Skocz do zawartości

(E61)520d M4 T2 problem z Navi.-level system control failure

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
leve system control failure caly tyl samochodu podniesiony jest do gory!!!! prosze o pomoc :) Edytowane przez marta77
  • Moderatorzy
Opublikowano
Popraw temat na czytelny, następnym razem nie będę prosił...
Opublikowano
jestem tu 1 raz, nie umiem uzywac kodow itp.,

zrób tak--E61 M47N2 Problem z Navi.i podaj komunikat jaki wyswietla

swoją drogą kruk203 ma dzisiaj kiepski dzień chyba :mrgreen:

Opublikowano
jestem tu 1 raz, nie umiem uzywac kodow itp.,

zrób tak--E61 M47N2 Problem z Navi.i podaj komunikat jaki wyswietla

swoją drogą kruk203 ma dzisiaj kiepski dzień chyba :mrgreen:

dzieki :) :cool2:

Opublikowano
Witam

Bez diagnozy inpa/ dis sie nie obejdzie.

a co to jest dokladnie??? i czy to kosztowne??? ;)

wiem, ze moje auto bylo podlaczane pod komputer i nic nie wykazalo, a komputer pokazuje mi caly czas ta informacje!! tyl jest podniesiony caly czas, a mechanik powiedzial, ze to moze byc pampa albo zawory :(

Opublikowano
Witam

Bez diagnozy inpa/ dis sie nie obejdzie.

a co to jest dokladnie??? i czy to kosztowne??? ;)

wiem, ze moje auto bylo podlaczane pod komputer i nic nie wykazalo, a komputer w aucie pokazuje mi caly czas ta informacje!! tyl jest podniesiony caly czas, a mechanik powiedzial, ze to moze byc pompa albo zawory :(

Opublikowano
To kiepski mechanik, trza by było zrobic testy itp.

Ciekawe czym sie podlaczyl?? Znając życie jakimś tanim uniwersalnym syfem.

tego to nie mam pojecia czym on sie podlaczyl :) dzieki za wiadomosci, bede szukala drugiego i mam nadizeje, ze z odpowiedznim sprzetem ;)

Opublikowano
Lepiej powiedz z kad jesteś, moze znajdzie sie ktoś kumaty z forum.

Londyn - Sutton UK ;)

moze znajdzie sie dobry mechanik z tych okolic!!???

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
System Nivo to ciekawa zabawka sam posiadam taką i musze powiedzieć jak koledzy wyżej że bez diagnozy INPA DIS do niczego nie dojdziesz.W tym pierwszym mozesz sprawdzić manualnie cały system aktywując sam kompresor i pokolei mozesz rególować każdą ze stron.Masz tam opcje zakupowe czyli dupcia do góry no wiadomo bagażnik czeka na ciężar,ustawienie standardowe i niskie sportowe położenie ale wracając do problemu dziwi mnie że tył Ci poszedł do gory bo zazwyczaj jak coś jest nie halooo z Nivo to raczej [BAD] siada na ziemi padnięta pompa,przetarty wąż od poduszek czy sama poduszka.Ktoś musi to obejrzeć też wizualnie i okaże się co jest grane.Powodzenia i napisz co się działo tak dla innych
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
I jak, udało sie to zrobić? Ja mam w swojej taki problem, że jak bardziej załaduję tył to też wyskakuje komunikat. Auto jest w górze ale najwidoczniej nie dopompowuje się na tyle ile powinien
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jeszcze nie wiem. Dokupilam na razie tylko zawory, czekam na dostawe i do mechanika, wtedy zobaczymy, czy to tylko zawory czy trzeba wymieniac pompe:) odezwe sie , pozdrawiam !!!
Opublikowano
no daj koniecznie znać kolego. U mnie co jakiś czas wyskakuje komunika LEVEL SYSTEM CONTROL FAILURE i wydaje mi się że tył samochodu jest oraz niżej.... Czasem jest tak że wysiądę, jadąc sam, zaknę auto a NIVO pompuje jeszcze z jakieś 10-15 s i się wyłącza z charakterystycznym pssssss.....