Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko mnie chodzi o jak najmniejsze spalanie, wariatem drogowym nie jestem potrzebuję tylko miejskiego autka. A co sądzicie o przedostatnim?
Opublikowano
Wiem, że ostatni jest najlepszy, ale 10.000 zł to trochę za dużo jak na compakta według mnie. Chyba będę zastanawiał się nad przedostatnim. Dzięki za pomoc.
Opublikowano
To znaczy, że jak ten ostatni rzeczywiscie okazałby się ok. to nie kupisz bo za drogo? Ale generalnie masz parcie, żeby kupić cokolwiek i z tych prezentowanych wybrałeś tańszą. Tylko żebyś nie musiał do niej dokładać tyle, że wyjdzie więcej niż 10tyś. Nie musi tak być, ale rzeczywistość poparta przykładami mówi, że tak najczęsciej bywa.
Opublikowano
Przedostatnia wygląda na zadbaną, ponadto nie każdy ma mnóstwo pieniędzy wolnych by je tak wydać. Niestety akurat musiałem obniżyć pułap z racji nieprzewidzianych wydarzeń. Nie uważam żebym miał parcie i kupował wszystko co ma znaczek BMW, uważam że jak na ten rocznik jest to cena adekwatna i dlatego sądzę, że może to być egzemplarz w miarę dobry (nie oczekuję tu niewiadomo czego) oczywiście bez sprawdzenia profesjonalnym okiem się nie obejdzie, nie mam zamiaru kupować kota w worku.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ten ostatni był już ze dwa razy.

po to w/g regulaminu ma być VIN w tytule żeby głupiego roboty nie robić i łatwo znaleźć powtarzające się zapytania.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Wg mnie najlepiej wygląda ten ostatni compact czerwony z m-pakietem.

Warto też zwrócic uwage że ten samochód posiada silnik 1,9 (taki sam jak w e46). On jest dużo silniejszy i elastyczniejszy od starszego 1.6.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Ten ostatni może i wygląda fajnie ale ma 280 tys przebiegu. Czy to dużo jak na 316?

Wg mnie przecietny przebieg jak na ten rok. Z kolei 102 tys km tak jak w kompakcie przedostatnim z 1996 roku to jakis cud. Ciężko w to uwierzyc. Auto z takim przebiegiem powinno wygladac jak z salonu. Raczej nie kosztowałoby tych pieniedzy, gdyby mialo taki przebieg udokumentowany w pełni.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...