Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje pojechać zobaczyć to auto z zamiarem kupna, jestem ciekawy waszej opinii na jego temat.

Link:

http://otomoto.pl/bmw-320-xenon-klimatyzacja-elektryka-C22709265.html#description

Od razu piszę z zapytaniem czy ktoś zna kogoś lub czy jest taka osoba na forum która ma możliwość sprawdzenia tego samochodu komputerem w Pułtusku ?

I nie pogniewał bym się jak byście napisali na co szczególnie zwrócić uwagę w tym modelu z tym silnikiem mam już kilka informacji co sprawdzać ale nigdy za dużo ;).

Pozdrawiam.

Opublikowano
Wygląda ok. szkoda że brak foto fotela kierowcy. Mała cena trochę jak dla mnie więc rodzynka bym sie nie spodziewał. Podaj vin to sprawdzimy co powinno tam być . Pozdro
Opublikowano

Napisałem e-maila z prośba o więcej fotek wnętrza właśnie a jutro zadzwonię jak nie odpisze bo wiadomo jak to z e-mailami bywa :) i od razu o VIN spytam i wam podeślę.

Jak tylko dostane VIN i zdjęcia podrzucę.

Opublikowano

za 13 koła to fajerwerków na pewno nie bedzie :)

jak masz blisko można podjechać ale na jakieś wyprawy powyżej 50km w jedną stronę bym się nie wybierał...

dziwnie jak dla mnie skomponowana wersja bo jest ksenon a klamki czarne poza tym brak fabrycznego radia i ta kierownica sportowa też mi jakoś średnio tu pasuje... Vin rozwieje wątpliwości :)

Przebieg oczywiście lala jak na 13 letniego diesla (wychodzi 15000km rocznie) :)

Opublikowano

Cena jest wyjątkowo niska (czasami im niższa cena tym niższy przebieg).

Zestawienie kolorystyczne jest trochę dziwne ale może ktoś tak to akurat skomponował w salonie - VIN powinien wszystko wyjaśnić.

Opony sprawiają wrażenie lekko zmęczonych - szczególnie z tyłu.

Na co musisz zwrócić uwagę? Na koło dwumasowe, kondycję wtryskiwaczy, turbinę, geometrię podwozia, zdrowe nadwozie, sprzęgło, zawieszenie (szczególnie wahacze) i elektronikę w ogólnym tego słowa znaczeniu.

O tym silniku i modelu było już chyba tysiąc tematów na Forum - warto je przewertować.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zastanawiająca ta cena :roll: przyjemne fotele ma i wszystkie szyby w prądzie :shock: daleko masz? Faktycznie trzyma się kupy wizualnie, może coś nie tak z silnikiem :? wnioskuję ze stwierdzenia stan bardzo dobry a nie idealny lub rewelacyjny :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

No i sprzedane.. trudno szukam dalej post do zamknięcia :mad2: .

Mam nadzieje na taka super aktywność w następnych postach bo na pewno napiszę :)!

Pozdrawiam.

Opublikowano
Napisałem e-maila z prośba o więcej fotek wnętrza właśnie a jutro zadzwonię jak nie odpisze bo wiadomo jak to z e-mailami bywa :) i od razu o VIN spytam i wam podeślę.

Zażądałeś coś, czego sprzedawca nie mógł spełnić, więc chwilowo samochód się "sprzedał"

Opublikowano

Zażądałeś coś, czego sprzedawca nie mógł spełnić, więc chwilowo samochód się "sprzedał"

Nie pytałem go nawet o VIN tylko e-maila wysłałem na którego nie odpisał zadzwoniłem i powiedziałem, że dzwonie w sprawie tego BMW i mi odpowiedział, że sprzedane więc sprzedane ;P a niczego nie żądałem od niego ;)

Jak wspominałem nie aktualne do zamknięcia.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak sprzedane gdy wisi na otoszroto?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
jak sprzedane gdy wisi na otoszroto?

Wisi ale sprzedane .. nie mnie się pytajcie dla czego :duh: