Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcia niewiele nam powiedzą raczej w tym wypadku.

Ogólnie samochód wygląda bardzo "świeżo" pod względem lakierniczym - pytanie tylko czy z przyczyn czysto estetycznych czy kryje się za tym coś poważniejszego.

Sprzedający nie zaznaczył opcji "bezwypadkowy", więc stawia sprawę uczciwie.

Skontaktuj się z właścicielem i zdobądź VIN.

Co do przebiegu to można gdybać w nieskończoność - wiadomo że coupe nie jeździ tyle co kombi E39 w dieslu u naszych zachodnich sąsiadów.

Silnik oczywiście wyczyszczony do zdjęć/sprzedaży - jednym to pasuje innym nie - większość osób znających się na rzeczy przedkłada "brud" silnikowy nad doznania estetyczne po otwarciu maski.

Na jednym ze zdjęć reflektory jarzą się w stylu "a la" ksenon - jeśli to dołożony zestaw to brakuje co najmniej spryskiwaczy i być może samopoziomowania.

Jeśli dobrze widzę to przednie szyby są przyciemnione (chyba że to złudzenie optyczne) - oby miały przepuszczalność większą niż 70% światła bo w przeciwnym razie dowód może zostać zatrzymany.

Ciekawy zestaw audio: mianowicie radio Alpine (nie Alpina jak stoi w ogłoszeniu) + głośniki H&K - interesujące czy został dołożony czy wyjechał tak z fabryki.

Szkoda że ktoś się nie pokusił żeby uzupełnić ten "M-Pakiet" o inną kierownicę, bo ta która jest obecnie pasuje jak kwiatek do kożucha...

Opublikowano
To auto jest wystawiane od kilku miesięcy. Dziwisz się że cena spada skoro nie ma chętnych?
Opublikowano
Chetni moze byli, ale na miejscu moze sie rozmyslili, bo to ze napisal, ze nikt jeszcze nie przyjezdzal to wiesz... Napisac mozna wszystko :P. Dobra, do kogo z forum mozna sie zgłosic o rozkodowanie VIN'u? A tak pozatym jakbym sie tym autem wybral na hamownie to jaki wynik bylby uznawany za norme po takim przebiegu? Ile km i Nm z czasow fabrycznych moglo "wyparowac" i mozna byloby uznac to za wynik "w normie"?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
do kogo z forum mozna sie zgłosic o rozkodowanie VIN'u?

do siebie :mrgreen:

przeczytaj TEN wątek

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Ja się nie dziwię, że tak napisał bo do mnie też nikt ani nie dzwoni ani nie przyjeżdża. Może ciężko w to uwierzyć ale miałem kiedyś tylko jednego oglądającego na granatową (właściwie to szukał benzyny) i na czerwoną (myślał że kupi za 30 koła).

Pociesza mnie tylko fakt, że ogólnie jest zastój i moi kumple też stoją w miejscu.

Telefon dzwoni tylko w przypadku "igieł" do 25 tys z przebiegami ok 150 tys

PJ
Opublikowano
http://zombierobots.net/wp-content/main/2011_02/Welcome-to-reality.jpg
PJ
Opublikowano
Tylko, ze niby do niego mnostwo ludzi dzwoni, ale nikt nie przyjezdza ;P. No dobra, nie robic offtopow tylko mowcie czy warto sie zastanowic nad nim powazniej... Mnie osobiscie przeraza czysty silnik... Serio, mi to mowi, ze byl rozkladany na atomy, ale ja sie nie znam, wiec czekam na powazne odpowiedzi.
Opublikowano
ja też dzisiaj umyłem silnik bo wymieniłem wężyk paliwowy, który sobie pół tego silnika zalał, więc wiesz...
PJ
Opublikowano

Sam szukam 328ci lub 330ci w manualu i jest naprawde ciężko znaleźć :( .Natomiast jeżeli chodzi o ten konkretny samochód stoi już jakoś z 2 miesiące na 99% (sam szukam furki od 6 mies.)Jeżeli chodzi o foty to są moim zdaniem "podkręcone" najlepiej zobaczyć samochód na żywo sam oglądałęm ostatnio jedną, na zdjęciach ok ale jak sprawdziłem na żywo samochód tragednia pod względem technicznym i wizualnym wart 1/3 ceny po moim sprawdzeniu cena została obniżona o 3 tys i dopisane sprzedam pilnie... :mad2: dlaczeg cena tego jest niższa bo nie może sprzedać normalne.Natomiast mnie osobiście odstraszył przebieg i uważam, że cena jest troche za wysoka.

Natomiast tekst w stylu nikt jeszcze nie oglądał dla mnie osobiście jest ściemą nie mamy 3 lat.... :mrgreen: jeżeli nie to po co to pisać dla mnie ktoś taki w tym momencie traci na wiarygodności takie jest moje zdanie...

Podsumowując, najlepiej sprawdzić vin i historie jeżeli wszystko się zgadza pojechać obejrzeć przejachać się samochodem i stwierdzić czy jest warty zachodu jeżeli tak dać na sprawdzenie,tak naprawde z 80% fur odpada po sprawdzeniu nr vin i obejżeniu na żywo niestety... :cry2: a może w tym przypadku okaże się, że jest ok nigdy nic nie wiadomo...

Opublikowano
o_O ? Wiadomo :D. Adalbert, a jedziesz zobaczyc ta pod Wroclawiem co wczoraj dawalem do oceny, bo chyba tez byles na nia chetny?

Nie, nie byłem na nią chętny, również na jakiekolwiek inne. Mam trzy auta, drugą żonę i na razie wystarczy. Nawet gdybym czegoś szukał, to potrafię sobie rozkodować VIN i sam podjąć decyzję czy jechać i oglądać, gdyby coś mi się spodobało. I nieważne czy 100 czy 500km. Taka tam zosia samosia :D

Opublikowano
Tylko, ze niby do niego mnostwo ludzi dzwoni, ale nikt nie przyjezdza ;P. No dobra, nie robic offtopow tylko mowcie czy warto sie zastanowic nad nim powazniej... Mnie osobiscie przeraza czysty silnik... Serio, mi to mowi, ze byl rozkladany na atomy, ale ja sie nie znam, wiec czekam na powazne odpowiedzi.

Proszę Cię...czysty silnik to ukłon dla klienta. Ja sam czyszczę silnik "na nówkę" dwa razy w roku ...bo lubię taki widok.

Widziałem to auto raz w mieście. Nie przyglądałem się...bo nie byłem zainteresowany.