Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja do zdjęć też często zakładałem stare blachy byle coś było więc wiesz...
PJ
Opublikowano
Ja nie widzę najmniejszego sensu zakładanie jakickolwiek blach na sprowadzony samochód. Jeżeli jest jakiś cel, to jaki. A w tym przypadku za fałszowanie numerów, a na takie wyglądają, to można się spotkać z prokuratorem.
Opublikowano

Przebieg moze byc krecony mimo ze pisze Historia serwisowa BMW ?? :(

A tak na marginesie bo w sumie ja zielony od 2002 byl lift tak ?? i co tam on obejmowal ??

Zdjecia to fakt przypucował no ale to chyba tez zadna zbrodnia ;p?

Opublikowano
to akurat zle porownanie dla mnie ;p sa ladne ktore i tak sie maluja. Byc moze i tu jest tak ( a przynajmniej chcialbym aby bylo ) ;p
Opublikowano
Przebieg moze byc krecony mimo ze pisze Historia serwisowa BMW ?? :(

Oj ludzie... na jakim Wy świecie zyjecie... :duh: Dopóki naiwnych nie brakuje dopóty będziecie oszukiwani.

Tak dla przykładu to powiem, że pracuję w jednym z ASO ale nie BMW i jak szukałem kiedyś auta to niejednemu historię sprawdzałem. I handlarzyk potrafił napisać, że pełna historia itp, nawet VIN podawał w ogłoszeniu :!: a auto było oczywiście kręcone. Pewnie chciał zagrać na psychikę, że jak VIN podaje to niczego się nie boi i przyszły kupujący nie będzie sprawdzał historii tylko uwierzy na słowo. A jak sprawdzi to będzie tradycyjne: "Panie ja nic nie wiedziałem ja już go takiego przywiozłem..."

Co de E46 specjalistą nie jestem, ale patrząc na własne doświadczenia z BMW i patrząc na fotel kierowcy w tym aucie to przebieg +100kkm. Bezwypadkowy to też raczej nie jest - lewy błotnik/maska jakoś słabo pasują. Zresztą 10 letnie auto z takim prebiegiem 100% bezwypadkowe :?: bądźmy realistami.

Opublikowano
samochód był serwisowany do 2007 w aso bmw już nie pamiętam ale miał około 150 tyś wtedy więc mało realne żeby przez ostatnie 5 lat prawie sie nie poruszał po drogach. Ja obstawiam około 300tyś. a reszta pieczątek w książce jak są to pewnie podróbki zrobione z kartofla przez sprzedającego . POZDRO
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

było już na forum x razy.

nawet ostatnio.

dlatego trzeba vin w tytule wrzucać :nienie:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.