Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie oryginalny Mpakiet, moim zdaniem cena za wysoka jak za to wyposazenie.... ciekawy jestem tez tych łopatek przy zwyklej skrzyni biegow :D
Opublikowano
Skóry "wysiedziane" na znacznie więcej niz podany przebieg ...
Opublikowano
Skąd wiesz, że mpak nie ori? Co masz na myśli pisząc o łopatkach przy "zwykłej skrzyni biegów"? Jak powinna być.... magiczna :mrgreen:

w konfiguracji z lopatkami jest inny joystick zmiany biegow, jest prosty i troszeczke masywnieszy

Opublikowano
Brakuje podstopnicy od m-pakietu ale może kolega luko32 wypatrzył coś więcej.

tak owszem, nie ma podstópki od m-pakietu, a po drugie autko zwyczajnie stoi za wysoko, czyli nie ma tez takiego zawieszenia jak powinien miec fabryczny m-pak

http://otomoto.pl/bmw-530-full-opcja-polecam-C22778077.html

tutaj macie podobna sytuacje, tylko ze 530d, m-pak tez dokladany, 2009 rok, a cena nie az tak zaporowa, mysle ze sprzedajacy oddalby ja za 100tys bo stoi juz dosc dlugo...

Opublikowano

MOD: przeczytaj regulamin, zwłaszcza część o cytowaniu poprzedzających wiadomości.

Masakra.Szukam już tyle czasu,że zaczynam mieć dość BMW :/.

Opublikowano

Chcesz wydać 140 tys na stare auto ?

Zastanów się czy nie lepiej wziąć nową, piękną Trójkę (F30). Już 200 tys wystarczy na dobrze wyposażone 328i, które naprawde świetnie chodzi. Nie mówiąc o tym, że masz gwarancje , pakiet serwisowy i aktualny model, któreg utrata wartości jest mała.

Opublikowano

MOD: przeczytaj regulamin, zwłaszcza część o cytowaniu poprzedzających wiadomości.

Utrata wartosci jest mala? Za rok taka uzywana trojke kupisz pewnie za 150tys. Wiadomo przeciez, ze nowe auta nakbardziej dostaja po dupie, wiec za bardzo nie wiem skad u Ciebie takie stwierdzenie, ze utrata wartosci jest mala, zreszta nie ma co porownywac 3 do 5, trojka w mojej opini jest poprostu za mala, czuje sie w niej jak w jakims karmniku;)) owszem jest ladna, ale radosc z jazdy musi byc przede wszystkim:)) 535d w e60, to super auto o warte nawet tych 130-140tys w super wyposazeniu i realnie malym przebiegiem, ale napewno nie ten egzemplarz z allegro..