Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przepraszam z góry za OT,ale tego ku..a się czytać nie da,ty to wszystko piszesz serio,czy sobie bekę kręcisz z forumowiczów.Dej se spokój człowieku z tymi mądrościami.

Jak najbardziej poważnie piszę.

Nie każdy nadaję się na kierowcę i ja rozumiem kolegę.A X6 jeszcze nie mam więc w sprawach technicznych nie ma co pisać,ale jestem tak podniecony zakupem tego auta że nie wytrzymam do sierpnia nic nie pisząc.

Opublikowano
Poprosimy, administratora by w miare czasu :) prześledził wątki tych "tutaj" najaktywniejszych oraz ile razy zamykał i wątki i może jakieś wnioski sie pojawią....dla dobra innych użytkowników.
Opublikowano
Sąsiad jak jeszcze nie miał Porsche Panamery Turbo to jezdził bardzo starym chevroletem jeszcze na starych czarnych blachach nie PL nie EU a teraz takie auto więc sobie myślę niezły skok jakościowy też taki zrobię to nie jest wyssane z palca takich ludzi jak ja jest wielu co pomykają starymi brykami i nagle kupują drogie luksusowe fury. I nie musi to oznaczać TotoLotka tylko zaradność w życiu.
Opublikowano
....ale jestem tak podniecony zakupem tego auta że nie wytrzymam do sierpnia nic nie pisząc.

Ale możesz spróbować pisać na temat = chwalić się oczekiwanym autem, pytać się o jakieś pierdoły, martwić się o koszta utrzymania... A te Twoje opinie o własnej żonie, sąsiedzie i starym samochodziku to na Naszej Klasie.

A na wstrzymanie/niewytrzymanie to Stoperan.

Opublikowano
....ale jestem tak podniecony zakupem tego auta że nie wytrzymam do sierpnia nic nie pisząc.

Ale możesz spróbować pisać na temat = chwalić się oczekiwanym autem, pytać się o jakieś pierdoły, martwić się o koszta utrzymania... A te Twoje opinie o własnej żonie, sąsiedzie i starym samochodziku to na Naszej Klasie.

Znalazł się mędrzec dobrze zapytam niech już będzie jak z kosztami utrzymania,ubezp,paliwo,opony,serwis itp. co są chętni do pomocy czy tak jak wcześniej będziecie tylko jechać po takich jak ja.

Masz coś przeciwko starym samochodom teraz to liczy się tylko rocznik prawda nie ważne jaki segment nie ważne jest to że o auto dbałem jak o własne dziecko regularnie serwisowałem w cale się nie psuło tylko ci co mają droższę lepsze drwią z tych co mają tanie bo co niby gorsi ludzie gorsze społeczeństwo wyprzedzanie mijanie tylko szpan i nic więcej jak będę miał X6 to przynajmniej ja będę się zachowywał kulturalnie na drodze i będę się pozwalał się mijać takim autom jak Ciquecento czy Matis przynajmniej będę miał frajdę że ci ludzie będą się cieszyć że wyprzedzili drogie auto.

Opublikowano
Znalazł się mędrzec dobrze zapytam niech już będzie jak z kosztami utrzymania,ubezp,paliwo,opony,serwis itp. co są chętni do pomocy czy tak jak wcześniej będziecie tylko jechać po takich jak ja.

Masz coś przeciwko starym samochodom teraz to liczy się tylko rocznik prawda nie ważne jaki segment nie ważne jest to że o auto dbałem jak o własne dziecko regularnie serwisowałem w cale się nie psuło tylko ci co mają droższę lepsze drwią z tych co mają tanie bo co niby gorsi ludzie gorsze społeczeństwo wyprzedzanie mijanie tylko szpan i nic więcej jak będę miał X6 to przynajmniej ja będę się zachowywał kulturalnie na drodze i będę się pozwalał się mijać takim autom jak Ciquecento czy Matis przynajmniej będę miał frajdę że ci ludzie będą się cieszyć że wyprzedzili drogie auto.

Więc przestań się wreszcie tłumaczyć i dalej pisać o innych samochodzikach, bo to tutaj nikogo nie obchodzi. Zacznij pisać o X6 bo taki jest właśnie tytuł tego Forum.

Opublikowano

Więc przestań się wreszcie tłumaczyć i dalej pisać o innych samochodzikach, bo to tutaj nikogo nie obchodzi. Zacznij pisać o X6 bo taki jest właśnie tytuł tego Forum.

Dobra ile pali twoje 5.0i czy dużo jezdzisz km rocznie,ile osób wozisz czy masz jeszcze jakieś inne auta czym jezdziłeś poprzednio nie wiem, gdzie kupiłeś swoją x6 ile dałeś zł czy jesteś w stanie na te pytania odpowiedzieć.

Opublikowano

Słyszałeś o interpunkcji?

BTW. "Zniszczyłeś" mi topic'a, ale nie szkodzi, podoba mi sie :mrgreen:

Cool story Bro, keep going :cool2:

Hmmmm
  • Moderatorzy
Opublikowano

Musiałem zakończyć "osobiste wycieczki" i łamanie regulaminu przez ban dla jednego ze słynnych kolegów.

Polecam lekturę "Regulamin Forum" gdzie dokładnie jest określone jak piszemy i tytułujemy posty!!

Proszę nie wdawać się w głupie dyskusje oraz nie cytować posta który znajduje się bezpośredni nad pisanym.

Opublikowano
Dobra ile pali twoje 5.0i czy dużo jezdzisz km rocznie,ile osób wozisz czy masz jeszcze jakieś inne auta czym jezdziłeś poprzednio nie wiem, gdzie kupiłeś swoją x6 ile dałeś zł czy jesteś w stanie na te pytania odpowiedzieć.

Nareszcie na temat więc uprzejmie odpowiadam:

pali średnio 20 (kiedyś udało się na komputerze zobaczyć 16 ale to przymusowo ciągnąłem się 100 - 120 km/h czyli jak smród za wojskiem

rocznie jeżdżę +/- 20.000 km

jeżdżę sam albo z żoną albo z dwoma synami albo z żoną + synami, czasami trafi się jakiś gościu...

mam (albo raczej moja żona ma) E63

ile dałem... dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, kupiłem od hanlarza w Poznaniu

wczesniej miałem wiele BMW, przed X6 było X5 E53 4.6i

Starczy ?

Opublikowano

Macznik - dużo, nawet bardzo dużo pali, ale to zalezy od nogi.

Nawet myślałem nad 35i albo 50i z naciskiem na to pierwsze, ale w naszym pięknym ropą płynącym kraju, benzyn jak na lekarstwo.

Na alledrogo jest raptem 10 egzemplarzy na Polske - czarne w benzynie w przedziale 200-250k

Hmmmm