Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

http://allegro.pl/bmw-328ci-i2230670800.html

Warta przejechania ponad pół Polski zeby obejrzec i wtedy juz raczej kupic, bo ciezko z pustymi rekoma wrocic po calodziennej wycieczce? Szukałem 3.0 w coupe, niestety nic sie godnego uwagi przez ostatni miesiac nie pojawiło na allegro, otomoto itp, dlatego tez zainteresowalem sie 2.8, chyba moc wystarczajaca, a awaryjnosć czy tam bezawaryjność (jak kto woli:P) na tym samym poziomie co 3.0. Szukałem po innych forach, koleś ma tam własną galerię, więc raczej wszystko sie zgadza z opisem. Właścicielem jest młody chłopak, jezdzil na zloty, spoty itp, widzial go ktos w akcji czy katowanie jakies bylo czy cos? Ogólnie ktoś coś słyszał na temat tej konkretnej 328ci wiecej niż w opisie aukcji? Z racji tego, że jestem prawie rówieśnikiem obecnego właściciela, wiec wiadomo, że góry kasy się jeszcze nie dorobiłem i nie chciałbym przeznaczyć 90% dorobku życiowego w coś co bede musiał jeszcze zainwestować moje ostatnie 10% :P.

Opublikowano (edytowane)
Ja mam do paszowic nie całe 30km więc zadzwon do mnie to sie zgadamy to podjadę ją obejżeć. Edytowane przez suchy21212
Opublikowano

A w zamian co bys chcial? Tylko bez niemoralnych propozycji prosze ;). Caly czas sie zastanawiam... Moze niedlugo jakies ciekawe 330 na allegro sie pojawi... Ale jak cos to do czwartku max sie zdecyduje czy w weekend bym sie tam wybral.

PS. ale z ta cena za fele to troche przekoloryzowal, hehe...

Opublikowano
autko ładnie się prezentuje sam szukam 328-330ci tylko wolałbym z ciemnym środkiem, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, sam dałem do oceny podobną więc się zobaczy
Opublikowano
widze, że nie tylko ja szuka takiej furki...niestety tak jak ktoś wspomniał na chwile obecną nie ma nic sensownego... eh :(
Opublikowano
Za gaz mi tylko zwrócisz bo oglądnąć ładną e46 to przyjemność :) mam miernik na mechanice i blacharce tez coś trochę się znam :) a o e46 też coś wiem bo mam już drugą :)
Opublikowano
Heh, widzisz, zarzucilem linkiem na forum to sie psy rzucily, takze juz mi go ktos sprzatnie sprzed nosa ;P. Nastepnym razem sie nie bede chwalil jak cos wywesze :P.
Opublikowano
rzuciła mi się w oczy szczelina między błotnikiem a maską z prawej str(pasażer) mi się wydaje że jest trochę większa niż z lewej od kierowcy ale to takie moje małe spostrzeżenie:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprzedawca napisał bezwypadkowy a szczeliny maska-błotniki bardzo brzydkie :nienie: tylko ja to widzę? Czy może wiesz co było robione?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

MOD: przeczytaj regulamin, zwłaszcza część o cytowaniu poprzedzających wiadomości.

byłem szybszy :D w sumie to za taką kasę 2000r :) jestem bardzo ciekaw jak ona wygląda na żywo:)

Opublikowano

WIem, wiem... Byl bity z prawej strony, nic wielkiego jak na realia allegro... :P. Jest jedna niebieska 330ci na allegro z wiekszymi szczelinami, tansza, mlodsza, mocniejsza, wlasciciel nie ukrywa ze byla bita, ale on nia jezdzil dluzszy czas i nic sie nie dzialo, moze warto tez na nia spojrzec, nie wiem, w tej Polsce nic do kupienia nie ma... Euro drogie, akcyza jeszcze drozsza, paliwo drogie, zarobki marne, nic tylko sie powiesic na drzewie... :mad2:

PS. na gumtree znalazlem m3 z 2000 przebiegiem 170000 za 31000 i zagazowana, moze Robin Hood sprzedaje :D... Albo Kulczyk chce sie pozbyc...

Opublikowano

Kolego turtles0 nie Licz, że 2.8 benzyna w ogóle nie pokazywała swoich możliwości przy niektórych zabawach ............ :

- szczeliny między maską a błotnikami faktycznie podejrzane (dokładna analiza na miejscu wskazana :) ;

- na fotelu kierowcy widać już przebieg + i latka ........;

- w silnikach benzynowych również przed zapaleniem powinna świecić się kontrolka silnika ...........;

Opublikowano
Rozumiem, ze znasz, wiesz cos o przebiegu wiecej, widujesz to auto na żywo i widziales ,że cos z kontrolka cos nie teges ale nie chcesz tego mowic glosno na forum? Jak cos to chetnie na pw wyslucham :P
Opublikowano

Nie widziałem tego autka na żywo, oceniałem tylko fotki :D :

- mało ale widać, że fotel jest już trochę popękany na siedzisku;

- ostanie fotka prędkość -> 0, obroty - > 0, a widać żółty zarys kontrolki silnika ;) (wcześniej nie jasno się wyraziłem i aktualnie nie jestem pewien czy w silnikach benzynowych przed zapaleniem motoru powinna świecić się kontrolka).

Skoro jest Osoba chętna, która ma blisko i podjedzie zobaczyć, a Chce tylko za paliwo to warto chociaż uzyskać wstępne informację, zamiast "gonić" przez pół Polski i tylko się zdenerwować :mrgreen: na miejscu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
temat ucichł....a konkretów nie ma...:) był ktoś oglądał?? jakieś info jeżeli nie tu to może być priv. :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co prawda bardzo skromną, ale mam opinię osoby która przy okazji oglądał omawianą Bumkę :

- wizualnie ładny;

- prawa strona samochodu,coś poważniejszego się działo;

- prawe nadkole z tylu na mierniku lakieru wskazało powyżej 800;

- według oglądającej osoby "kierownica lysa jak kolano :D";

- niby papiery na udokumentowanie przebiegu są (wydruki z ASO sprzed dwóch lat), ale po prostu chyba był kręcony pomiędzy przeglądami, ale przesądzać nic nie chce.

Osobiście przypuszczam, że co do tych przeglądów i kierownicy to "wychodzi" również wiek samochodu.

Gdyby były potrzebne wnikliwie oględziny to na PW :wink: .

Mam nadzieję, że Turtles0 się nie obrazi, za przekazaną zasłyszaną opinię :) .