Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyposażenie

Dane pojazdu

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Dummy-SALAPA

S203A ALLRADSYSTEM Napęd na cztery koła

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S386A DACHRELING Reling dachowy

S402A PANORAMA GLASDACH Dach panoramiczny elektryczny

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S4ABA EDELHOLZAUSFUEHRUNG NUSSBAUM WURZEL Wer. dr. szlach. korzeń drzewa orzech.

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S886A HOLLAENDISCH/BETRIEBSANL./SERVICEH. Instrukcja obsługi, jęz. holenderski

S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatyczne ryglowanie prz ruszaniu

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S2CYA LM RAEDER STERNSPEICHE 158 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 158

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Opublikowano
Auto według sprzedawcy jest sprowadzone z Belgii, natomiast wszystko wskazuje na wielonarodowy rodowód. Nie sądzę, żeby w Belgii samochód miał jakąś historię. Poproś o skan ks, poczytamy, zobaczymy.
Opublikowano
Jeśli z Belgii to niech sprzedający pokaże carpass. Jeśli np. zgubił w podróży :mrgreen: to odpuszczaj.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Myślę, że kolegę szkoda fatygować. Podali żeby przed wizytą do nich zadzwonić, więc auta może nie być na miejscu :duh: W opisie nie ma słowa o serwisowaniu i ks prawdopodobnie więc jej nie ma.
Opublikowano

A co się miało stać z felgami? Właściciel sobie zmienił na wg. ładniejsze i tyle.

Wszędzie teorie spiskowe.

BTW. po zdjęciach widać, że są robione za granicą, także wg. mnie auto do sprowadzenia, dlatego też proszą o kontakt.

Opublikowano
jak nie ma książki w aucie które ma niby 140000 to w jakim ma być :duh: Warto zapytać co się stało z oryginalnymi felgami

Jakoś o ks nic nie wspominają, zwłaszcza, że jak jest to powinni się pochwalić. Nie jest to reguła, ale należy do dobrego tonu :D

Opublikowano

jeżeli wymienił na chinczyki to trochę dziwne, z kolei jak na oryginały to cena tym bardziej dziwnie niska (po tych zdjeciach to wogle ciezko cos zobaczyć). Przejrzyj sobie kolego poprzednie "okazje" z Radomia to sie przestaniesz dziwić tym teoriom spiskowym tym bardziej że to auto od żyda.

Poza tym przycisk PDC powinien być jako drugi na tej listwie, w tym miejscu jeszcze nie widziałem, ale to też pewnie teoria spiskowa.

Opublikowano
Czyli na e91 w benzynce w PL nie ma szans szukam już 3 miesiąc dodam ze nie szukam okazji cenowych szukam dobrego auta 2006-2007 ale lipa :duh:
Opublikowano
Jeśli nie szukasz "igiełki" z allegro to sugeruję szukać za naszą zachodnią granicą.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

A moim zdaniem warto chociaż wykonać telefon.

Może jest ktoś z Radomia i zna firmę?

Z tego co widać po otomoto handlują głównie ciężarowymi także może warto się dowiedzieć co i jak z tym autem

56 koła netto za 5-letnią trójke w benzynie to chyba nie jest jakaś super atrakcyjna cena...

Opublikowano
Warto nawet jechać, z dwóch powodów. Jeżeli jest to perełka, to zaświeci się kaganek światła w mrocznym tunelu historii samochodów z Radomia. Lub drugi powód, żeby zamknąć raz na zawsze temat normalnych aut z tego miasta.
Opublikowano

ja nie widzę tam ceny netto, ale może niedokładnie pacze :)

a moze warto kupic igielke z allegro za 40k dolozyc te 20k zrobic jak nalezy i wtedy miec lux furke :roll:

lux to niewiem, ale unikat na pewno zobacz najpierw co niektóre Zenki wyprawiają w stodołach to może zmienisz zdanie. Ćwiartki, połówki co chcesz. Z tymi autami z Radomia to historia podobna do tych z Usa niekombinowanej nikt nie widział, a jak widział to tylko wyjątek potwierdzający regułę.

adalbert ciekawe czy Ty byś pojechał do Radomia jakbyś miał powyżej 200 km, ja bym nie zaryzykował.

Opublikowano
Po pierwszych trzech wyrazach z mojego postu, zapomniałem dodać ikonę :mrgreen: To oczywiscie była czysta retoryka.Zeby jechać do Radomia oglądać jakiś samochód, to musiałbym byc kompletnie pijany i w dodatku związany.
Opublikowano
Koledzy temat chyba do zamkniecia dziękuję za wypowiedzi i proszę o wiecej jak cos sie trafi chyba ze bedziecie wiedziec o jakiejs porzadnej e91 w benzynce to prosze o kontakt z góry dzięki :cool2: