Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam X3 2.0d z 2006, chciałbym ją zaprogramować tak aby przy 20km/h zamykały się wszystkie drzw.

Poproszę o pradę.

Ja natomiast chętnie dowiedziałbym sie w jaki sposób zlikwidowac samoczynne zamykanie sie drzwi ?

Jak dla mnie jest to bardzo upierdliwe ciagnięcie dwa razy za klamkę lub przed kazdorazowym otwarciem drzwi wciskanie klawisza od blokady...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
potrzebujecie programu ncs expert, badz kogos kto ma i wie jak to zrobic.ja w swoim e53 i e46 zmienialem bo fabrycznie bylo auto zamykanie co strasznie mnie denerwowalo.pozdrawiam
Opublikowano

Ja mam ustawione na 27 km i nie przeszkadza mi wcale ze drzwi się zamykają samoczynnie.Patrząc na sytuacje ktore mają miejsce np. jakieś kradzieze na skrzyżowaniach to jest funkcja bardzo przydatna jeśli chodzi o bezpieczeństwo.Denerwować też pewnie moze oczywiscie :D :D

Witam posiadam X3 2.0d z 2006, chciałbym ją zaprogramować tak aby przy 20km/h zamykały się wszystkie drzw.
Poproszę o pradę.

Tak jak kolega wyzej napisał musisz poprosić kogoś od programowania i to jest chwila bo to fabryczna opcja w BMW

pierre » 27 Mar 2012 21:55 

Ja natomiast chętnie dowiedziałbym sie w jaki sposób zlikwidowac samoczynne zamykanie sie drzwi ?
Jak dla mnie jest to bardzo upierdliwe ciagnięcie dwa razy za klamkę lub przed kazdorazowym otwarciem drzwi wciskanie klawisza od blokady..

To samo co wyzej :D :D Samoczynie nie da się :D :D

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco