Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze cos z wczoraj.... przeszedlem na ciemna strone...

http://images64.fotosik.pl/567/cf119794f669f5c1m.jpg

• Odpowiedzi 462
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hmm ? Ciemniesze światełko ? Niech zgadnę ..... "szprejem" :mrgreen:

Edit. taką rurkę to bym sam wyspawał :8)

Ile masz cali koła ? 18" ?

swiatelka folia oracal

kola 18"

rure spawaj ;) ona tylko pomaga :) lzejsza i fajna :P jutro dzwonie do rm motors i spytam co i jak z poprawkami tej rury. wg mnie sporo zabawy bedziesz mial z kolnierzem do mocowania przy dmuchawie. ale dla chcacego nic trudnego.

Opublikowano
kupilem dosc sporo bo chcialem cale lampy zrobić. ale brzydko to wygladalo i zrobilem tylko wsteczne i kierunki wielkosc kartki a4 wystarczy zrobilem tez kierunki na blotnikach.. jeszcze przednie lampy po liftowe (ciemny srodek) chodza mi po glowie..
Opublikowano
nie obraź się ale chyba też sobie taki performacne zapodam fajnie to wygląda
BOKIEM ALBO WCALE...
Opublikowano
smialo.. ;) zakladaj... wyjmowac lamp nie trzeba ale na stole o wiele lepiej docina sie ta folie ;)
Opublikowano
cykne dzis zdjecie ale zastanawialem sie nad zamiennikami tez bo za grosze są dymione..
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Tak mam garetta

co do odczuc.... Smierdzi jak z jelcza :)

Ale slychac pieknie dmuchawe i troche mocniej ciagnie na gorze dol ciezko ocenic bo automat.

Warto!

Opublikowano
Jutro popołudniu włączę inPe. Na liczniku nie pojawiło Sie nic. kopci tak jak kopcil oprócz zapachu same plusy. Może wytrwale jeszcze środkowy tłumik
Opublikowano

teraz juz moge powiedziec dokladnie co i jak. wlasnie testowałem gadzine :)

na drodze rano jest pusto wiec pociagnalem 3x pod 220.... wiecej nie wolno bo opony tylko do 200!!

czas oczekiwania na ciąg zmniejszył sie drastycznie chyba o polowe ;)

głośność w samochodzie bez różnicy na zew. słychac kolo rury ze cos jest inaczej :)

kopcenie..... o dziwo tez spadło.. wczesniej jak jechalem kawalek powoli a pozniej wcisnałem w podłoge to walił sadza przez 1 sek jak wariat teraz mniej. obserwowałem w tunelu pod katowicami :)

dynamika na spory plus... nie spodziewałem sie takiej zmiany.

rozmawiałem z tunerem.(dynosoft aligator) powiedział ze nie ma potrzeby robienia remapu.

hamownie zalicze jak porobie jeszcze pare rzeczy... ;)

IDZIE PIEKNIE !!!

i cos o czym zapomnialem a ważne.... SMIERDZĄ TE SPALINY OKROPNIE !!!!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ze przestal kopcic to normalne bokata miales zawalonego juz,nie zgodze sie ze nie trzeba nowej mapy,mialem z 15 motorow i nigdy sie nie obylo bez nowej mapy zawsze u ratka robilem...

Powiedz mi co z ta sonda?

Opublikowano
wolnossący obowiązkowo bo zmieniasz cisnienie po stronie wydechu a to wszystko zmienia.... tu za wydechem jest turbo a to calkowicie zmienia postać. co do remapu to są slowa goscia który zna sie na rzeczy i robi to od wielu lat. pozatym dla niego remap to kasa... poczytaj opinie o aligatorze... to nie jest jakis leszcz ktory dorwal jakis program i wydaje mu sie ze wie co robi... wroce do domu podlacze inpe i sprawdze jak tam parametry...
Opublikowano

nie wiem czy masówke hamuje sie 6 razy.... i 5 razy poprawia mapy zeby uzyskać plaski moment.... moje auto bardzo ladnie potraktowal i ten program bardzo dobrze sluzy mojej sztuce ;)

wg 3 zródel w naszym przypadku nie ma problemu z sondą.

sonda jest włożona w oryginalne miejsc w downpipe. u nas tez jest przed katem. ocenie co w inpie pisze..... poza tym nie jestem pierwszym który ma downpipe w aucie ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

NO wiem ze nie jestes pierwszybja w audi w klekocie mam juz od dwoch lat

A powiedz mi bo piszesz ze dwie str wczesniej cos nie paswoalo i w rm przerbiali co bylo nie tak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

m pakietowa kierownica obszyta alcantara z czerwonym paskiem i czerwona nicia... na pokladzie ;)

galka i mieszki.. rowniez w alcantarze z czerwona nicia ;)