Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

http://otomoto.pl/bmw-325-ti-C23184139.html

czy maska, która wchodzi na przedni lewy, mniejszy klosz może sugerować jakieś zdarzenie drogowe? O bez wypadkowości auta nie jest nic wspomniane, a przeglądałem sporo zdjęć innych modeli i tego nie zauważyłem. Oglądał ktoś może? Widziałem sporo wyświetleń, więc może ktoś się skusił.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sam sobie odpowiedziałeś :cool2: zdarzenie drogowe miało miejsce, a jeśli chodzi o przebieg to pewnie po tym zdarzeniu stał min. 5 lat dlatego taki skromny :duh:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Kolego jak Masz nie daleko to chociaż mierniczek w dłoń i na oględziny.

Sugerując się tylko zdjęciami to autko może być przykładem jakiego stanu technicznego i jakości napraw powypadkowych unikać ...........

P.S. Swoją drogą ten szkrab to musi być niezły przecinak z tym silnikiem :mrgreen: .

Opublikowano
Dziękuje za zainteresowanie, aż tak blisko nie mam, żeby samemu jechać oglądać, dlatego też liczyłem, że może już ktoś był. Kompaktu nawet wcześniej pod uwagę nie brałem, ale ten wydał się wyjątkowo wdzięczny dla kierowcy. Sądzę, że poszukam czegoś podobnego nawet pomimo niezbyt udanych lamp przednich. W sumie prowadząc i tak ich nie będę widział =). A orientuję. się ktoś czy można zaadaptować lampy zwykłe od e46 do kompaktu i ew. z jakim kosztem to się wiąże?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

przebieg ściemniony to dwa, poza bitym przodem.

lampy raczej duży koszt.

przecież trzeba zrobić adaptację całego przodu błotników i maski od sedana/coupe.

ciekawe czy maska na długość pasuje.

ogólnie to chyba spora rzeźba by była.

kolor świetny + silniczek konkretny 7 do setki i 240/h leci :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały