Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam

po wymianie amortyzatorów (kupiłem jakieś tańsze)zaczęło mnie ściągąć w prawą stronę pojechałem ustawić zbieżnośći okazało się ze mam zły kąt z lewej strony i teraz w każdej stacji diagnostycznej mówią mi ze nie można ustawić kątów i wyprzedzenie zwrotnicy,mam pytanko czy wartosci ktore mam sa na zdjeciach mogą świadczyć ze może mnie ściągać w prawą stronę i jak w końcu jest z tymi kątami można ustawić je czy nie,i czy może ktoś zna jakiś dobry zakład z kujaw

pozd

http://img651.imageshack.us/img651/277/dsc09685gp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez benek422
Opublikowano
kolego kto ci wymieniał amorki?? Kąt koła jest stały chyba że był dzwon kiedyś, na poduszcze amora masz wypustke która wchodzi w kielich, możliwe że ci ktoś odwrotnie założył poduszke z której strony, wypustka z każdej strony powinna być od strony komory silnika jeżeli się nie myle. Jeżeli to nie to trzeba ściąć tą wypustke i wtedy ustawiać kąt koła.
Opublikowano
Ktoś Ci żle amorki powkładał ! Jedż tam gdzie ci robili niech poprawiają! GWARANCJE MASZ ?

zedrze opony szybciej niż myslisz a szkoda

Kolego niewiem kto to robił ale wydaję mi się ze się tego technicznie nie da zrobić no chyba że :shock: :D Amor jest prawy i lewy jak byś inaczej włożył to by łącznik stabilizatora nie pasował, myślałęm że może z poduchą coś pokręcili albo sprężyne że założyli ale nie wiem czy sprężyna odpowiada za kąt koła