Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W środku jak i na zewnątrz auto idealne, nie ma się do czego przyczepić. Edytowane przez seba.et
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Przenoszę we właściwe miejsce. Ogarnij trochę strukturę forum.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Tu wszystko ok chyba. Przynajmniej nie jest to anglik :norty: Najlepiej wrzuć link do aukcji czy zdjęcia jakieś. A jak się zdecydujesz to na twoim miejscu zabrałbym ją do ASO żeby rozgrzebali i powiedzieli co o tym myślą. Uwierz mi że nawet jeśli wydasz 4-5 stów to jest nic w porównaniu do kosztów w jakie się możesz wpakować. Jaka cena z ciekawości? Domyślam się że nie mało
Opublikowano
Czemu w 14-dniowym aucie wymieniano już sprężyny (łożyska i amortyzatory)? No chyba, że źle coś czytam... Przednie wahacze 2 lata później już. Ciekawe...
Opublikowano
Jeśli kupię to z pewnością będę zaglądał tutaj częściej. Cena 17tys. plus opłaty i rejestracja. Zastanawia mnie ten przebieg, nie wiem czy to dużo czy nie jak na to auto.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a turbina 2X czemu?

może ta historia jakaś pomylona?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Gdzieś wyczytałem że ten model miał problem z turbiną, szybko padały. Ponoć problem tkwił w sofcie, może tutaj podobna historia, przy drugiej wymianie grzebali coś z DDE.
Opublikowano
Gdzieś wyczytałem że ten model miał problem z turbiną, szybko padały. Ponoć problem tkwił w sofcie, może tutaj podobna historia, przy drugiej wymianie grzebali coś z DDE.

no ale tu minęło 5 lat czyli chyba cos innego niz soft :norty:

Opublikowano
Przeciez to jest Compact, z 2001r nie jest już tyle wart, chyba ze stan jest po prostu idealny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a cena jaka?

zdjęć nie wrzucasz, może sam sprzedajesz :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli kupujesz? Szalone to wnętrze, ta skóra i drewno :shock:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Jeżdżący dom uciech :D :cool2: Me gusta! Tzn kolorki gusta. Bo reszta (kompakt, dyszel) to nie nie. Ale kolorki pierwsza klasa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe dla każdego coś dobrego :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

śmiać mi się chce, że przy przebiegu niecałe 300 tys km było 2 razy turbo wymieniane. chyba kolo bączki kręcił.

turbo nie wadliwe przy normalnej exploatacji nie ma prawa się wysypać nawet z przebiegiem 1mln km. w tym modelu silnika była wada fabryczna jesli chodzi o turbo do połowy 2003 roku. pózniej zmienili turbo i soft, czyli po wymianie nie powinno być problemu, no chyba że zjebali w serwisie albo właściel arabo-turek katował auto.