że pięć lat wcześniej miał 80 tysi to tylko do podcieru można użyć.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
ARDIN, a wiesz, że Niemcy sami "profanują" swoją markę? A trudno ich podejrzewać o braku gotówki na "zalewanie" benzyną Twoja niechęć do LPG, ma w tym momencie charakter wyłącznie ostentacyjny. To paliwa w Niemczech nie służy wyłącznie do tańszej eksploatacji.
Opublikowano (edytowane)

heheheh dzieki za tak obfitą wypowiedź no trochę drogo chce a co do samochodu zadałem mu mnóstwo pytań hahahaha własnie odnośnie zegarów chyba są z M3 z wersji UE i czy przerabiał przód zobaczymy co powie a z tym olejem też to zapytałem "wkońcu wiesz jaki lejesz czy nie bo kto jest włascicielem przecież nie ja"

A i dla mnie w sumie liczy się wyposażenie a najbardziej stan techniczny to że kiera czy lewarek zmienione albo dodane coś ważne że ori i byle by dobrze zrobione jak nie składane z dwóch hehehehe pewnie jak bym kupił też bym sobie wymienił pare rzeczy

Edytowane przez IFrIT_86
Opublikowano
Zapytaj też o ą kierownicę. Przecież ewidentnie nie pasuje lera do reszty. Taka rzeźba u fanatyka marki?
Opublikowano
nie marnuj czasu chłopie zostaw to ścierwo w spokoju, tym bardziej, że sprzedawca to kliniczny debil - nie wie jaką oliwę ma, nie wie czy ma polifta czy przedlifta, dał 3 fotki, o instalacji LPG też pewnie napisze jak się go spytasz "sekwencja najlepsza za 3.000 zł zakładana"...
Opublikowano
dokładnie chlopaczek ma 20 lat tata mu kupiła samochód hahahaha a jak spytałem o instalacje to brc jakie wtryski nie wie mało co wie hahahaha
Opublikowano
BRC to ogólnie dobre instalacje, ale musiałby wiedzieć jaki to model, no i samemu trzeba sprawdzić jak to działa. Inaczej nie ma sensu się bawić w LPG. Ale, jak już sam stwierdziłeś, pora zmienić obiekt zainteresowań.
Opublikowano
No będę szukał dalej choć mało tych buń jest jakis fajnych ja generalnie do LPG nie mam nic aktualnie mam samochód gorszej jakości ale 6 lat nim jeżdze i ani z istalacja ani z silnikiem nic sie nie działo i tak jest do tej pory a instalacja II generacji hahahahah to te IV to już niezły wypas a jak widzicie ceny paliw idą w góre
Opublikowano

Stary nie ma wyobraźni, a młody gustu.

IFrIT_86 szukaj jakiegoś normalnego egzemplarza